Gewoon top en snel geregeld
dat wat Martijn uitlegt doet hij rustig en duidelijk
Goede betrokkenheid bij de situatie. Zakelijk wanneer nodig en erg duidelijke uitleg, zelfs met tekeningen. Snelle reactie op mail, snapte de urgentie goed, bijv. bij mijn huurwoning.
Op advies van een collega met positieve ervaring zijn we voor onze scheiding bij Martijn Sprenger van Raad & Daad terrecht gekomen. Een zeer positieve ervaring in een toch lastige tijd. Veel verstand van zaken en legde met veel geduld alles voor beide partijen goed uit, zodat we zelf goed overwogen keuzes konden maken, zonder dat 1 van beide partijen zich een kant opgedrukt voelde. Ook vond hij een goed balans tussen het bespreken van de emotionele kant van de scheiding en het zakelijke gedeelte.
Mevrouw was erg betrokken bij de hele situatie
Ondanks mijn trieste scheiding ben ik blij dat alles goed werd geregeld. Ook het telefonisch contact en later het fysieke contact ervaar ik als bijzonder prettig.
Goed hoe Remi ons beide in het proces op de hoogte bracht van de voortgang en individuele contacten
In een hele nare periode in mijn leven, waarin je hele leven op de kop staat, was de mediation door Martijn een grote steun en rustpunt. Het gaf mij alle vertrouwen dat we hierdoor goede afspraken met elkaar konden maken en de scheiding netjes geregeld zou worden. Uiteindelijk is de hele procedure ook allemaal vlot en soepel verlopen, waarvoor mijn dank.
Ik vond dat de heer Sprenger goed luisterde naar beide partijen en open stond, met name ook voor de ‘dader-partij’. Hij nam ruim de tijd en zijn verhaal was duidelijk.
Netjes afgehandeld
Snel afgehandeld vriendelijk prima
Altijd vriendelijk, zakelijk en vertrouwd om mee te spreken. Veel aan advies gehad en fijn met de snelle afhandeling en goed proces
efficiente en professionele begeleiding bij de afhandeling van het hele traject. Er wordt ruim tijd geboden voor vragen en/of nadere informatie tijdens de gesprekken.
Marijn, had alle begrip voor ons en loodste ons er netjes doorheen. Na afloop hadden we en er goed gevoel hoe raar het ook klinkt maar Martijn weet wat ik bedoel. Hij dacht werkelijk aan alles, mijn oor aandoening wat der d rede was van de stap die we moesten zetten en was betrokken bij de situatie waar we in zaten. Hij bekeek alle mogelijkheden en was prettig om mee te praten en luisteren. Met vriendelijke groet, Jon Top
Deskundig, snel en goede prijs-kwaliteit
Deskundige, empathische en neutrale mediator. Wij kijken met een goed gevoel terug op de mediation!
Ondanks de bijna agressieve houding van mijn ex partner toch haar werk voortgezet en ons van raad voorzien.
Prima geholpen
Top, we gaan nog steeds door een deur
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME