Beleefd en netjes ontvangen. Op tijd en met koffie of thee ,ook belangrijk! Verstand van zaken, deskundig en betrokken Klantvriendelijkheid ook heel goed. Zeer aanbevelenswaardig.
Zijn erg vriendelijk, deskundig en vlot geholpen.
- Zorgvuldig; - Snel antwoord op vragen; - binnen de wetgeving aanpassen naar onze wensen.
ik vind dat femke zeer deskundig is en goed advies heeft gegeven , ben er zeer tevreden over .
Als positief ervaren, tenminste zover dat kan in deze situatie.
Je wordt netjes het normaal behandeld. En luistert naar je verhaal. Ik ben blij dat het snel is afgehandeld Vr Gerda Plasmeijer
Professioneel
Raad het een ieder aan
de afhandeling is goed gedaan, ben niet altijd even tevreden met het resultaat, heb toch het gevoel dat de ex er meer uit heeft gehald
X
Het is allemaal heel snel gegaan. Correct , goed en professioneel. Voor ons was het een easy scheiding.
Prima geregeld, zeer tevreden
Super goed geregeld, hebben zelf nagenoeg koets hoeven doen. Alles is netjes geregeld
Goed advies, prettige gesprekken, hoog inlevingsvermogen.
snel en daadkrachtig perfect geregeld
Bekend bij de adviseur
rustig, neutrale partij
Goed geholpen ..correct en vriendelijk ....duidelijk
Mevrouw Willeke de Boer staat niet bij de adviseurs, met haar had ik contact. Mediation leek eerst niet te lukken, maar doordat zij meedacht over een oplossing is het toch goed afgerond.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME