Bij onze eerste afspraak erg goed geholpen en werd ook goed naar onze wensen geluisterd. Super!
Er werd goed meegedacht,geluisterd naar wat ik belangrijk vond in een keuken. Ze waren fllexibel als er veranderingen waren. Klantgericht.
Super kwaliteit en mensen die weten waar ze over praten
Ik vond dat de lijst niet mooi doorliep en dat os nu mooi gedaan!
Erg prettig en professioneel geholpen.
Inmiddels 3 keukens gekocht, geen enkel probleem, afspraken werden nagekomen en monteur Peter Ratelband is wellicht iets duurder maar levert hoge kwaliteit werk en is dit zeker waard. Klantwensen worden zo mogelijk ter plaatste direct uitgevoerd.
Van het begin tot het einde super voor de verkoper Ed vBalen en de monteur Peter Ratelband petje af we hebben van deze twee mensen een hoop advies gehad
persoonlijke en prettige service
Goed advies, geen opdringerig personeel en meteen een goede prijs. Zoveel beter dan de ervaring bij de 'concurrent'.
Gewoon goed geholpen en samen het ontwerp uitgewerkt. Uiterst vriendelijk personeel. Een klein foutje bij de levering is ook heel goed afgehandeld. Na zes maanden een mankement aan mijn kookplaat. Super snel verholpen door AXI Keukens en Bosch. Geen mening over de website. Die heb ik niet gebruikt.
de keuken is zonder problemen geleverd en gemonteerd in de tijd die afgesproken was, de kleur en de inrichting van de keuken klopte zoals afgebeeld stond in de offerte.
Het is heerlijk schakelen met Eddy! ik mail m wat ik wil, hij mailt een ontwerp terug, ik geef wat aanpassingen door en als ik dan langs kom in de showroom hoef ik alleen aan te wijzen welk handgreepje ik wil.
voor de eerste keer bij axi een keuken gekocht zeer correct geholpen en klant vriendelijk de vakmanschap van de monteur top dus daarom alles een 10 zouden we over een paar jaar weer een andere keuken willen hebben ga wij zeker weer naar axi
Gewoon goede service en advies en snel duidelijk wat de bedoeling was. Dus wat mij betreft een aanrader en dus ook een positieve ervaring.
Goede en snelle service. Afspraken worden nagekomen
Ik ben erg blij met mijn mooie keuken. Goede service en top kwaliteit tegen een goede prijs
Vriendelijk geholpen, goed advies,
Het is allemaal prima verlopen, ben goed geholpen met deskundig advies.
Goede begeleiding van verkoper Vincent. Heldere offerte met duidelijk de onderhandelingsruimte. Aanpassingen werden snel doorgevoerd. Herstelwerkzaamheden door monteur goed uitgevoerd. Nazorg.
Door onze ervaring, en de kennis van Vincent Brokken was onze keus snel bepaald, alles is keurig verlopen. Wij wensen jullie nog veel gezonde jaren,zowel zakelijk als prive'.