Positieve beoordeling
De informatie verstrekking die ik ontving toen ik zoekende was naar een manier van scheiden.
Goede behandeling bedachtzame vrouw ik heb er veel aan gehad bedankt voor alles
Alles was oké behalve de kantoorruimte in Tilburg (oud en niet goed opgeruimd)
Daadkrachtig en onpartijdig advies en coaching
Heel netjes geholpen met de echtscheiding
Ik en mij ex zijn in goed overleg en zonder ruzie gescheiden, hierbij waren twee jonge kinderen betrokken. mede dankzij Raad & Daad is dit alles soepel verlopen. De kinderen en wij zijn nu gelukkig!!
Ik ben blij dat onze scheiding snel en makkelijk te regelen was .
ik ben zeer tevreden over jullie!!! wij zijn binnen anderhalve maand officieel gescheiden!! Het vlot en fijn verlopen!! bedankt!!
Snelle afwerking en goed advies
Erg professioneel met ruimte voor de emoties die bij scheidingstrajecten betrokken zijn.
Snelle goede service.
De begeleiding in de scheiding, met name wat we moesten regelen, was zeer duidelijk uitgelegd. De inhoud werd voor ons goed uitgelegd en we wisten precies waar we aan toe waren.
prima ervaring en snel gehandeld
Rahima, heeft onze scheiding compleet, goed en zorgvuldig begeleid. Ze wist uitstekend de emotie bij mijn ex partner buiten de onderhandelingen te houden waardoor we constructief te werk konden gaan
Duidelijk, helder, deskundig, betrokken en dat alles ondersteund met humor.
Wij zijn diverse keren benaderd door het secretariaat dat wij de akte van berusting moesten ondertekenen tot (grote) irritatie aantoe bij mijn ex-vrouw en mijzelf! Zelfs nadat wij dit duidelijk hadden aangegeven dat wij nog maanden bedenktijd de tijd hadden! Dit is als zeer negatief ervaren! Laat dit svp achterwege! Doe 1 maand voor het verlopen van de termijn een herinnering sturen naar de client, wij zijn geen kleine kinderen.
Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Het spijt ons te horen dat onze herinneringen u (in grote mate) hebben geïrriteerd. Wij monitoren het proces bij de rechtbank tot aan de definitieve inschrijving nauwkeurig. Doorgaans wordt een herinnering dan zeer gewaardeerd omdat de laatste kleine handelingen in alle hectiek van de scheiding door cliënten nog wel eens onbedoeld worden vergeten. Bovendien voorkomen we zo vergissingen. Bijvoorbeeld dat een cliënt stukken wel verstuurd maar dat deze door ons niet worden ontvangen. Dat is ook de reden waarom wij niet slechts aan het einde van de termijn een herinnering sturen.
Helder, snel, correct, persoonlijk, zonder franje. Hartelijk dank
Snel, duidelijk, niet meer dan nodig
Een deskundige adviseur die de scheiding vlot afhandelde, en toch met alle facetten rekening hield. Zij had een neutrale doch vriendelijke uitstraling. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak en had ik alle vertrouwen in haar.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME