Hij manipuleert je met velux in zijn offerte. Terwijl dat geen velux is waar hij over praat. Vervolgens wordt het raam bij jou adres gedumpt nadat hij dat besteld. Of je het alvast ff op zolder wil brengen, want ik werk alleen. Alles uitgepakt voor deze man en op de dag van monteren storten het van de regen. Ik heb het afgeblazen, maar als het aan hem lag gooide hij het dak gewoon open. Om vervolgens je hele zooitje te laten veregenen. Nou dat wordt dan 4 maanden later jankt hij. Ik zei prima en dacht doe ik het zelf wel. Vervolgens belde hij snel dat het 4weken later kon. Op de dag van de nieuwe afspraak kwam hij inderdaad. Ik moest volgens de offerte nog 380 euro betalen. Is best goed betaald voor 1,5 uur werk. Hij heeft wat nokken van de dakpannen geslepen (10 min werk). En of ik dan in plaats van 380 ff 474 euro wilde betalen. De binnenafwerking had hij maar niet over gedaan, want dat was nog goed. Dus is dat dan geen mindering op de offerte. Deze man kan ik niet aanbevelen, door zijn doen van werken manipuleert hij enorm de boel. Wees een een beetje transparant en bewonder de boel niet zo.
Bedankt voor uw review Kijk deze beoordeling zegt meer over Ton Riegman uit Steenbergen als over de Dakraamman Heer ; Ton Riegman uit Steenbergen ( kan geen offerte lezen) Totaal score Dakraamman.nl 9.4 Totaal aantal eerlijke beoordelingen 639 Beveelt ons aan 97% De dakraam man heeft gewerkt volgens de door u goed gekeurde offerte en opdracht u heeft akkoord gegeven voor alles . Mijn advies lees eerst goed voordat u ergens akkoord voor geef .
Het was goed geregeld snel antwoord en goeie uitleg.
Marco Bedankt voor de review en misschien nog eens tot ziens
Alle communicatie is via de mail en app verlopen. Dit ging prima. En hij heeft vakwerk geleverd!
Mirella Bedankt voor review was mooi om twee dakramen te morgen plaatsen in Tilburg en veel licht binnen te brengen op de twee slaapkamers veel plezier ervan
Zeer tevreden. Dakraam werd snel en vakkundig geplaatst.
Erik Bedankt voor review was even nodig om dit dakraam te vervangen voor een kunststof dakraam lekker strak en netjes gelijk met passend gordijn erin
Netjes werk, snel en zonder gedoe. Prettige communicatie en snel geregeld. Aanrader
Youri Bedankt voor review
Hij heeft gedaan wat wij gevraagd hebben, echt een vakman. Prima werk.
Perry Bedankt voor de review was geen overbodige luxe deze plaatsing van een nieuw kunststof dakraam ik wens jullie veel plezier van kunststof dakraam
Werkelijk geweldig wat een vakman alles netjes geregeld en alles loopt netjes volgens afspraak werkelijk top om Meindert in huis te hebben
Andre Ik vond het fijn om jullie dakraam te vervangen en de koffie was toppie ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe dakraam . Verder nog bedankt voor doorgeven adres van die andere mensen in de straat daar ga ik ook 2 dakramen plaatsen . Was toppie
De contacten waren prettig. Afspraken goed nagekomen. Het werk volgens mij perfect, Als extra is Meindert een keer extra teruggekomen om de rolgordijnen op te hangen.
Hoi Erik Yes 2 oude ramen eruit en 2 kunststof ramen erin was wel nodig maar je kan er nu weer jaren tegen . En ja de gordijnen heb ik later nog even voor je opgehangen ik wens jullie en je zoon veel plezier van de nieuwe dakramen .
Contacten liepen soepel via de mail. Het ging in ons geval om het vervangen van drie houten kantelramen, voor kunststof exemplaren. Tijdens het uitvoeren van de klus was er ook tijd voor een praatje. Alles naar wens verlopen.
Jacques Kijk bedankt voor de review ik vond het een pracht klus 3 kunststof dakramen plaatsen inc gordijnen was geen overbodige luxe. En daarna nog even naar de over buurman voor kijken raampje wat ik binnen kort ook ga plaatsen Jacques bedankt voor de goede verzorging deze dag koffie thee en natuurlijk de overheerlijke koek
Goed, snel en mooi afgewerkt
Goedendag Patricia Bedankt voor je review was echt mooi klus lekker veel zonlicht binnen brengen bij jullie op zolder . Ik wens jullie veel plezier van dakraam en verduistering en buiten zonwering Groet Meindert o ja de koffie was toppie
Hij was bereid om 1 kantelraam eerder te komen vervangen, van de 5 die gedaan moesten worden. Daar was ik hem al dankbaar voor. Verder werkt hij zeer netjes en laat alles netjes achter. Over het geleverde product zijn we ook zeer tevreden.
Cor Alvast bedankt voor de review de eerste zit erin nog 4 te gaan op een later tijdstip wel lekker zo die kunststof dakramen . Nieuw dakraam inc verduister gordijn is vast klaar
Werkt snel en erg netjes, heeft veel ervaring met het plaatsen van dakramen.
Hans Bedankt voor review dat was nog eens een leuke klus in de mooie Stad Leiden veel plezier van de nieuwe dakramen 2 stuks kunststof
Vriendelijk, alles zoals afgesproken
Rob Bedankt voor de review inderdaad alles volgens afspraak zoals het hoort 3 dakramen geplaats en afgetimmerd zo kan je de kamer verder afmaken .
Meindert is de beste, snelste en gezelligste dakraam monteur die ik ken. Een echte vakman. We hebben 3 kunststof dakramen gekocht, via Dakraamman (Meindert) laten adviseren en deze zijn in 1 dag geplaatst. We zijn er heel blij mee. Dankjewel. Mvg, Menno en Anne uit Sommelsdijk
Hoi Menno Bedankt voor review was mooi klus 3 kunststof dakramen plaatsen inc gordijnen en wat een mooi huis word dat zeg werkelijk prachtig . Dit is al de 2de keer dat ik bij jou dakramen mocht plaatsen bedankt daarvoor
Plezierige ervaring en goede plaatsing. Let wel je moet in principe wel alles zelf opruimen als klant maar wordt van tevoren over gecommuniceerd door bedrijf, dus prima.
Jasper Bedankt voor review wat afval afvoeren betreft dat doe ik ook maar moet je wel van te voren even aangeven zit niet bij de basis prijs inbegrepen .Maar wat je ook al aangaf staat echt duidelijk omschreven van plezier met jullie nieuwe dakraam Groet Meindert
Meindert heeft ons tweede dakraam geplaatst, wederom geweldig gedaan! Voor een ervaren dakraam plaatsing moet je bij Meindert zijn!
Arjen Bedankt voor review en ik vond het wederom weer erg leuk om voor jullie te werken Groet Meindert
Een zeer vakkundige man, prima werk geleverd.
Hans Bedankt voor review dat was echt een oud raampje zeg maar is nu b=vervangen voor vol kunststof dus echt geen onderhoud meer Groet Meindert
Meindert reageerd snel en aanpassingen op de offerte zijn snel gemaakt Werk heeft hij ook binnen 1 dag uitgevoerd. Super blij mee.
Samantha Bedankt voor je review vond erg leuk om voor jullie te werken en echt heel veel licht te brengen op zolder 3 dakramen is echt een hele berg licht Groet Meindert
Op basis van reviews bjj Meindert terecht gekomen,en idd...niets dan lof! Van afspraak tot montage en afwerking top! Mejndert bedankt!
Rogier Bedankt voor je review was echt een oud raam waar nu een groter raam in zit een hele mooie verandering succes met zolder isoleren Groet Meindert
Prettige samenwerking, ook toen doordat Corona op visite kwam Meindert abrupt moest stoppen. Nu de laatste 3 ramen geplaatst. Alle troep neemt hij mee en een gezellige gast aan tafel!!!
Marleen Bedankt voor review was weer een mooie klus toch ook weer netjes met kunststof dakramen.
Vandaag nieuw dakraam geplaatst door Meindert. Ben erg tevreden op de manier hoe hij werkt, hij is op tijd en werkt erg netjes en het resultaat is goed voor een scherpe prijs.
Judith Bedankt voor review zo lekker toch zo nieuw kunststof dakraam ben voor altijd van de zorgen af geen onderhoud meer.
Ee is mooi werk geleverd maar vond naderhand her en der stukken van het oude raam. Toch ook een gemis dat de oude onderdelen niet worden meegenomen ook al stond dat in de offerte dat ik dat zelf moest doen.
Beste Jan Jan ******* van de ********* in Dordrecht ik zeg GOED je opdracht lezen DAARIN STAAT dat u zelf het afval afvoert. U heeft bij mij altijd de keuze WEL of NIET afval afvoeren en u heeft gekozen voor Niet afvoeren. En dan toch achteraf gaan zeuren wat ben je dan voor een vent zeg . Ik werk strikt volgens de afspraak die we maken en daarin staat dat u zelf het afval afvoert duidelijk zwart op wit . En dan achteraf gaat u dit zeggen dat vind ik niet netjes van u Ik hoop dat u op u eigen werk wel alles goed leest en volgens afspraak doet Goed De Dakraamman
Originele beoordeling
Ee is mooi werk geleverd maar vond naderhand her en der stukken van het oude raam. Toch ook een gemis dat de oude onderdelen niet worden meegenomen.
Beste Jan Jan Russeler van de Strooplaan 24 in Dordrecht ik zeg GOED je opdracht lezen DAARIN STAAT dat u zelf het afval afvoert. En dan niet achter af gaan zeuren toch. Ik werk strikt volgens de afspraak die we maken en daarin staat dat u zelf het afval afvoert duidelijk zwart op wit . En dan achteraf gaat u dit zeggen dat vind ik niet netjes van u Ik hoop dat u op u eigen werk wel alles goed leest en volgens afspraak doet Goed De Dakraamman
Heel snel gewerkt, ziet er top uit. Alles volgens afspraak. Erg vriendelijke en nuchtere man!
Hoi Alexandra Bedankt voor de review ik vond fijn om bij jullie te werken Groet De Dakraamman
Prima monteur. hij weet waar hij mee bezig is en hoe het moeten worden aangepakt. Tijdens montage van de dakramen kwam hij een paar kapotte dakpannen tegen. Omdat ik nog exemplaren had liggen, heeft hij ze gelijk vervangen. Maar naar mijn idee lijkt meneer een beetje mensenschuw. Hij is op uitdrukkelijke uitnodiging even beneden geweest voor een kop koffie maar verder hebben we hem pas weer gezien toen hij aan het opruimen was en vertrok. Maar verder een goede harde werker die weet wat dakramen zijn ener goed mee om kan gaan.
Abel Bedankt voor de review het was een leuke opdracht verder succes met de zolder verbouwing Groet De Dakraamman
Alle afspraken nagekomen en uitstekend werk geleverd. Ziet er weer mooi uit.