Product in december gekocht en werkt hartstikke goed! Levering was snel en contact was vriendelijk en duidelijk.
Beste heer Roel, Hartelijk bedankt voor uw review. Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over de levering en het contact. We nemen u feedback punt mee voor in de toekomst. Wij wensen u maximaal plezier toe met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Claudia | Team Tuinmaximaal
Snelle levering en prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Ik ben een redelijk e klusser, maar ik denk niet dat een gemiddelde klusser de volledige montage op een acceptabel niveau zelf voor elkaar krijgt. Vooral het gewicht van de goot (70 kg) bleek zeer lastig om zonder lift omhoog te krijgen. Geen zin in huren van een lift, daarom maar katrol gemaakt. Overkapping kostte me in totaal 2.5 dag voor de opbouw (alleen, met incidenteel m'n vrouw als hulp). Dus: laat hem monteren of huur / koop zo'n lift anders ondoenbaar..
Beste Michiel, Hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering en prijs-/kwaliteitsverhouding! We zullen uw verbeterpunt meenemen in onze feedback en ontwikkelingsproces. We wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Ellen | Team Tuinmaximaal
De levering, behulpzaamheid, service en kwaliteit zijn prima in orde. Zeer compleet en degelijk product waardoor het monteren bijna een feest is.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de levering, service en kwaliteit van uw aankoop! We waarderen uw mening. Met vriendelijke groet, Luc | Team Tuinmaximaal
De spullen besteld en volgens afspraak geleverd. Vriendelijke mensen met gelijk wat tips waar ik op moest letten. Aanradertje!
Beste Ton, Hartelijk dank voor het schrijven van een review! We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering en onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Ellen | Team Tuinmaximaal
De site was goed overzichtelijk en kon snel bestellen. Levering was ook snel. En de chauffeurs brachten het materiaal netjes in de garage. Al het materiaal klopte en was niks beschadigd of stuk.
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de website en over de levering. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
Alles goed geregeld van bestelling tot levering
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Het doet ons goed om te zien dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Meghan | Team Tuinmaximaal
Telefonische contact gehad de bestelling gedaan. Snel geleverd. Tevreden.
Beste Bianca, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn te lezen dat u tevreden bent met de bestelling en de snelle levering. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Meghan | Team Tuinmaximaal
Netjes geholpen, snelle levering. Mooi concept!!
Beste Lineke, Hartelijk dank voor het schrijven van een review! We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering en het concept. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Claudia | Team Tuinmaximaal
Alles naar wens ,degelijke kwaliteit
Beste Paul, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wij waarderen uw mening ten zeerste! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groeten, Yoram | Team Tuinmaximaal
Vriendelijke ontvangst in Eindhoven, betrouwbare levering en prima prijs-/kwaliteitsverhouding. De advisering was in principe duidelijk, maar ik ben er niet van overtuigd dat een beetje klusser (geldt voor mij) de volledige montage op een aanvaardbaar niveau voor elkaar krijgt. Dit was onderdeel van het advies van uw verkoopadviseur. Ik had gelukkig een bouwkundige zeer vaardige zoon tot mijn beschikking en het hele systeem is perfect in mijn veranda gemonteerd.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw review! We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent! We zullen u verbeterpunt meenemen in onze feedback. We wensen u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
Snelle bezorging en aardige chauffeurs.
Beste Gea, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de bezorging en de chauffeurs. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
Het bedrijf is is een goed en duidelijk bedrijf. Zowel telefonisch als via internet. Komen de afspraken goed na. De spullen worden netjes geleverd. Wij zijn dik tevreden en hebben er elke dag plezier van. Top
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met uw aankoop! We waarderen uw mening. Met vriendelijke groet, Claudia | Team Tuinmaximaal
Het product werd snel geleverd, duidelijke beschrijving en staat prachtig in de tuin. Echt een aanrader
Beste Monique, Bedankt voor uw mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mees | Tuin maximaal
gewoon top
Beste Ruud, Bedankt voor het schrijven van een review! We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de service en kwaliteit. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Claudia | Team Tuinmaximaal
Alles keurig volgens afspraak geleverd voor tijd eerst gebeld wanneer de overkapping word afgeleverd. Tot alle tevredenheid gegaan.
Beste Tjebbe, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
All the parts fitted well together. was relatively simple to install the 9 x 3 m terras overkapping by myself
Dear Henk, Thank you very much for your review. We are delighted to hear that you are satisfied with the products and that the assembly was relatively easy. We hope that you enjoy your purchase and will enjoy it to the fullest! Kind regards, Luc | Team Tuinmaximaal
Correcte afspraken, goeie kwaliteit, mooi concept. Vlotte levering.
Beste Hugo, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Wij wensen u maximaal plezier met uw aankoop toe. Met vriendelijke groet, Ellen | Team Tuinmaximaal
Wij hebben lang naar een douchedeur gezocht, achter onze glazen wand van tuinmaximaal. Daar we zoveel schik hebben met deze wand, ervoor gekozen om een soortgelijke wand te gaan gebruiken als douche wand. Nou, echt super blij mee! Jammer dat het niet lukt om een foto toe te voegen.
Beste Elsje, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de glazenschuifdeuren en dat u zo creatief bent geweest om dit bij een ander project te monteren. De tip voor de kleur zwart zullen wij meenemen in onze feedback. Met vriendelijke groet, Meghan | Team Tuinmaximaal
Voor onze camper waren we op zoek naar een carport. Met wat zoeken ben ik bij Tuinmaximaal aangekomen. Eerst heb ik een setje samples aangevraagd zodat we wisten wat we ongeveer wilden. Vervolgens online de carport besteld, deze werd tijdig geleverd en toen konden we aan de slag. Het was niet moeilijk om de carport te plaatsen, zeker niet gezien de duidelijke instructies, maar wel een hoop werk. Nu alles staat zijn we er erg blij mee en we hebben er ook al meerdere complimenten op gehad.
Beste Richard, Hartelijk dank voor de 5-sterren review! Wij waarderen uw mening en zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent met het eindresultaat van uw carport. Wij wensen u maximaal plezier van uw carport toe. Met vriendelijke groet, Ellen | Team Tuinmaximaal
!
Beste Gina, Hartelijk dank voor de 5-sterren review! Wij waarderen uw mening. Wij wensen u maximaal plezier met uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Luc | Team Tuinmaximaal
Blijf zo houden.
Beste Armin, Hartelijk dank voor de 5-sterren review! Wij waarderen uw mening. Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Mees | Team Tuinmaximaal
Snelle levering en prachtig materiaal
Beste Henk Jan, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Micah | Team Tuinmaximaal
Ik had terras overkapping besteld voor terras bij zomerhuisje. Op het laatste moment kwam ik er achter dat ik daarvoor een vetgunning nodig had van de eigenaar. Dat heeft even geduurd. Tuinmaximaal heeft na mijn telefoontje direct de levering uigesteld tot nadere afspraak, klasse!,,,,
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de service goed heeft ervaren. We hopen dat u snel van de overkapping in uw zomerhuisje kan genieten. Met vriendelijke groet, Claudia | Team Tuinmaximaal
Bestellen is eenvoudig en levering correct verloepn De handleiding kan wel soms iets beter maar uiteindelijk gelukt
Beste Leen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. We zullen uw feedback over de handleiding meenemen, maar we zijn blij dat het uiteindelijk is gelukt! Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Mike | Team Tuinmaximaal
-Een zeer informatieve website die ondersteund om te komen tot een verantwoorde keuze tegen een scherpe prijs en bevestigd in de showroom. -Een snelle zeer complete levering door vriendelijk deskundig personeel. Zelfs boren, kit, schroeven, pluggen, bits en andere hulpmiddelen behoorde bij de levering. -Bij de levering hoorde ook een duidelijk stappenplan op papier wat zelfs een minder handige doe-het-zelver stapsgewijs begeleid in de montage. Daarnaast zijn op de website nog instructiefilmpjes te vinden die de montage visueel ondersteunen. -Bij vragen snelle telefonische ondersteuning. -Montage, samen met een vriend, was een feestje. -Resultaat: een prachtige terrasoverkapping tegen zeer scherpe prijs.
Beste meneer/mevrouw Bosch, Hartelijk dank voor uw uitgebreide positieve review! Wat goed om te lezen dat alles goed is gegaan en dat u en uw vriend de montage een feestje vonden. Ons doel is om goede service en kwaliteit voor een scherpe prijs te bieden. Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Elodie | Team Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.