Prettige sfeer. Goes asvie en goede communicatie.
Snel en professioneel. Waar je op dat moment behoefte aan hebt
Vlot, duidelijk en geheel naar tevredenheid geholpen!
helder, duidelijk, overzichtelijk, snel
Een vloeibare afronding van het huwelijk, met een goede bedding voor de toekomst.
Snelle en fijne afhandeling
Vriendelijk. Deskundig. Helder
Voor een positieve ervaring verwijs ik graag naar mijn ex man.
Gaby gaf goede input op veel punten!
Heel goed!
proberen om een neutrale positie in te nemen, het kan naar mijn mening professioneler.
De echtscheiding was snel geregeld Goed en duidelijk advies over de gang van zaken. Ongedwongen sfeer tijdens het gesprek
Ik vind wel en niet zo prettig ervaren dat mij ex zijn plaatje al helemaal klaar had. Dan kom je te zitten en moet je tekenen voor geheimhouding en van niets weten over heel veel zaken. Nu ik heb ik mijn kinderen ingeschakeld daar ik dit niet eerlijk vond tegenover mij. Je zit met verdriet en geen kennis van zaken hoe erg is dat. Gelukkig is het goed afgelopen en raad ik ook iedereen aan het volgens de wet te doen.
We hebben goede begeleiding gehad. Er werd uitgebreid tijd genomen om de situatie te bespreken. Op vragen via de email werd snel reactie gegeven.
Snel afspraken gemaakt en uitgevoerd
goede service.
Fijne en efficiente no nonsens behandeling gekregen. Voor herhaling vatbaar (grapje) Ondanks de efficiency in zijn geheel straalde het bezoek aan Uw kantoor ook rust uit en de overgebleven vragen werden rustig beantwoord.
Zijn zeer vriendelijk geholpen. Hebben alle antwoorden op vragen gekregen. zijn zeer deskundig geholpen.
Wij zijn zeer vriendelijk geholpen. En kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.
Snelle behandeling voor een nette prijs
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME