Prettig
Bedankt dat je ons met alles hebt geholpen.
Alle afspraken na gekomen..l
Goed.
Wij zijn op een hele professionele geholpen met oog voor cliënten en meedenkend met onze situatie.
Alles is naar wens gedaan.
Was netjes en vlug afgehandeld.
Was zeer goede samenwerking en we zijn er goed uitgekomen
Ik ben heel goed geholpen
Scheiding is snel en goed geregeld!
Positief
Met heel veel plezier geef ik mening, ben heel blij dat ik voor Raad&Daad heb gekozen geen haar op mijn hoofd spijt van. In een woord was super top op alle fronten. Mocht ik jullie ooit advies nodig hebben voor wat dan ook staan jullie op de eerste plaats Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet Helena.
Een moeilijke periode in goede banen geleid. Eerlijk en deskundig.
Ik heb het als een prima bureau ervaren. Nou hadden wij natuurlijk ook een makkelijke scheiding
Wij zijn op een zeer professionele en neutrale wijze geholpen onze scheiding vorm te geven. Beide zeer tevreden met de begeleiding van Remi.
Als je twijfelt over hoe en wat. Hun uitleggen het heel goed zo dat je een keuze kunnen maken.
We konden snel terecht en ze nemen een correcte en neutrale houding aan.
super fijne ervaring
Ik dacht van te voren dat het een lang ingewikkelde procedure ging worden. Echter liep alles enorm vlot en waren alle afspraken snel op papier en goed geregeld. Ik ben ook zeer tevreden met de financieel adviseur met wie zij samenwerken. Hoewel het geen leuk traject is ben ik zeer tevreden!
We zijn erg prettig, duidelijk en snel begeleid bij ons echtscheidings traject.
gradioos gewoon alles is perfect gelopen ik en mijn ex vrouw meer dan dik tevreden alles is rond maar dan ook alles ik zelf ga eind van de maand de deur uit omdat ik en ander huisje al heb bedankt voor alles groetjes p.warnaar e j m knaapen ps huisje gekregen zelfde complex heel jullie team en de hr bruls veel dank
We hebben de begeleiding door het gehele proces al heel prettig ervaren!
Mijn ex-man en ik zijn zeer professioneel geholpen door Remy. Hij nam rustig de tijd, luisterde goed naar onze wensen en kon dit heel kundig vertalen naar het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan.
Raad en daad doet zijn naam echt eer aan. Ze geven je goede raad en zijn erg daadkrachtig! Alles word snel en goed behandeld en verwerkt. Vriendelijke personen zowel aan de telefoon en fysiek. Ook zijn ze erg betrokken en transparant.
Wij zijn erg te vreden over Raad&Daad Advies&Meddiation B.V en Easy Echtscheiding. Top ga zo door.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME