Wij vinden het apparaat prima. Wij vinden ook de service bij problemen buiten gewoon goed.
Prettige luxe, een echte verwennerij, wellness in je eigen huis. Infrarood voldoet aan de verwachting, een weldaad spieren en gewrichten.
Wij genieten er elke dag van. Heerlijk !!
Wij zijn er heel blij mee.Wordt dagelijks gebruikt.Kan niet meer zonder een sunshower.
Zeer gemakkelijk in gebruik snel resultaat in korte tijd.
Geweldig apparaat aanwinst voor mijn nieuwe badkamer ben elke ochtend blij als ik m aanzet
heerlijk ! we genieten er enorm van. en helpt er goed tegen spier pijn. en jullie service is prima!
wij zijn enorm tevreden over de sunshower,vooral in de winter
Wij vinden het perfect en zijn er blij mee .
Gemakkelijk in gebruik
Beste meneer Klein Langenhorst, Dank voor uw reactie! Ik heb een service verzoek voor u aangemaakt en er zal contact met u worden opgenomen om te bekijken of het probleem van het aan/uit vallen van uw Sunshower kan worden verholpen. Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Het is echt genieten ook als je niet onder de douche staat maar even wilt genieten van de infrarode lampen!
Heerlijk apparaat, wellness ten top in je eigen badkamer. Geweldige service, super aardige vriendelijke monteur.
Als voorbereiding voor aankoop Sunshower, hebben we 14-01 een nacht in B&B Wellnest in IJmuiden gelogeerd. De uitstekende en gezellige B&B heeft een wellness badkamer met Sunshower Full Body Health. Eigenaresse Christa heeft ook prive een Sunshower, beide apparaten zijn 2 jaar in bedrijf, het hele gezin is heel enthousiast, gebruiken het elke dag en willen het zoals een vaatwasser niet meer missen. We konden de Sunshower 24 uur uittesten, zijn helemaal enthousiast en bestellen binnenkort de Full Body Health. We kunnen mensen, die net zoals wij niet zeker weten of het een goede investering is , Wellnest van harte aanbevelen. Christa geeft hele goede informatie en mede door eigen ervaring kom je tot een wel overwogen beslissing over de aanschaf, maar ook over hoe het apparaat en het douche systeem t.o.v elkaar moet worden gemonteerd .
Beste meneer Driessen, Wat leuk om te lezen dat uw ervaringen voor zowel B&B Wellnest en Sunshower zo positief zijn. Inmiddels is het April en is het nog een maandje wachten tot de Sunshower wordt gemonteerd. Ik hoop dat u er veel plezier van zult hebben! Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Een stukje wellness in je eigen badkamer !! Heerlijk apparaat, goed te bedienen.
rode lampen perfect
Bediening is eenvoudig. Infra rood werk ontspannend
Zonder meer positief, probleemloze werking en huisgenoten en logees maken er graag gebruik van.
Geen
De Sunshower is heerlijk warm en je kan er bruin onder worden. Bedieng is eenvoudig en goed.
Beste meneer Boode, Dank voor uw reactie. Ik heb een serviceverzoek voor u aangemaakt en er zal contact met u opgenomen worden om te bekijken of we het geluid kunnen verminderen. Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen