Als heel goed uitgelegd en ben heel tevreden daar ik daar ben gegaan.
Het ging precies zoals wij het wilden. We kregen ook goede advies die wij niet eens aan gedacht hadden. Zeer tevrden.
Was een goede begeleiding en er werd prima geluisterd en tips gegeven..
voor mijn was het de eerste keer op deze manier gescheiden te zijn maar over de anlimitatie ben ik het niet hele maal eens wat moet ik doen als mijn voormaligen vrouw zwart werkt bij klanten waar ze voor betaaltd krijgt en die klant woont in goirle en haar auto staat meestal voor de deurstaat ik weet dat zij vijfitg euro per week in haar hand betaalt krijgt wat volguns mijn weten niet meer mag bij het beuren van anlimitatie wand als ik het goed uiut gerekend heb is haar salaris 825,oo en zorg belasting 113,oo en wat zij zwart werkt is vijftig euro's in de week das per vier weken 200,00 enomde vijfweken 250 das dan toch ook alles op geteld mongeveer het minimem inkomen van 1138/1188
Goede ontvangst...Goede afwikkeling. Goede samenwerking. Ik ben heel tevreden.
duidelijk
Goede begeleiding en snelle afhandeling..
Ik hoop dat niemand bij z'n beslissing komen in het leven maar als dat gebeurd je kan niks aan doen . Ik raad deze instantie (Raad&Daad adviesen ) bij mijn vrienden en collega aan.ik hoop jullie succes verder in jouw zaken. Faezeh
Zie boven dat is het antwoord
Ik had het gevoel dat er begrip was en dat er goed geluisterd werd en ook het advies was erg fijn.
Combinatie van empathie en zakelijkheid en begeleiding op maat.
De ervaring met Raad,Advies&Mediation is als zeer prettig ervaren. Fijn deze kon bijstaan en helpen met alles te regelen.
Goede hulp en advies
Het is dat mijn ex met u in zee wilde.
Beste Daze, Ik betreur het ten zeerste dat niet u niet tevreden bent over de mediation. Bij aanvang van de mediation hebben we besproken dat een mediation op vrijwillige basis plaatsvindt en dat u er altijd mee kunt stoppen. Het is jammer dat u dit niet tijdens het mediationgesprek heeft aangeven, dan had ik nogmaals de toegevoegde waarde kunnen toelichten en wellicht uw ontevredenheid kunnen wegnemen. Uw mediator
Goed advies en onpartijdig
Prima geholpen
Zeer correct, netjes en vlot zijn de zaken afgehandeld
Het contact was goed, direct en duidelijk. Rustig en vol empathie. Enige minpunt in deze is dat ik via de notaris al had vernomen dat mijn scheiding ingeschreven was in de gemeente en dit pas een paar dagen later via de mail te horen kreeg van Raad & Daad.
Vanf het begin tot afsluiting duidelijk over hoe en wat er plaats gaat vinden. Goede begeleiding tot het komen van een gezamenlijk doel.
Eenmalig consult gehad voor scheiding met mediation. Goed hoe snel het convenant uitgewerkt was.
Altijd goed bereikbaar, betrouwbaar, goede voorlichting en alles uitstekend afgerond!
Zie hierboven
Goed en beknopte advies.
Goed proces en wat je ervan mag verwachten.
Danielle heeft ons prettig geholpen.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME