Goede keuze bijna alles is mogelijk en heel belangrijk is de nazorg, WIJ HEBBEN NIET TE KLAGEN EN ZULLEN AXI ALTIJD AANRADEN BIJ VRIENDEN OF KENNISSEN .
Verkoper prettig in omgang. Niet gelijk over geldzaken praten. Koper rustig rond laten kijken. Besteed tijd en aandacht wensen koper.
Monteur was echt prima. Daar zijn wij vol lof over.
Prijs zeer concurrent, snelle en complete levering, goede nazorg.
men denkt goed met je mee.maken zelfs tijd voor je na sluitingstijd
Verkopen had verstand van zaken, dacht goed mee en hebben er samen leuk uit kunnen komen.
Wij zijn van A tot Z van uitzoeken tot plaatsen en nazorg bijzonder tevreden over niet alleen AXI keukens maar zeker ook de mens(en) van de montage. Aanrader !!!
Bereidwillige verkoper ondanks dat het geen grote keuken is. Hij begreep ook dat we voor een keukenblok in de bijkeuken niet het duurste materiaal willen en daar heeft hij zijn advies ook op aangepast.
Alles verliep prima. Goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Daarbij goed advies gekregen. Geen rare prijsonderhandelingen zoals je bij veel andere keukenzaken ziet. What you see is what you get, heel goed. Ook als iets niet meer leverbaar was, wordt je goed gecompenseerd met een vervanging.
Uitstekende service en prettig contact. Heldere offerte en goede prijs/kwaliteitverhouding. Fijn is ook dat je van begin tot eind contact hebt met dezelfde medewerker.
Een fijne manier van zaken doen!
Goede service, perfecte installatie! Alles compleet en in twee dagen opgebouwd zonder mankementen,
Wij zijn vanaf het begin goed geholpen en geadviseerd. Helaas hebben we ook wat pech gehad met de keuken maar dit is tot nu toe nog altijd heel erg goed opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden!
Voor iedereen die nog twijfelt, ga gewoon naar Axi keukens! Frits en Tim, heel erg bedankt! We zijn heel blij met onze keuken!
Dit was onze derde keuken aangeschaft bij AXI. Medewerkers denken mee met praktische oplossingen en de montage wordt perfect uitgevoerd. Eventuele opmerkingen en problemen worden adequaat opgepakt en opgelost. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij de volgende keuken gaan we weer naar AXI.
Prettig geholpen. Goed advies en goede nazorg.
Goed advies, goede kwaliteit en goede service. Als wij weer een keuken nodig hebben, komen we weer!
Geweldig geholpen door Vincent Brokken die op geduldige wijze samen met mij een droomkeuken heeft gefabriceerd, waar ik van tevoren nog niet eens van gedroomd had. Ook bij wijzigingen heeft hij elke keer blijk gegeven van zijn klant- en servicegerichtheid. N.a.v. kleine herstelpuntjes in de keuken, heeft hij direct actie ondernomen om te zorgen dat het echt zo snel mogelijk opgelost werd. Tel daarbij de prijs die ook van zijn kant uit goed bewaakt werd. Echt TOP ! Overigens ook altijd door het andere personeel heel vlot en accuraat te woord gestaan.