Mooie overkapping en goed zelf te plaatsen. Video en beschrijving zijn duidelijk. Alleen jammer dat ik het besteld had en dat het een maand later enorm afgeprijsd was, met een prijsverschil van ruim 800 euro. Hierover meteen bericht, maar helaas is er niks mee gedaan. Zelfs geen korting op andere artikelen die we daarna nog hebben gekocht. Verder wel goede service tot nu toe.
Beste mevrouw, Dank u wel voor het schrijven van deze review. Wij vinden het erg vervelend dat niet alles helemaal goed is verlopen. We hebben reeds contact met u gehad, en we hopen dat u uiteindelijk tevreden bent met uw bestelling. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag van u terug. Met vriendelijke groeten, Jessica | Team Tuinmaximaal
Goede service, behulpzaamheid en mooi product
Beste heer /mevrouw Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Jessica | Team Tuinmaximaal
goede materialen mooie materialen wij konden door goede uitleg ook goed alles monteren een opmerking na jaren dat de overkapping stond wilde ik na verbouwing van ons huis de overkapping verlengen zodat deze met de verbouwing van het huis gelijk loopt maar ik ben bij U in de zaak geweest voor wat verleng stukken maar deze waren niet bij U te verkrijgen door gestuurd naar bedrijven die voor jullie bij de mensen installeren maar deze bedrijven geven niet thuis op marktplaats al een half jaar een advertentie staan maar er wordt niet gereageerd dit vind ik dan wel jammer van U bedrijf
Beste meneer van Rooij, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We nemen uw feedback mee voor in de toekomst. We hopen dat u desondanks kunt genieten van uw aankoop bij Tuinmaximaal. Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
Meerdere malen een storing gemeld over een baan van de zonnewering, waarop je enkeld een a viertje krijgt van uitleg van bediening. Moter vervangen door een nieuwe te bestellen en ook verwisseld met een andere baan. Zonder het juiste resultaat! Dit weer gemeld weer hetzelfde a viertje gekregen met de mededeling dat de garantie op de eerste moter vervallen is. Maar uit het niets is baan 6 gaan weigeren. Onze mening is dat tuin maximaal alleen wil verkopen en de service ver buiten peil is. Mijn tel; 0655884504
Beste meneer/ mevrouw, Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over onze service en dat de geboden ondersteuning niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een storing blijft aanhouden en u zich hierin niet voldoende geholpen voelt. Graag willen wij uw situatie nogmaals zorgvuldig bekijken om samen tot een passende oplossing te komen. Bij Tuinmaximaal streven wij altijd naar tevreden klanten en een goede service, ook na de aankoop. Wij stellen het dan ook op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en hopen dan ook dat wij het vertrouwen kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Devon | Team Tuinmaximaal
Zeer tevreden met mijn overkapping Wed snel geleverd.
Beste meneer Willem, We zijn erg blij te vernemen dat u tevreden bent met uw overkapping, service en de levering. Uw waardering betekent veel voor ons team! We hopen dat u nog jaren kunt genieten van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
kleine levering snel geleverd voor een beste prijs
Beste heer Corne, Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten. Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
Goede en mooie kwaliteit, personeel netjes en vriendelijk telefonisch duidelijke uitleg aanrader voor iedereen.
Beste Martien, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent en ons zou aanraden. Dat is ook ons doel! We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Snelle levering Gemakkelijk te installeren
Beste heer Nico, We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de levering en montage, we waarderen uw mening! We wensen u veel plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Mooi prijs ...duidelijke uitleg en advies
Beste mevrouw Esther, Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Larisa | Team Tuinmaximaal
Vriendelijk en snel geholpen
Beste Rene, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u vriendelijk en snel bent geholpen, dat doet ons goed! We hopen dat u kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Onze schuifwand werd netjes aangeleverd, goed, en overzichtelijk verpakt. Het resultaat is prachtig.
Beste heer Bas, Wat fijn om te lezen dat alles netjes is aangeleverd en het resultaat prachtig is, dat is ook ons doel! We hopen dat u er nog jaren van kunt genieten. Met vriendelijke groeten, Larisa | Team Tuinmaximaal
Snelle goede en betrouwbare service
Beste mevrouw Anita, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u tevreden bent over de service. Klantvriendelijkheid is voor ons heel belangrijk, en we zijn blij dat u dit zo hebt ervaren! Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Goede service en betrouwbaar
Beste meneer Ben, Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over ons bedrijf en de service, dat is ook ons doel! We hopen dat u nog lang kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
snelle levering en vriendelijke service. Kwaliteit valt tegen. Geleverde glaspanelen zijn niet recht. Volgens tuinmaximaal binnen de norm maar erg storend.
Beste meneer Frans, We zijn erg blij om te vernemen dat u blij bent met de levering en de service, dat doet ons goed! We zijn in onze systemen gedoken betreft uw contact over de glaspanelen die niet recht zijn, hierover kunnen we helaas niks terug vinden. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken uw ervaring met ons te delen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
Afspraken nakomen
Beste Fer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een positieve review achter te laten! We hopen dat u kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Larisa | Team Tuinmaximaal
Door omstandigheden vsn een "bouwbedrijf" dat maar niet opschiet met afbouwen. Heb ik.tig op hedenbsteeds mijn bezorging van obze veranda moeten uitstellen. Maar wat een begrip en medewerking ongekend vriendelijk en begripvol!! Hoop over een paar weken ECHT de veranda tf kunnen plaatsen.
Beste Tiona, Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze medewerking. We waarderen uw mening! We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
Goede sevice, duidelijke afspraken en uitleg, zijn altijd bereikbaar en vriendelijk
Beste meneer Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. We hopen dat u nog jaren kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
Tuinmaximaal heeft een goede service en het personeel denkt goed mee met wat je wilt en denkt mee in oplossingen.
Beste Jasper, Wat geweldig om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie beoordeling! Verder willen we u bedanken voor de feedback wellicht is dit iets wat we in de toekomst kunnen verbeteren. We wensen u maximaal plezier met uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Catharina | Team Tuinmaximaal
Gratis omruilservice
Beste meneer/ mevrouw, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u onze service zo waardeert. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Zelfmontage. Dus je hebt wel enigszins wat technisch inzicht nodig. Maar bij het een aantal keren bekijken van de duidelijke instructievideo en duidelijke handleiding kan begonnen worden met de klus. Grote zorgen gemaakt om de glazen dakplaten op de dakconstructie te krijgen. 100 kg 4 meter × 93 cm Maar dat viel achteraf 100% mee. Til met 4 personen het glazen raam gelijktijdig boven je hoofd. Schuif voorzichtig de glazen plaat via voorkant dakgoot op zijn plaats , voorzichtig dat het raamrubber niet beschadigd. Dit alles natuurlijk met veiligheid in acht nemend.
Beste Pieter, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat alles naar wens is geweest en dat de montage goed is verlopen. Wij hopen dat u nog een geruime tijd kunt genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Na een belletje met de juiste informatie , de dag erna naar de showroom geweest en de artikelen opkunnen halen !
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Beste meneer/mevrouw, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn trots op ons team en zullen uw compliment zeker delen met onze collega’s. Met vriendelijke groeten, Maurits | Team Tuinmaximaal
Perfecte producten, hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Alles klopt gewoon en handleidingen en instructie filmpjes zijn zeer duidelijk. Contact, deskundig personeel, service en transport zijn top!!!
Beste heer, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de plaatsgevonden levering. Wat fijn dat de montage goed is verlopen en dat u blij bent met het eindresultaat. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groeten, Jessica | Team Tuinmaximaal
Dankzij goede gebruiksaanwijzingen een overkapping met glazen schuifpui in twee dagen geplaatst. Solide constructie en goede snelle bezorging.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, dat is ook ons doel! Het doet ons goed om te vernemen dat de montage vlot is gegaan. We wensen u maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Maurits | Team Tuinmaximaal
Goede service en snelle levering
Beste meneer/mevrouw Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Maurits | Team Tuinmaximaal