Goed geholpen in de showroom. De geleverde schuifdeuren met steel look is top.
Beste Ton Bodegraven, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten, dat is ook ons doel! Het doet ons goed om te vernemen dat de keuze voor de Gumax steel look ervoor heeft gezorgd dat u nu wat meer tijd in uw tuin kunt door brengen. Verder willen we u bedanken voor uw tip, dit is iets waar we in de toekomst naartoe kunnen streven. We wensen u maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Jessica | Team Tuinmaximaal
Verkeetd besyeld zonder problemen geruild
Beste Nico Heutz, Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Maurits | Team Tuinmaximaal
Super service
Beste Huub, Bedankt voor uw positieve review. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met Tuinmaximaal te delen. Wij hopen dat u nog een geruime tijd kunt genieten van uw glazen schuifdeuren! Met vriendelijke groeten, Jessica | Team Tuinmaximaal
Wij hebben recent een veranda aangeschaft en zijn over het algemeen zeer tevreden met de geboden service en kwaliteit. Het product biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoet aan onze verwachtingen. De bereikbaarheid van het bedrijf is uitstekend, en vragen worden snel en adequaat opgevolgd. Wat vooral opvalt, is de probleemoplossende en servicegerichte houding van het team, wat het gehele proces soepel heeft laten verlopen. Een belangrijk aandachtspunt is echter dat de montage niet door het bedrijf zelf wordt verzorgd; dit moet apart geregeld worden via derden. Dit kan voor sommige klanten een extra stap betekenen in het proces. Desondanks beveel ik dit bedrijf van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een veranda. Het totaalplaatje van product en service maakt het zeker de moeite waard!
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw lovende woorden. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service en prijs-kwaliteit verhouding. We streven ernaar om iedereen met zorg en aandacht te helpen en uw feedback is een prachtige beloning. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Ik heb een verkeerde bestelling geplaatst, dus ik wil een bepaalde bestelling retourneren, maar omdat ik de bedenktijd van 14 dagen heb overschreden, wil tuinmaximaal deze niet terugnemen. En dat vind ik zonde!
Beste mevrouw/ meneer, Bedankt voor uw review. We vinden het ontzettend vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met onze service. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen benadrukken dat we onze klantentevredenheid erg belangrijk vinden en betreuren dat de door onze geboden oplossing niet aan uw wensen voldeed. We hopen dat u desondanks nog lang kunt genieten van uw terrasoverkapping met glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Jessiica | Team Tuinmaximaal
Beste Rianne, Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u nog veel genot van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Medewerkers van de klantenservice mogen nog wat meer productkennis hebben. Als ik bel om te vragen of het mogelijk om een handgreep van een glazen deur te verwijderen weten ze het antwoord niet. Dit moeten ze dan navragen en dan wordt er verteld dat dit niet mogelijk is. Het blijkt dat het wel degelijk mogelijk is en dat je dan een nieuwe deur moet plaatsen. Het blijkt dat verwijderen wel degelijk mogelijk mbv een koordzaag.
Beste Bart, Dank u wel voor het schrijven van deze review en voor uw feedback. Wij streven naar een klanttevredenheid van 100% en zullen uw opmerking meenemen om te kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Tot nu toe drie keer een bestelling geplaatst en altijd snel en correct geleverd.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw vertrouwen en deze prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dat de levering naar wens heeft plaatsgevonden. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Goede kwaliteit en service voor betaalbare prijs
Beste Chris, Wij waarderen het enorm dat u aangeeft zo tevreden te zijn met onze prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien bedanken wij u voor uw tijd en het schrijven van deze fijne review. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Alles op tijd geleverd volgens afspraak, ook duidelijke beschrijvingen bij de overkapping en glazen deuren. Over de showroom kan ik geen oordeel geven aangezien ik alles via internet heb besteld.
Beste Twan, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, dat is ook ons doel! We wensen u maximaal plezier toe met uw terrasoverkapping en glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
De kwaliteit van de materialen is top, prima en past ook allemaal heel goed, de vakbekwaamheid van de medewerkers laat zeker te wensen over, hier valt nog een hele hoop te verdienen, uitzonderingen daargelaten.
Beste Rob, Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Het spijt ons echter te horen dat uw ervaring met onze medewerkers niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. We hebben reeds contact met u gehad en willen u bedanken voor uw eerlijke feedback en voor het delen van uw ervaringen. We waarderen uw input en zullen dit meenemen om onze service nog verder te verbeteren. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag van u terug. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Alles netjes geleverd zoals afgesproken, in showroom geweest en ook daar zeer netjes geholpen en al mijn vragen beantwoord.
Beste Corne, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We vinden het super om te horen dat u zo te spreken over onze medewerkers/adviezen en de plaatsgevonden levering. We wensen u maximaal plezier van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Mooi en goed
Beste Mazin Bedankt voor uw 5-ster review! We vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat u zo te spreken bent over onze zonwering. Hopelijk kunt u met het prachtige weer optimaal genieten van uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Zeer goede en snelle oplossing
Beste meneer/ mevrouw, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid zo waardeert. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Vlotte bediening goede prijzen
Beste meneer/ mevrouw Dijstelbloem, Bedankt voor uw enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Heel erg vriendelijk en ze zetten het netjes binnen Fijn bedrijf met goede service
Beste heer /mevrouw Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dat de levering naar wens heeft plaatsgevonden. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten!. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Beste heer/ mevrouw, Bedankt voor uw positieve review. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met Tuinmaximaal te delen. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Omdat de instructievideo's heel duidelijk waren koos ik er voor om het afdak zelf te monteren. Dat ging goed op enkele belangrijke punten na: 1. De meegeleverde schroeven zijn van belabberde kwaliteit. Ik heb dus gekozen om alles te vervangen met die van een goede kwaliteit. 2. De maten van het afdak, die ik online besteld heb klopt niet met de werkelijke afmetingene er van. Er was niet bij vermeld dat de regengoot er nog bij geteld moet worden. Hierdoor heb ik het hele afdak in moeten korten; de draagbalken, zijdraagbalken, de dakplaten en de afwerking. 3. In de instructievideo's word erg gemakkelijk gedaan over sommige belangrijke zaken. Bijvoorbeeld over de plekken waar je de afwerking vast zet. Daar kun je daarna helemaal niet meer bij! Of het vast slaan van de afwerking met een plastic hamer, waar je met je arm echt niet bij kan en als het je wel lukt dan werkt dit niet eens. Het afdak is mooi geworden en de afwerking is heel netjes. De aluminium materialen zijn goed verwerkbaar en modern.
Beste heer /mevrouw Allereerst ontzettend jammer dat u niet geheel tevreden bent over uw bestelling. We vinden het jammer dat de meegeleverde schroeven niet aan uw verwachtingen voldeden. Ook begrijpen we dat de vermelde maten duidelijker gecommuniceerd moeten worden, zodat er geen misverstanden ontstaan over de totale afmetingen inclusief de regengoot. Verder geeft u ook aan dat over sommige stappen gemakkelijk wordt gedaan. We waarderen uw feedback ten zeerste en zullen dan ook kijken wat we hieraan kunnen doen in de toekomst. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag van u terug. We wensen u optimaal plezier toe met uw nieuwe terrasoverkapping van Tuinmaximaal! Met vriendelijke groet, Didi | Team Tuinmaximaal
Super kwaliteit voor een goedkopere prijs. Heel klantvriendelijk. Tuinmaximaal is zeer zeker om aan te raden.
Beste Elly Dank u wel voor de 5 sterren en het mooie compliment over onze klantvriendelijkheid. Uw waardering betekent veel voor ons team! Met vriendelijke groeten, Jessica | Team Tuinmaximaal
Op 19/02/2025 hebben Augustine Sampha en Bart Zwarts met wagen D77 en route 77 een overkapping geleverd bij mij. De mannen waren heel hulpzaam, gingen heel voorzichtig en professioneel te werk ze belden netjes 30 minuutjes vooraf. Top service van de mannen ! bedankt
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat onze chauffeurs uw overkapping hebben geleverd naar volle tevredenheid. Het is fijn om te horen dat zij professioneel, voorzichtig en behulpzaam te werk zijn gegaan. We zullen uw complimenten zeker aan hen doorgeven. We wensen u veel plezier met uw nieuwe overkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Alon | Team Tuinmaximaal
Zeer goed bij levering alles vlot en alle was aanwezig die erbij moet zijn van booren tot siliconen vijzen alles top en betaalbaar Top doe zo verder Grt Marc
Beste heer /mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten, dat is ook ons doel! We wensen u maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Alon | Team Tuinmaximaal
Net als in ons vorig huis weer hiervoor gekozen. Snelle en correcte levering en zeer aardige bezorgers. Eindelijk een bedrijf die het goed en volgens afspraak doet.
Beste heer /mevrouw Het doet ons goed om te zien dat alles opnieuw naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Alon | Team Tuinmaximaal
We hadden vocht in onze polycarbonaatplaten, dit met foto’s, gemaild en binnen 10 minuten werden we al terug gebeld dat ze gingen kijken wat ze er aan konden doen. En binnen 2 weken werden er nieuwe platen en rubbers geplaatst. Top service!!
Beste meneer/ mevrouw, Bedankt voor uw 5-ster review! We vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat u zo te spreken bent over onze producten, medewerkers en adviezen. Hopelijk kunt u na de vervanging weer optimaal genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Alison | Team Tuinmaximaal
De samenwerking tijdens een aankoop, levering en uitleg voor de montage via boekwerk of film is erg goed en het klopt allemaal
Beste heer Hakvoort, Hartelijk dat u de tijd heeft genomen voor de review en feedback. We vinden het fijn om te horen dat het is gelukt met de montage. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten. Met vriendelijke groeten, Zahra | Team Tuinmaximaal
Alles was perfect, vriendelijk, betaalbaar, goede kwaliteit, service en levering! :)
Beste heer/mevrouw Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit, de service en levering van onze producten. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groeten, Alison | Team Tuinmaximaal