afgelopen zaterdag in de winkel geweest. Levertijd zou als we hem zouden bestellen 6 tot echt max 7 weken zijn. Dit ivm allerlei omstandigheden wat ik begrijp. Gauw aannemer geregeld voor over 7 weken en krijg nu bericht dat ze pas over 8.5 week komen leveren. Geen beloftes maken die jullie niet na kunnen komen.
Bij het plaatsen van een bestelling van een maand dat op het moment van bestelling nog leverbaar was, word ik 6 dagen voor de levering gebeld dat de helft leverbaar is en de rest aan het einde van de maand. 2 weken later . Belachelijk , Daarna word gezegd dat je het wel 2 dagen later kunt ophalen? Wat , deze bestelling Kan dan toch ook die 2 dagen later bezorgd worden ? Wat is het probleem moet ik vervoer gaan huren om iets op te halen waarvoor ik bezorgen heb gekozen? Wie draaid voor deze kosten op? Tevens heb ik vakantiedagen opgenomen om mijn glazen schuifwand te plaatsen wat mij nu ook geld kost? Voor een bestelling dat op voorraad zou zijn ? Hoe gaan wij dit oplossen Tuinmaximaal? Dit is echt onacceptabel en op deze manier een heel slechte service ..
We waren ons al een tijdje aan het oriënteren naar een terrasoverkapping. Online maar ook bij de lokale ondernemer. Echter was het prijsverschil meer dan het dubbelen. Dus hebben wij alleen voor de prijs al voor Tuinmaximaal gekozen. Ik zou het iedereen aanraden. Waarom ? Alles is helder en duidelijk. Alles staat op de website. Ze hebben een duidelijke Installatie handleiding, een installatie video op YouTube waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Je krijgt een groot deel gereedschap erbij zoals bitjes, boortjes, gatenzaag, kitspuit en zelfs tubes kit. Indien je vragen hebt kan je de klantenservice bellen. Indien nodig neemt de service afdeling contact met je op. Ook als er wat beschadigd is regelen ze dit zonder problemen. Iedereen die na het zien van de video denkt ow dit kan ik wel kan zelf deze overkapping plaatsen. Wil je snel beginnen en je hebt de mogelijkheid ga hem afhalen. Zaterdag morgen besteld is zaterdag middag al ophalen. Dan heb je niet de wachttijd die er nu is omdat iedereen vanaf maart tm september een overkapping wil plaatsen. Voor ons was de ervaring maximaal en we gaan nu maximaal genieten van onze terrasoverkapping.
Heb glazen wanden besteld en er vanuit gaande dat deze op voorraad waren wat ook vermeld staat op hun site en vervolgens horen dat ze pas over 8 weken komen leveren, voor de rest nog geen klachten.
Onze overkapping samengesteld op site. Pakket werd keurig verpakt afgeleverd ! Als je handig bent zeer goed zelf te plaatsen .
Beste Ron, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Na wat info inwinnen voor het plaatsen van een tuinkamer, is uiteindelijk onze keuze op Tuinmaximaal gevallen en een dagje shoppen gecombineerd met een bezoek aan de showroom in Eindhoven. Vriendelijke ontvangst, met raad en daad bijgestaan en overtuigd met wat we daar zagen besloten om een bestelling te plaatsen. 2 bestelbons, eentje voor tuinkamer in glas met glazen schuifwand incl. montage, een 2de voor een glazen schuifwand voor een later te plaatsen ruimte en dus zonder montage! Eerst gemaakte afspraak voor montage diende met 1 dag uitgesteld wegens zieken bij de monteurs. Geen probleem! Vriendelijke en kundige monteurs doch na afloop vd werken werd daags nadien door de tegelzetter opgemerkt dat er een constructiefout werd gemaakt. 1 zijde met funderingsbalk en 4railsysteem stond veel te laag waardoor de vloer niet kon worden gelegd! Dit onmiddellijk gemeld en inmiddels zijn we 15 dagen verder en na 6 (!!!) lange telefoontjes over verschillende dagen gespreid bevestigd men mij dat er monteurs zullen komen op …. 26/06!!!! DUS, 2 maanden (??) wachten eer er verder kan gedaan worden aan de afwerk om er dan uiteindelijk ten volle kunnen van te genieten??? Dit is echt GEEN klantvriendelijke afhandeling en ben dan ook totaal niet te spreken over hoe er met deze wordt omgegaan. Ik blijf ondanks alles wel geloven in een goede maar alvast geen snelle afloop van een product waar we (achteraf gezien) toch best wel mee tevreden zullen zijn! Hieronder komt de vraag aanbevelen? Zullen we zeker doen maar dan wel met het ganse verhaal erbij over hoe gehandeld werd (tot nu toe!). Ik verklaar me ook bereid deze review positief aan te passen indien er een goede (vlotte en vooral snelle) afloop aan mijn bestelling wordt gegeven want zoals het nu is , is dat absoluut een nare ervaring!
Mijn bestelling is zonder enige vorm van communicatie incompleet geleverd: De elektrische zonwering zat niet bij de bestelling en er is geen enkele vorm van communicatie geweest vanuit TuinMaximaal over het niet meeleveren van deze zonwering en wat de afwikkeling hiervan zou zijn. Nadat ik zelf contact heb opgenomen met jullie bleek dat de zonwering via een andere vervoerder zou worden geleverd – leuk detail: ook de medewerker van het klantcontact was hiervan niet op de hoogte en heeft mij later hierover terug gebeld.
ik ben zeer tevreden van tuinmaximaal zowel kwa levering kwa matriaal ik heb nu een terasoverkappeling met 12 spots en wij zijn zeer te vreden en prijskwaliteit zit tuinmaximaal zeker goed voor zo uitstekend matriaal ik zou iedereen aanraden voor tuinmaximaal TOP.bedankt tuinmaximaal.
Beste Axel, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Bij het plaatsen van de bestelling werd er gesproken over een levertijd van maximaal 4 weken. Na het plaatsen van de bestelling word ik gebeld met de mededeling dat de levertijd is opgelopen tot ruim 6.5 week.
We zijn blij met de makkelijk te installeren glazen pui. Een erg mooi eindresultaat zodat we nu lekker buiten kunnen zitten. Bedankt voor de goede service!
Beste Leon, Bedankt voor uw recensie. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het product en de service. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat hiervan, mocht u mooie foto’s hebben, kunt u deze sturen naar [email protected]. Verder wensen wij u nog heel veel plezier met uw nieuwe glazen schuifwandensysteem. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal.
Overkappping besteld met glazen schuifdeuren, alles netjes gegaan zoals de bestelling als bezorging. Wij zijn super blij met onze overkapping
Beste Ans, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Wij hebben eerder al een veranda gekocht van Tuinmaximaal en zijn nog steeds blij met de veranda. Toch hadden wij met de glazen veranda veel last van de zon. De zonwering was echt een must voor ons. Helaas hebben wij de veranda niet laten monteren door Tuinmaximaal. Daardoor konden wij geen gebruik maken van de montage service. Genoodzaakt moesten we dus zelf de zonwering installeren. Nu levert Tuinmaximaal een youtube filmpje en een goede instructieboek om zelf te installeren. De installatie is ons zeer goed bevallen! Wij zijn geen klussers, maar met een goede boormachine, met z'n tweeën en twee trappen kom je al gauw ver. We zijn er 1 dag zoet mee geweest (7 meter veranda). Al met al een tevreden klant! Ik
Beste Monique, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw terrasoverkapping inclusief zonwering. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Zie boven
Beste Gerard, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij waarderen het heel erg dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Wij zijn altijd benieuwd naar het resultaat. Wij ontvangen graag uw foto's via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
2 jaar geleden hebben wij tuin maximaal een overkapping laten plaatsen en vorig jaar de zonwering. Geheel tot onze tevredenheid. 2 weken geleden hadden wij schade aan 1 van onze terrasdeuren. Tuinmaximaal maximaal heeft dit keurig netjes opgelost. Ze kwamen zelfs op 2de paasdag 3 nieuwe deuren plaatsen. En gisteren lag er een reep chocolade in de brievenbus voor de schrik. Wat super attent. Wij zijn zeer te spreken over de service van tuin maximaal.
Beste Jannie, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Wij proberen altijd zo snel mogelijk reparaties uit te voeren, wij kwamen daarom met alle plezier bij u langs op 2de paasdag. Wij hopen dat u volledig van de schrik bent bekomen en wensen u natuurlijk nog maximaal plezier met uw terrasoverkapping met de glazen schuifwanden. Met vriendelijke groeten, Team Tuinmaximaal.
Op 7 april een Gumax glazen schuifwand besteld welke tot mijn grote verbazing op 13 april (jawel 2de paasdag) keurig geleverd werd. Prima kwaliteit en zelf eenvoudig te plaatsen. Heel klein puntje ter verbetering; de bezorgers waren vergeten te vermelden dat de deurgrepen later geleverd zouden worden, waardoor ik onnodig contact met de klantenservice heb moeten zoeken. (Welke mij overigens keurig te woord hebben gestaan) Maar dat heeft zeker geen invloed op de prima service van tuinmaximaal. Ik kan tuinmaximaal en hun (Gumax) glazen schuifwanden zeker aanraden!
Beste Edwin, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons product. Onze excuses dat bij de levering niet is benoemd dat de deurgrepen na geleverd zouden worden, onze excuses voor het ongemak. Wij zullen onderzoeken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen en verbeteren, bedankt voor uw tip. Wij wensen u natuurlijk nog maximaal plezier van uw nieuwe glazen schuifwanden. Met vriendelijke groeten, Team Tuinmaximaal.
Vriendelijk geholpen, goede service, snel geregeld en helemaal compleet.
Beste Rene, Hartelijk bedankt voor uw recensie. Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar het eindresultaat, mocht u nog foto’s willen delen, dan kunt u deze sturen naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Team Tuinmaximaal.
Hoi, op 1 april plaatste ik een bestelling (handvat voor schuifdeur) en op 3 april reeds geleverd in België. Ondanks de corona epidemie toch een puike levering. Hartelijk dank daarvoor. Hou het veilig !!!
Beste Benoit, Vriendelijk bedankt voor uw recensie! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze levering, wij doen hard ons best om het voor de klanten zo soepel mogelijk te laten gaan in deze periode. Wij willen u maximaal plezier wensen met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Alleen voor maten even moeten bellen of het de buiten maat van de staanders is of het hart of binnenkant Ook de beschrijving van het puntje op de schutting kon beter graag nog even naar kijken
Beste Peter, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Goede site en showroom, snelle levering, breed assortiment
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over onze produkten. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand of nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Handig en eenvoudig zelfbouwpakket, zeer gemakkelijk aan te passen Een aanrader voor een mooie en prijsbewuste overkapping.
Beste Willy, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Goede service en goede kwaliteit en snelle bouw
De aankoop via internet gedaan. Binnen een week geleverd. Montage was goed te doen dankzij de goede instructie welke was bij gevoegd.
Beste Theo, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Heel fijn te woord gestaan met duidelijke uitleg en service, wij bevelen Tuin Maximaal zeer zeker aan. Frans en Martina Neijenhuis
Beste Frans en Martina, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Wij zijn altijd erg benieuwd naar het resultaat. Heeft u misschien foto's die u met ons wilt delen? Die kunt u sturen naar [email protected]! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Voor iemand die niet heel handig is, maar ook weer niet kansloos, is dit een geweldig product om zelf te monteren. Heb er met erg veel plezier aan gewerkt en het heeft een mooi resultaat opgeleverd. De overkapping, de verlichting en zelfs de zonnewering is prima te monteren zonder overmatige kennis van klussen. Duidelijke handleiding en motagevideo's. Zou er zo nog eentje plaatsen
Beste Jan, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u maximaal plezier met uw terrasoverkapping van Tuinmaximaal. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, daar zijn wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Duidelijk in wat er te krijgen is ,snelle werkmethode en planning en montage goed
Beste Frank, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.