Top bedrijf!
Beste Monica, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over onze producten. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Een product vol kwaliteit deskundige vriendelijk personeel betaalbare prijzen
Beste Jcm, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over onze produkten. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Opezocht op website, daarna de showroom bezocht en directe en duidelijke informatie verkregen. Daarna verliep de online bestelling en leveringen vlekkeloos en zonder problemen op het afgesproken tijdstip. Een goed voorbeeld en echte aanrader voor iedereen. Doe zo verder. Mvg. Erik
Beste Erik, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Wij zijn altijd erg benieuwd naar het resultaat. Heeft u misschien foto's die u met ons wilt delen? Die kunt u sturen naar [email protected]! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Soms heb je wel eens een (winkel)ervaring dat bijna alles klopt. Bij Tuinmaximaal gaan ze daar nog een stap overheen, het is bijna onwerkelijk. Het hele traject van ons bezoek aan de website, de showroom, de uitleg, het bestellen, het ontvangen van de goederen en dan nog het zelf plaatsen van onze glazen schuifwand..... Het is bijna eng hoe goed alles op elkaar is afgestemd en klopt. Wij bevelen iedereen aan om bij Tuinmaximaal te kopen. Inmiddels genieten wij van onze glazen schuifwand in onze Douglas houten veranda. Wij zijn echt superblij! Waarom dan maar een 9 en geen 10? Je kunt altijd blijven verbeteren en wanneer we dan een tip mogen geven, de handleiding voor het plaatsen van de producten mag nog wat beter. Succes met alles wat jullie doen!
Beste Peter, Bedankt voor uw recensie. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij hopen uiteraard dat u nog heel lang mag genieten van uw nieuwe glazen schuifdeuren. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, die wij mogen gebruiken voor onze website, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Tevens bedankt voor het verbeterpunt. We zullen kijken of we deze kunnen verbeteren, bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
In december ‘19 zijn ze onze terrasoverkapping komen plaatsen. Alles werd vlot en correct uitgevoerd en werden goed op de hoogte gehouden door het vriendelijk werkvolk dat hun werk met veel kennis van zaken deed +ons de nodige raad gaven op onze vragen. ... we kijken nu al uit naar zonnige warmere dagen zodat we ten volle kunnen genieten van onze super mooie en degelijke terrasoverkapping! Een aanrader dus
Beste Karin en Stefaan, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over onze produkten. Uiteraard hopen wij mee dat het snel mooier weer wordt! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Prijs, kwaliteit is TOP.
Beste Didier, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij zijn blij dat u tevreden bent! Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Alles is netjes comform de afspraken verlopen . Nette bezorging . Alles was compleet . Handleiding iets te uitgebreid . Zeer te vreden .
Beste Wietse, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Mijn vriend en ik zijn niet zo een ervaren klussers maar met behulp van het filmpje en de montagehandleiding is het ons toch gelukt om de overkapping ( van 4 bij 3 m) zelf te plaatsen.
Beste Elsie, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over onze produkten. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Jammer dat u in België problemen ondervindt met de aanschaf voor de afvoer. Wellicht zijn die in speciaalzaken beter verkrijgbaar. U had het rubber wellicht van tevoren in lauw water kunnen leggen. Dan is het vaak makkelijker te verwerken en minder stug. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Mijn vrouw en ik zijn op zaterdag 11 januari naar de showroom in Eindhoven gereden en beslist onze overkapping daar te bestellen. Via mail krijg je onmiddelijk de offerte (zelfde prijs als hun simulatie op de website, dus was eigelijk niet nodig naar de showroom te gaan maar was toch wel interessant) en heb deze betaald op zondag. Dinsdag werd het doe-het-zelf pakket geleverd en 5 dagen later op zaterdag 18 januari stond mijn terrasoverkapping van 6.06 op 4 meter gemonteerd (zelfmontage). Bij vragen die ik had hem ik nooit meer dan 20 seconden moeten wachten voor ik iemand aan de telefoonlijn had om mij de uitleg te geven. De handleiding is zeer eenvoudig te volgen maar je moet toch wel een beetje in de bouwsector zitten om dit uit te voeren.
Beste Jo, Heel erg bedankt voor je recensie. Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de service. Wij hopen dat u maximaal kunt genieten van uw nieuwe Terrasoverkapping. Ook bedankt voor uw verbeterpunten, deze nemen wij mee in onze ontwikkeling. Als u nog mooie foto’s heeft van het eindresultaat kunt u die sturen naar [email protected] of delen op Facebook. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Wij hadden een 6x4meter overkapping met spie, spotjes en glazen deuren besteld. Met een extra uitdaging een balkon die in de weg zit. Maar met de gouden handjes van Nick en zijn team is dit perfect opgelost. Goed overleg en Top service ! Ik ben superblij met deze aankoop.
Beste Dennis, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Ik heb glazen schuifdeuren besteld , deze werden keurig volgens afspraak geleverd. Ik had een deur die kapot ging tijdens het plaatsen. Deze is keurig zonder probleem vervangen.
Beste Rinus, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en Service. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifwanden. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Opnieuw voor de mooie overkapping van Tuinmaximaal gekozen. Twee jaar geleden hebben we al een overkapping van 7 bij 3,5 meter geplaatst. Met 2 personen. Voor klussers heel goed te doen. Het is echt een heel mooie en degelijke overkapping. De levertijd is kort en alle onderdelen worden keurig thuisbezorgd.
Beste Henk, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en ons product. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
De website heel duidelijk. Goede instructies voor de montage. De bestelde overkapping met glazen schuifdeuren werden keurig en zonder tekortkomingen afgeleverd. Als extra service werden nog een paar schroeven die ik zelf teveel had verbruikt kostenloos toegestuurd. Top Tuinmaximaal. Erg tevreden met de overkapping.
Beste Hans, Heel erg bedankt voor je recensie. Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de service. Wij hopen dat u maximaal kunt genieten van uw nieuwe Terrasoverkapping met glazen schuifdeuren. Als u nog mooie foto’s heeft van het eindresultaat kunt u die sturen naar [email protected] of delen op Facebook. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Top doe zo verder
Beste Ronny, Bedankt voor je recensie! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Tuinmaximaal en over onze monteurs. Wij willen je maximaal plezier wensen met je nieuwe carport. Mocht je nog mooie foto’s van het eindresultaat hebben, dan kunt u die sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Ik heb in 2017 een overkapping laten plaatsen door Tuinmaximaal heel tevreden en netjes geplaatst ik daarna nog 2 zijspiezen laten plaatsen alleen kwamen we erachter dat een zijspie eigenlijk niet geplaatst kon worden i.v.b dat de schutting te scheef stond maar dankzij de mannen van Tuinmaximaal die bij mij waren hebben ze toch een oplossing bedacht zodat het toch kon 👍echt super en ik zag dat er een plaat was waar vocht in zat na 2 jaar ongeveer heb ik gemaild en foto s gestuurd en heb al heel snel een nieuwe plaat gekregen op zeer korte termijn dus al met al ben ik heel tevreden
Beste Jessica, Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Tuinmaximaal en over onze monteurs, wij zijn blij dat deze een goede oplossing hebben kunnen vinden en de spieën toch hebben kunnen plaatsen. Mocht je nog mooie foto’s van het eindresultaat hebben, dan kunt u die sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
We hebben een glazen schuifwand gekocht bij Tuinmaximaal. Wat zijn we er blij mee! Heel gemakkelijk op de website te vinden wat we zochten, correcte communicatie, snelle levering en hoog kwaliteit product! Zeer zeker een aanrader! Ook de nabelservice is uniek!
Beste Riny, Bedankt voor uw recensie, wij vinden het fijn te lezen dat u zo tevreden bent over ons en ons product. Wij zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat, mocht u nog mooie foto’s hebben, dan kunt u deze sturen naar [email protected]! Wij willen u graag nog maximaal plezier wensen van uw nieuwe glazen schuifwanden. Met vriendelijke groeten, Team Tuinmaximaal
De Tuinmaximaal-monteurs Gerrit, Nick en Jaimy waren vandaag bij ons aan het werk om de gekochte terrasoverkapping van Tuinmaximaal te plaatsen. Behalve dat het uiterst vriendelijke mannen waren, leverden ze ook nog eens perfect werk tot in de puntjes. Ook de service/klantcontact vooraf montage verliep zeer soepel. Wij raden Tuinmaximaal zeer zeker aan als een betrouwbare en prettige partij.
Beste mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over onze diensten en producten. Bedankt voor de positieve recentie! Mocht u foto's hebben en dit met ons willen delen dan ontvangen wij dit graag. U mag uw foto's sturen naar: [email protected]. Mocht u nog vragen hebben in de toekomst dan horen wij dit uiteraard graag van u! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal.
van bij het eerste contact zeer goed ontvangen en duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden. perfecte plaatsing en afwerken. Volledig naar onze wensen. Zeker voor iedereen aan te raden.
Beste Walter, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de positieve recensie! Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, mocht u nog mooie foto’s hebben, dan kunt u deze misschien met ons delen via Facebook of u kunt ze sturen naar [email protected] . Wij wensen u nog maximaal plezier van uw nieuwe Terrasoverkapping. Met vriendelijke groeten, Team Tuinmaximaal
Ik had een verkeerde maat doorgegeven, dit kon zonder moeite 2 dagen voor de levering gewijzigd worden. De levering was keurig op tijd, netjes een half uur voor levering een telefoontje. De levering werd netjes tot in de tuin geleverd, geweldig. Toen de montage, door ons zelf uitgevoerd. Geen problemen gehad met de montage, sterker nog het ging precies zoals het eind resulteit, het liep op rolletjes. Kortom een geweldige ervaring en ten zeerste aan te bevelen
Beste Jack, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Goed geholpen via de telefoon met bestellen .
Beste Sara, Bedankt voor uw reactie, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over hoe u geholpen bent aan de telefoon. Wij hopen dat u maximaal kunt genieten van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Ik beveel deze schuifwand aan. Alles verliep vlot. De levering was op tijd en de transporteurs hebben me enkele montage tips gegeven. Heb deze wand zelf geplaatst in een stenen overkapping of terras. Was snel gebeurd, wel voor zuignappen zorgen anders zijn de glazen panelen moeilijk opte heffen. Ziet er knap uit. Grt Sven
Beste Sven, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw Glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Alles wordt op tijd en afgesproken datum co.pleet geleverd
Beste Raymond, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Je moet effe geduld hebben nadat je besteld EN BETAALD hebt (vier maanden🥴) maar dan krijg je ook wat. Op de dag van de montage staand drie potige vriendelijke monteurs om exact 07:30 uur op je stoep. En beginnen ze, nadat ze gechecked hebben of plaatsing zoals besteld en betaald mogelijk is, voortvarend en gedreven met monteren en plaatsen van de overkapping. Na 6 uur doorwerken zit het voor dag één erop. Morgenvroeg komen we weer terug. Exact om 7:15 uur (het vriest en is nog donker) staan ze weer vrolijk op onze stoep. Vandaag moeten de glasplaten geplaatst en de zonwering gemonteerd worden. Ook dat gaat met evenveel passie als gisteren. Na 4 uurtjes zijn de monteurs klaar en kunnen wij met de afstandsbedieningen van de verlichting en zonwering spelen. Leuk. We genieten, ondanks dat het maar een graad of 5 is en het zonnetje door het wolkendek probeert te gluren. Morgen wordt de hwa aangesloten en dan kunnend ons nieuwe overdekte terras gaan inrichten. Tuinmaximaal is van harte aan te bevelen.
Beste John, Bedankt voor uw recensie. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u maximaal plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Helaas konden wij door de momentele drukte niet eerder komen monteren, wij zijn blij dat u het zeker het wachten waard vond. Bedankt voor uw verbeterpunten, deze nemen wij zeker mee in onze ontwikkeling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Voor de 2x een bestelling bij tuinmaximaal gewoon top, Geheel goed verzorgd vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als bij de bezorging. De materialen goed en compleet met alles om zonder problemen te monteren en niet heen en weer naar een bouwmarkt hoef te rennen om dat ene kleine boutje of moertje. Kortom helemaal top.
De levering was keurig op tijd en de medewerkers waren bekwaam en behulpzaam. Zeer attent en vriendelijk.
Beste Richtje, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw Carport en nieuwe terrasoverkapping.Wij hopen dat de montage voorspoedig is verlopen. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, en deze willen delen, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.