Wat een fantastische service, een klein foutje met de levering werd meteen opgepakt en opgelost. Een dag later onderdeel in huis met een handgeschreven briefje.
Beste heer Handgraaf, Hartelijk dank voor uw lovende review. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze geboden oplossing en service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en zonwering en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
top
Beste meneer Jean, Bedankt voor uw 5-ster review! We vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat u zo te spreken bent over onze producten, medewerkers en adviezen. Wij hopen dat u nog een geruime tijd kunt genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
We zijn zeer goed begeleid in de bestelling van een overkapping. Alles na wens
Beste meneer Arends, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. We zijn blij om te vernemen dat u zo tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is geweest. Wij wensen u maximaal plezier toe met uw Terrasoverkapping van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Goede voorlichting bij aankoop. Goede info mbt leveren van product en duidelijke handleiding bij montage
Prima schuifwanden. Goed verpakt en duidelijke handleidingen.
Beste heer/mevrouw Hay Wintjes, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over de schuifwanden en de handleiding. We zullen uw feedback meenemen voor in de toekomst. Wij hopen dat u nog lang kunt genieten van uw schuifwand! Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Het ontwerp, de kwaliteit van de materialen en de afwerking zijn dik in orde. De handleiding is een ramp. Je moet vreselijk uitkijken dat je niets verkeerd interpreteert, en over welk detail moet je nadenken wat ze ermee bedoelen. Tuinmaximaal probeert zoveel mogelijk in plaatjes te werken zonder tekst. Maar mijn mening zijn ze daar véél te ver in doorgeschoten.
Beste heer Jan, Wij waarderen het enorm dat u aangeeft zo tevreden te zijn met onze prijs-kwaliteitsverhouding en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met Tuinmaximaal te delen. Uw feedback over de montagehandleiding zullen we meenemen in het ontwikkelingsproces. We wensen u desondanks maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
We zijn heel tevreden .Het is een mooi geheel geworden.
Beste heer Guido, Bedankt voor uw enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Wij wensen u nog veel genot van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Ik werd zeer fijn geholpen In de winkel met de bestelling Producten waren goed verpakt Makelijk gemonteerd Mooi afgewerkt met borstels en handvatten
Beste heer Gijs, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het ontzettend fijn om te vernemen dat u zo te spreken bent over onze producten en medewerkers. Wat fijn dat de montage goed is verlopen en dat u blij bent met het eindresultaat. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groeten, Figo | Team Tuinmaximaal
Makkelijk te bestellen, duidelijke beschrijving en vlot geleverd
Beste Mario, Hartelijk dank voor deze positieve review. Dat u tevreden bent met onze service vinden wij heel fijn om te horen. Super dat het is gelukt met de montage. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Denzel | Team Tuinmaximaal
Goede kwaliteit maar vind het wel prijzig kon niets van de prijs af
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Wij vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Wij wensen u maximaal plezier toe met uw overkapping. Met vriendelijke groeten, Zahra | Team Tuinmaximaal
Goede en snelle levering. Duidelijke instructies
Beste heer Keizer, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met uw levering en met de instructies. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groeten, Mila| Team Tuinmaximaal
Zeer goede ervaring met Tuinmaximaal: - Scherpe prijzen! - Snel en op afgesproken tijd geleverd - Zeer goed telefonisch te woord gestaan en geholpen - Geweldig aardig personeel die de spullen hebben afgeleverd: - Afgesproken tijden - Van te voren netjes gebeld. - Net het beetje extra, zoals advies, betrokkenheid en behupzaam! - Veel handleidingen om zelf (bijna perfect) te kunnen installeren, Mogelijke verbeterpuntjes (?): - Mijn ervaring: met zelftappers die door twee lagen heen moet: eerste gat ruim voorboren anders trekt het de constructie niet voldoende aan! - En iets meer advies/nadenken over hoe je de deklaten goed/makkelijker kan vastzetten bij een overspanning van 1000mm (bij 3500): is net te ver om te overstrekken. Voelt onveiling. - Alles netjes verpakt, geen beschadigingen! - De uitstraling/desing is geweldig. Erg mooi om te zien. Bijna een 10! ;-)
Beste heer /mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een review te schrijven. We vinden het super om te lezen dat u zo tevreden bent op bijna alle punten! Wij gaan uw feedback meenemen in het ontwikkelingsproces en zullen dit doorzetten naar de betreffende afdeling. Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Meghan | Team Tuinmaximaal
Beste heer Hans, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We waarderen uw mening ten zeerste. We wensen u maximaal plezier van uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
De bestelling verliep vlot een soepel. Mijn specifieke vragen werden telefonisch goed beantwoord. De levering was mooi op tijd en alles werd zorgvuldig uitgepakt en neergezet met de nodige informatie erbij.
Beste heer Ronald, Bedankt voor uw enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden met ons bent. Wij waarderen de mening van onze klanten enorm! Wij wensen u nog veel genot van uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Niks op aan te merken alles is gewoon goed.
Beste heer Marcel, Bedankt voor het geven van een 5-sterren review! Het doet ons goed dat alles naar wens is verlopen, dit is ons doel. Wij wensen u heel veel plezier met uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Micah | Team Tuinmaximaal
Goed bedrijf Alles is compleet en zeer duidelijk goede service. Een dikke 10
Beste heer Peter, Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Micah | Team Tuinmaximaal
komt afspraken na levering sjouwfeurs waren vriendelijk vragen waar je de spullen neergezet wilt hebben goede kwaliteit materiaal goede beschrijving voor plaatsing makkelijk te plaatsen mooie uitstraling en meerwaarde woning
Beste heer Cas, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om voor ons een review te schrijven. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met de levering, kwaliteit en dat het plaatsen makkelijk voor u is gegaan. Dit horen we graag! Met vriendelijke groeten, Micah | Team Tuinmaximaal
Een heel mooi product, transparante prijzen .je weet meteen waar je aan toe bent.
Beste heer Verbeek, We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en de prijzen. We waarderen uw mening ten zeerste. We hopen dat u nog lang kunt genieten van uw terrasoverkapping met glazenschuifdeuren! Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Niets dan lof vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan het leveren van de veranda. Een degelijk Duits product, goed verpakt, en met een duidelijke Nederlands talige gebruiksaanwijzing.
Beste heer Rombout, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Wij zijn erg blij dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en fijn om te horen dat het is gelukt met de montagehandleiding. Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Denzel | Team Tuinmaximaal
Overkapping met gelaagd glas en zonwering gekocht bij tuin maximaal e.n zelf geplaatst. Zijn tevreden over de levering en bijgevoegde montage handleiding. Enige kluservaring is wel vereist om hem zelf te plaatsen. Zeker het glas en zonwering vergt wel wat handigheid
Beste Jack, Bedankt voor uw positieve review. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met Tuinmaximaal te delen. Wij hopen dat de montage uiteindelijk toch goed is verlopen en u nog een geruime tijd kunt genieten van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
Wat een fijn systeem is het om zelf te plaatsen en online goede hulp! Ik raad iedereen tuinmaximaal aan!
Beste Elle, Het doet ons goed om te lezen de montage goed verlopen is en dat u blij bent met het eindresultaat. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Mila | Team Tuinmaximaal
Alles prima geregeld
Beste heer Dalfsen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Uw mening is erg belangrijk voor ons. Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Denzel | Team Tuinmaximaal
Wij wilden al enige tijd een mooie overkapping achter ons huis. En na veel zoeken en informeren kwamen wij bij Tuinmaximaal uit. De website is overzichtelijk en we konden vrij snel een keuze maken en hebben toen direct de overkapping besteld. Deze werd binnen 14 dagen bezorgd en was voor ons ruimschoots op tijd en nu maar hopen op mooi weer om de overkapping op te bouwen. Dit ging mede dankzij de uitgebreide handleiding en video instructie vlekkeloos. De overkapping staat als een huis. We hadden in geval van inkorten ook direct de dust tape mee besteld, maar hadden die achteraf niet nodig. Gelukkig hoefden we niet in te korten en dat was heel fijn. Het enige minpuntje vond ik het retourneren van de dust tape. Er werden twee mogelijkheden geboden. Terugbrengen naar Eindhoven (vanuit Assen) of het laten ophalen door Tuinmaximaal voor het bedrag van € 65,00 en andere mogelijkheid leek er eerst niet te zijn. Na telefonisch overleg verzekerd verstuurd en is alles toch nog goed gekomen. Het bedrag van de dust tape was iets meer dan € 62,00 en dan laten ophalen voor 65 euro vonden wij eigenlijk niet kloppen. Maar zoals gezegd prima opgelost door Klantenservice van Tuinmaximaal, dus erg tevreden over zowel de overkapping en het retourneren. Maar vond dit wel een aandachtspuntje voor Tuinmaximaal, daarom ook niet alle 5 sterren. We hebben de eerste buien inmiddels gehad en het is helemaal perfect dicht, geen lekkage of wat dan ook, super blij mee. Gino en Lammie, Assen
Beste meneer mevrouw Wiemann, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Problemen proberen we natuurlijk in goed overleg op te lossen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent, dat is ook ons doel! Het doet ons goed om te vernemen dat de montage vlekkeloos is verlopen. We wensen u maximaal plezier met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Mees | Team Tuinmaximaal
het bouwpakket is zeer compleet, de instructies zijn duidelijk en als je zorgvuldig te werk gaat, krijg je een zeer solide structuur. Elegant ook! Materiaaldikte, kwaliteit en vooral de poedercoating zijn top. Solide van A tot Z.
Beste heer Ziegler, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Wat fijn dat de montage goed is verlopen en dat u blij bent met het eindresultaat. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groeten, Maria| Team Tuinmaximaal
Snelle levering
Beste heer Lauwers, Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review! Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop van Tuinmaximaal. Met vriendelijke groeten, Andrew | Team Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.