Bedroevend

Hij manipuleert je met velux in zijn offerte. Terwijl dat geen velux is waar hij over praat. Vervolgens wordt het raam bij jou adres gedumpt nadat hij dat besteld. Of je het alvast ff op zolder wil brengen, want ik werk alleen. Alles uitgepakt voor deze man en op de dag van monteren storten het van de regen. Ik heb het afgeblazen, maar als het aan hem lag gooide hij het dak gewoon open. Om vervolgens je hele zooitje te laten veregenen. Nou dat wordt dan 4 maanden later jankt hij. Ik zei prima en dacht doe ik het zelf wel. Vervolgens belde hij snel dat het 4weken later kon. Op de dag van de nieuwe afspraak kwam hij inderdaad. Ik moest volgens de offerte nog 380 euro betalen. Is best goed betaald voor 1,5 uur werk. Hij heeft wat nokken van de dakpannen geslepen (10 min werk). En of ik dan in plaats van 380 ff 474 euro wilde betalen. De binnenafwerking had hij maar niet over gedaan, want dat was nog goed. Dus is dat dan geen mindering op de offerte. Deze man kan ik niet aanbevelen, door zijn doen van werken manipuleert hij enorm de boel. Wees een een beetje transparant en bewonder de boel niet zo.

Echt super goeie nette service goed afgewerkt.

Het was goed geregeld snel antwoord en goeie uitleg.

Goede communicatie en vakwerk geleverd

Alle communicatie is via de mail en app verlopen. Dit ging prima. En hij heeft vakwerk geleverd!

Vakman

Zeer tevreden. Dakraam werd snel en vakkundig geplaatst.

Netjes werk, snel en zonder gedoe. Prettige communicatie en snel geregeld. Aanrader

vakwerk geleverd

Hij heeft gedaan wat wij gevraagd hebben, echt een vakman. Prima werk.

Werkelijk geweldig wat een vakman

Werkelijk geweldig wat een vakman alles netjes geregeld en alles loopt netjes volgens afspraak werkelijk top om Meindert in huis te hebben

Vakkundig werk geleverd

De contacten waren prettig. Afspraken goed nagekomen. Het werk volgens mij perfect, Als extra is Meindert een keer extra teruggekomen om de rolgordijnen op te hangen.

Er is netjes werk geleverd

Contacten liepen soepel via de mail. Het ging in ons geval om het vervangen van drie houten kantelramen, voor kunststof exemplaren. Tijdens het uitvoeren van de klus was er ook tijd voor een praatje. Alles naar wens verlopen.

Goed, snel en mooi afgewerkt

Goed, snel en mooi afgewerkt

Zeer deskundig en vriendelijke kerel.

Hij was bereid om 1 kantelraam eerder te komen vervangen, van de 5 die gedaan moesten worden. Daar was ik hem al dankbaar voor. Verder werkt hij zeer netjes en laat alles netjes achter. Over het geleverde product zijn we ook zeer tevreden.

Prima werk afgeleverd!

Werkt snel en erg netjes, heeft veel ervaring met het plaatsen van dakramen.

Gewoon goed zoals het hoort!

Vriendelijk, alles zoals afgesproken

De gezelligste vakman van Nederland

Meindert is de beste, snelste en gezelligste dakraam monteur die ik ken. Een echte vakman. We hebben 3 kunststof dakramen gekocht, via Dakraamman (Meindert) laten adviseren en deze zijn in 1 dag geplaatst. We zijn er heel blij mee. Dankjewel. Mvg, Menno en Anne uit Sommelsdijk

Vriendelijke en deskundige vakman

Plezierige ervaring en goede plaatsing. Let wel je moet in principe wel alles zelf opruimen als klant maar wordt van tevoren over gecommuniceerd door bedrijf, dus prima.

Uitstekende plaatsing dakraam

Meindert heeft ons tweede dakraam geplaatst, wederom geweldig gedaan! Voor een ervaren dakraam plaatsing moet je bij Meindert zijn!

Zeer vakkundig gedaan

Een zeer vakkundige man, prima werk geleverd.

Meindert reageerd snel en aanpassingen op de offerte zijn snel gemaakt Werk heeft hij ook binnen 1 dag uitgevoerd. Super blij mee.

Perfect werk geleverd

Op basis van reviews bjj Meindert terecht gekomen,en idd...niets dan lof! Van afspraak tot montage en afwerking top! Mejndert bedankt!

Fantastisch

Prettige samenwerking, ook toen doordat Corona op visite kwam Meindert abrupt moest stoppen. Nu de laatste 3 ramen geplaatst. Alle troep neemt hij mee en een gezellige gast aan tafel!!!

Zeer goed werk geleverd!

Vandaag nieuw dakraam geplaatst door Meindert. Ben erg tevreden op de manier hoe hij werkt, hij is op tijd en werkt erg netjes en het resultaat is goed voor een scherpe prijs.

mooi werk

Ee is mooi werk geleverd maar vond naderhand her en der stukken van het oude raam. Toch ook een gemis dat de oude onderdelen niet worden meegenomen ook al stond dat in de offerte dat ik dat zelf moest doen.

Top werk geleverd plaatsen 3 dak ramen (Velux)

Heel snel gewerkt, ziet er top uit. Alles volgens afspraak. Erg vriendelijke en nuchtere man!

Prima Monteur

Prima monteur. hij weet waar hij mee bezig is en hoe het moeten worden aangepakt. Tijdens montage van de dakramen kwam hij een paar kapotte dakpannen tegen. Omdat ik nog exemplaren had liggen, heeft hij ze gelijk vervangen. Maar naar mijn idee lijkt meneer een beetje mensenschuw. Hij is op uitdrukkelijke uitnodiging even beneden geweest voor een kop koffie maar verder hebben we hem pas weer gezien toen hij aan het opruimen was en vertrok. Maar verder een goede harde werker die weet wat dakramen zijn ener goed mee om kan gaan.

Alle afspraken nagekomen en uitstekend werk geleverd. Ziet er weer mooi uit.

vd Waalsweg 34

3241ME Middelharnis