Een zeer goede orthopedische schoenmakers met hele goede kennis en vakkundigheid.
Heel fijn dat u zo tevreden bent over uw schoenen en dank u wel voor het invullen!
Bedankt dat u de moeite hebt genomen om deze in te vullen! !
Dennis is een geweldige en zeer vriendelijke vakman.
Bedankt voor uw reactie !
deskundigheid en,geduldigheid en ook humor vind je bij Engelen Banzinger
dank u wel voor uw reactie!!
Deskundig, Gemotiveerd .Klantvriendelijk
Heel hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om de enquete in te vullen
professioneel en vakkundig. Persoonlijk en vriendelijke contacten
Bedankt voor Uw reactie ! wij zijn er blij mee .
Dit is mijn eerste ervaring met deze firma. De schoenen voldoen nog niet zoals verwacht.
Jammer en vervelend voor U dat de voetproblemen nog zo aanwezig zijn . We hebben gezien dat er al een vervolgafspraak is ingepland om dit nader te bekijken . We zullen er alles aan doen om de schoenen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dank u wel voor uw reactie !
dank u wel voor het invullen van de enquete
Heel vakkundig in overleg tot een zeer mooi eindresultaat gekomen. Prachtige schoen geworden ,zit lekker maar helaas niet optimaal gedurende activiteit, maar dit is ook zeer moeilijk om uiteindelijke doel te bereiken lijkt mij. Nieuwe afspraak gepland om te bekijken hoe dit nog verbeterd zou kunnen worden!
Heel hartelijk bedankt voor uw reactie! We zullen er alles aan doen om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken .
Heel tevreden
dank u wel voor het invullen van de enquete!
dank u wel voor uw reactie
Zeer tevreden.
Dank u Wel voor uw reactie!
Het kon niet beter. Qa schoenen en service
Dank U wel voor het invullen van onze enquete!
ik kan beter lopen en merk gelijk als ik ze niet draag
Bedankt voor het invullen van de enquete !
bedankt voor de respons!
dank u wel voor de beoordeling!
wij zijn blij met het resultaat!
Klantvriendelijk en snel geholpen!!
dank u wel voor het reageren!
Alles naar wens
bedankt voor de respons!
Wij zijn zeer tevreden, doordat ze nu 4 jaar alleen orthopedische schoenen heeft gedragen, kan ze nu naar haar tevredenheid ook weer normale schoenen aan. Dat was voorheen onmogelijk!
fijn bedrijf en serieus bezig; zal u zeker bij anderen aanbevelen!!
dank u wel voor het invullen van de enquete!
Op alle gebied zeer tevreden,zal volgende keer zeker weer terug komen voor nieuwe steunzolen of andere producten die nodig zijn. Ik kan sinds juli 2013 beter en met veel minder pijn lopen.
heel hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om ons klanttevredenheid-formulier in te vullen ! wij zijn er blij mee!
Herderstraat 25
6101VK Echt
Als orthopedisch schoentechnisch bedrijf dragen wij zorg voor een passende oplossing bij voet-, enkel-, knie- en rugproblemen. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten waarbij we verder gaan dan alleen maar leverancier zijn. Met deskundigheid, services en preventief advies werken wij aan de oplossing van jouw probleem.