Ik had meer willen weten. Want nadat ik getekend had kwam ik problemen tegen.
De eenmalige afspraak in Haarlem op kantoor voelde als prettig. Voor zover je dit überhaupt va een scheiding kunt zeggen. Doordat mijn ex-partner al het een en ander aan een zelf samengesteld convenant had opgestuurd, was het in principe snel afgehandeld. De mediator was een vriendelijk persoon, het gesprek via de laptop met de advocaat was ook zo gebeurd.
3 afspraken gehad, tijdens de gesprekken was het prima, maar de communicatie en afspraken die er tijdens de gesprekken waren gemaakt gingen niet altijd even goed en werden niet altijd na gekomen, heel vervelend als je zelf overal achteraan moet zitten als diegene van de situatie en spoed afweet.
Raad en Daad maakt de belofte waar! Een gedegen advies gekoppeld aan een feiloze uitvoering.
Heel goed, duidelijk en nemen de tijd voor je.
Het slaat nergens op. Maar het kan niet anders. Niet echt duidelijk. Daarna wordt je gewoon in het diepe gegooid! Mag je wel ff 1500 euro afrekenen. En als je contant betaalt 1400 euro. Heel apart. Alles wordt apart berekent maar als je dit moet betalen gaat het gewoon van de gezamelijke rekening!
Duidelijke uitleg en afwikkeling, in het vervolggesprek werden wat afspraken gemaakt, jammer dat dit niet op papier is gezet omdat mijn ex-vrouw zich niet aan de gemaakte afspraken houdt.
We zijn goed geholpen
Gewoon prima
Ik vindt dat jullie het goed doen. Jullie hadden altijd een luistetend oor naar mij Elke vraag is naar mijn tevredenheid beantwoord.
Een moeilijke beslissing goed en duidelijk begeleid tegen een goede prijs.
buiten verwachting,heel snel en correct
Wat ik al boven geschreven, fijne en correcte mensen
Dit is al 2 keer dat ik via jullie alles geregeld heb. alles uitstekend geregeld! en goed geholpen, ondanks dat ik er nooit iemand wens zo situatie terecht te komen, maar als het zo ver zijn dan zijn ze zeker op een goede adres bij jullie! Bedankt voor alles, Ik hoop nooit meer jullie te spreken
Professionele begeleiding en vlot doorlopen proces
Ik ben tevreden.
Het opstellen van het scheidingsconvenant werd keurig en Vlot geregeld. Ik raad niet aan om te scheiden, maar als het dan echt niet anders kan, zou ik Raad en Daad zeker aanbevelen.
Wij zijn goed en snel geholpen.Wij de begeleiding zeer effectief
Keurig verzorgd!
Ben erg tevreden over de betrokkenheid, er is meegedacht en afspraken zijn allemaal nagekomen.
Late uitwerkingen van bijeenkomsten. Niet gespecificeerde alimentatie in eind versie. (Zelf helaas niet op gelet). Zelf twee keer met advocaten kantoor contact opgenomen want duurde meer dan twee maanden na ondertekening eet het ingeschreven was. Hadden vast bedrag afgesproken maar aan eind werd toch gevraagd naar extra geld want meetings hadden zo lang geduurd.
duidelijk en rustige uitleg ,goede bereikbaarheid
Vriendelijk en snel geholpen en in totaal maar 2 afspraken nodig gehad. Er werd voldoende tijd genomen om alles door te spreken en er werd goed advies geven. De tweede afspraak was alles al op papier gezet en konden mijn ex-vrouw en ik het scheidingscouvenant tekenen. Een scheiding is geen prettige ervaring, maar door raad en daad werd dit wel een heel stuk eenvoudiger en makkelijker gemaakt. Waar voor hartelijk dank.
Ik vond het proces te traag gaan. Slechte tot geen communicstie. Onvriendelijke houding. Voelde allemaal niet goed aan en toen ik er eat van zei werd ik afgeblaft. Nu is alles betaald en de scheiding is niet geregeld. Voelt aan als een scam.
Beste Rebecca, Heel vervelend dat je een negatief gevoel hebt overgehouden aan de mediation. We hebben hier telefonisch contact over gehad en ik hoop dat dit je heeft geholpen. Je weet dat we er alles aan doen om jullie zaak zo snel als mogelijk en naar tevredenheid af te ronden. Met vriendelijke groet, Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. Mr. Danielle Naeijé MfN-Registermediator | KIES-Mediator
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME