Wij zijn heel blij met het eindresultaat en de service van Axxent. Goed advies gehad van Jan Herman ten Velde. Wij raden axxent zeker aan.
Na goede ervaringen bij ons vorige huis hebben wij weer Jan Herman ten Velde van Axxent kozijnen NL gebeld voor het vervangen van al onze kozijnen. Weer volledig geslaagd en volgens onze verwachtingen geholpen!
Als je Jan Herman als contactpersoon toe gewezen krijgt bij dit bedrijf zou ik snel iemand anders zoeken. Deze man luistert totaal niet naar je wensen. Maakt heel andere plannen en noteert iets anders dan wat jij verteld hebt. En na de zoveelste keer erover geklaagd te hebben komt er nog geen excuus vanaf en neemt geen verantwoording op zich. De ene dag komt hij langs, bekijkt je straat en zegt dat er geen kraan aan te pas hoeft te komen, dus dat bespaart €500, paar weken later wordt er weer verteld dat de kraan wel nodig is. En als de monteurs zelf voor de deur staan vertellen ze je dat een kraan in onze straat helemaal niet mogelijk is. Halverwege het proces hebben we het contact met Jan Herman dus helemaal afgekapt en hebben we alleen nog maar zaken gedaan met het hoofdkantoor, daar hadden ze wel wat meer fatsoen en waren ook beleefd. Wat ook een flinke tegenvaller was, is dat we de offerte in januari hebben aangevraagd en al snel een inmeet afspraak hadden, daarna ook een datum vastgesteld halverwege het jaar voor het monteren en twee weken voor de monteer datum nog even opbellen dat ze voor de zekerheid nog iets moesten nameten. En uiteindelijk weer opbellen dat de bestelling vertraagd is vanwege Corona. Nu kan ik heel veel begrip tonen door alle omstandigheden tegenwoordig, maar als je twee weken van tevoren nog even wat dingen opmeet heb je naar mijn mening nog niks besteld. Na een klein jaar is het dan ook eindelijk klaar en is het resultaat aardig naar wens. De monteurs waren super aardig en hardwerkend. Die hebben echt hun uiterste best gedaan om het helemaal naar onze wens te doen. Terugkeren naar dit bedrijf voor toekomstige projecten ga ik echter zeker niet.
Heel blij met de kunststof kozijnen van Axxent. Heel goed geadviseerd door Jan Herman ten Velde, en door vakmensen geplaatst.
Alles volgens plan verlopen door de goede afspraken met de Hr Jan Herman ten Velde van Axxent Kozijnen NL. Twee vakbekwame werknemers hebben op uitstekende wijze de kozijnen geplaatst en keurig de rommel opgeruimd voor ze weer vertrokken. Ook werd er met beleid de oude kozijnen verwijderd waardoor er verder geen schade is ontstaan. Wij zijn zeer tevreden.
Meer dan een jaar na overeenkomst is de klus eindelijk afgerond. Ik ben tevreden over de openslaande tuindeuren en de monteurs maar zeer ontevreden over de gang van zaken, het vertraagde proces en met name over verkoopadviseur D. Bartelink. Tijdens het offerteproces bereikbaar maar in een later stadium vanaf de inmeting tot afronding en tijdens de meerdere discussies die ik met bedrijf heb gevoerd over gemaakte afspraken niet meer gezien of gehoord. Pogingen daartoe kleren vruchteloos; beantwoorde geen vragen per mail of belde niet terug. Kapot raam, ontbrekende roosters, verkeerde schanieren, veranderde offertevoorwaarden zonder toelichting, geen afwerking na plaatsing zijn voorbeelden van wat er is mis gegaan. Ik ben ontevreden en zal in de toekomst zeker geen gebruik meer maken van dit bedrijf.
Het contact met alle mensen van de verschillende afdelingen is erg plezierig verlopen! Nick kwam als eerste langs voor de offerte en reageerde snel en geduldig op alle vragen die we stelden. Ook na dat eerste gesprek. Hij heeft ons perfect begeleid van het begin tot het eind en kwam na de oplevering nog even langs. Een dik compliment voor de man die alles ingemeten heeft. Vooral de schuifpui past perfect! Zoals Erik (die het leeuwendeel van de montage van alle kozijnen heeft gedaan) met bewondering zei: "De schuifpui is gedurfd ingemeten. Het is erg mooi zo!" De samenwerking met Erik verliep prima. Hij heeft alles uit de kast getrokken om er iets moois van te maken.
Wij hebben kunststof kozijnen en een dakkapel laten plaatsen. Door het weer heeft de dakkapel een aantal dagen op een trailer voor ons huis gestaan, maar het was het wachten meer dan waard. De klusjesmannen hebben keihard gewerkt om een mooi eindresultaat neer te zetten en hebben daarna al het puin netjes aangeveegd en mee genomen.
Wij hebben een dakkapel laten plaatsen en zijn zeer tevreden. De medewerkers van axxent leveren goed werk, zijn vriendelijk en ruimen alles netjes op!
De mannen waren volgens afspraak op tijd. Hele vriendelijke mannen, kortom vakmannen, ruimde meteen de rommel op. Alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Vanaf de eerste afspraak met Jan Herman is het goed gelopen. We hebben nog een kijkje in de showroom genomen. Ik kan Axxent iedereen aanbevelen.
Ik heb nieuwe kozijnen en deuren laten plaatsen door Axxent en ik ben zeer te spreken over het resultaat het sneller warm en geen tocht meer(had het jaren eerder moeten doen) Ik heb me laten voorlichten door Jan ter Velden hij weet waar hij over praat Jan geeft goed advies en voor anderen ik zou goed naar hem luisteren Het is zaak dat je weet wat je wilt zodat er een offerte gemaakt kan worden en niet van later oja ik wil dit ook en dat ook (wat ik deed de prijs word alleen maar weer kan later een beetje koud op je dak komen) De montage is gedaan door Thomas een alleskunner uit Slowakije Thomas heeft oog voor detail en werkt zeer netjes alles wordt gemaakt zoals hij het thuis ook zou willen hebben. Dus al met al Axxent en geholpen door deze mensen is een aanrader.. De investering was het zeker waard
Prachtige schuifpui! Zeer netjes geplaatst. Vriendelijke monteurs, persoonlijke nazorg door verkoper. Ontzettend fijn bedrijf. Wat je ver haalt is echt beter :-). Het volgende kozijnenptoject is ook voor jullie!
Vriendelijk personeel, harde werkers. Goede en vriendelijke adviseur, heeft verstand van zaken is zeer meedenkend en geïnteresseerd in de wensen van de klant. Goede materialen, professionele monteurs.
Omdat de kozijnen verrot waren en er nog enkel glas inzat, ging ik op internet op zoek naar kunststof kozijnen. Ik kwam uit bij Axxent. Het contact verliep via dhr. te Velde. Dit was vanaf het begin heel prettig en persoonlijk. Bij vragen kon ik steeds terecht. Afgelopen week is alles conform de afspraken geplaatst en dit is uitstekend verlopen. Het ziet er prachtig uit en wij zijn dik tevreden.
Drie kozijnen vervangen prima uitgevoerd. Alleen blijkt dat soms glas geplaatst wordt waar je als consument niet kunt zien welk dubbel glas er geplaatst is. Omdat informatie ontbreekt op het profiel. Dan krijg je toch een vervelende discussie even.
Het vervangen van alle houten kozijnen en dakkapel naar kunststof is een behoorlijke investering maar Axxent heeft dat uitstekend ingevuld. De adviseur Jan Herman ten Velde was zeer duidelijk en goed bereikbaar. Met name de uiteindelijke uitvoerders hebben de klus heel mooi uitgevoerd. Zeer blij met het resultaat.
Een gedegen adviesgesprek met Jan Herman ter Velde van Axxent gehad over vervanging van onze achterpui en keukenraam. Hij dacht in oplossingen die wij nimmer hadden kunnen bedenken. Op 2 november jl kwamen de monteurs Jos en Erik de pui plaatsen. Harde werkers en ook weer meedenkend! Goed op elkaar ingespeeld; Axxent mag oprecht blij zijn met deze gouden combinatie. De volgende dag is het keukenraam geplaatst en is de binnenkant van pui en raam keurig afgewerkt. Vooral het idee van Erik om in onze keuken zowel zwarte als witte afwerking te gebruiken, vonden wij briljant. De boel is keurig achtergelaten door beide heren. Kortom, wij zijn zeer tevreden!
Wij bestelden een nieuwe schuifpui Schüco. Inmeting e.d. keurig konform afspraak. Levering en plaatsing ook 100% volgens afspraak. Monteurs waren van grote kwaliteit, alles klopte. Alleen jammer dat men niet reageert op een vraag per mail.
We voelden ons serieus genomen en goed geadviseerd door Daniel. Degelijk kozijnen met een nette afwerking. Sneller geplaatst dan voorspeld.
Zeer prettig contact gehad met de organisatie.
21 september, na ca. 6 tot 7 maanden, achterpui volledig voorzien van kunststofkozijnen en HR++ glas. Tot zover alles naar wens, zij het dat: De enige uitgang achter het huis, de buitendeur, voorheen 78cm breed, na afronding 65cm breed bleek te zijn. Voorwaar een idiote afmeting voor een buitendeur. Direct de volgende dag hierover gereclameerd bij Axxent. Het antwoord was nogal bevreemdend. Axxent bestelt zijn materiaal bij Schüco in Dsl. Schüco levert geen deur op maten van 78cm zoals gewenst. Zeer apart. Dus: aanbevelen? Personeel: ja, fijne mensen, Materiaal: ja, prima, Voorlichting: zeer onvoldoende tot slecht.
Maanden geleden een offerte laten maken door diverse bedrijven, waarbij Axxent Nederland BV met de beste offerte kwam, zowel financieel als qua produktomschrijving. We hebben getwijfeld of de afstand geen bezwaar zou zijn (>200 km), maar we konden een vaste prijs afspreken, dus uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Het contact met Sander Woud was heel prettig en hij heeft alle afspraken prima verwerkt. Op 19 oktober 2021 kwamen Jos en Erik. Zij hebben in 4 dagen tijd 5 kozijnen vervangen en de boeiborden bekleed met kunststof. Deze mensen denken mee met de klant, zijn correct in de omgang en op deze manier was het zelfs nog gezellig. Alles wat we vroegen is geregeld. Van de planning van Axxent kregen we te horen, dat de klus in 3 dagen geklaard zou zijn, maar dat werd 4 dagen, en op maandag na het weekend werden alle kozijnen nog afgekit, waarbij we dus uiteindelijk op 4,5 dag kwamen. De factuur was exact het afgesproken bedrag, ondanks dat ze 2x meer uit Enschede moesten komen. Als ik dan toch een klein puntje van aandacht moet noemen: wij wonen langs een vrij drukke weg; het is dan beter om niet voor een ventilatierooster te kiezen. Wellicht dat de vertegenwoordigers van Axxent daar bij nieuwe klanten op kunnen letten. Een ventilatierooster laat behoorlijk meer geluid door dan HR++ glas. Wij laten er daarom een nieuwe ruit inzetten zonder ventilatierooster. Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze komen hun beloftes na, leveren uitstekende kwaliteit!!
Zeer goed en gespecialiseerd bedrijf. Alleen verhogen ze de prijs na voorstel, omdat de werkvoorbereider hoger kosten ziet op materiaal en arbeid uren, arbeid uren waren onterecht maar wel betaald 3 dagen 2 man betaald. 2 dagen 2 man en 2 uur 1 man en bezig geweest. En waren 1 dag later begonnen anders alleen 2 dagen nodig gehad. (Opnemen in de offerte is mijn tip) Je zou denken dat het kan je bent een leek daarin en je wilt de klus geklaard hebben. Maar mijn collega die ook daar offertes had uitstaan was precies zo. Ook bij de offerte de subsidie besproken, maar als kever geen recht op hebt laten ze dat niet weten. Laat je goed informeren Overveen subsidie gaat alleen om vierkante meter glas en niet de kozijnen. Dat is een fractie kosten zet geen zouden aan de dijk bij een offerte vaan 10 duizenden euro’s. En de verkoper D.B. Maakt mooie afspraken maar laat bitter weinig van zich horen tijdens het proces en afloop. De monteurs zijn top, bijna netjes hun werk afgeleverd, wel met ze nalopen en na eventueele bijstellingen. Dat had ik gemist nu moet er een monteur langskomen Duik kozijn zijn super mooi echt een mooi uitstraling
In het aanvraagproces uitstekend geholpen door Jan Herman ten Velde. Installatie verliep vlot en we zijn er heel blij mee. Vooral nu het weer kouder word merk je echt dat het binnen comfortabel blijft.
Duidelijke en gezellige uitleg van Nick!
Josink Esweg 45
7545PN Enschede