Vond het contact en afhandeling en uitleg bijzonder vriendelijk, professioneel
Fijne manier van werken. Duidelijk.
Duidelijke communicatie en advies.
Een perfecte oplossing als partners onderling in goede verstandhouding willen scheiden. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om te gaan scheiden dan wil je dat zo snel en goedkoop mogelijk afhandelen. Dat is bij Easy-Echtscheiding zeker gelukt. Alle afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Kortom heel tevreden.
Remi, Bedankt voor het meedenken en de talrijke tips1
Er zou geen partij getrokken moeten worden, dit gebeurde wel. Ook springt mevrouw niet in op het moment als het uit de hand loopt. Informatie van haar kant uit is slecht. Weet soms niet wat ze met de situatie aan moet. Heel veel te verbeteren.
Ik ben heel erg tevreden over het verloop van onze echtscheiding; fijne en heldere communicatie. Door de goede objectieve adviezen gaan wij nu nog steeds vriendschappelijk met elkaar om en daar ben ik echt heel erg blij om!
het kontakt verliep goed , mevr Zeeuwen was betrokken en wees ons ook op de risico`s van onze afwijkende afspraken , ze was zakelijk en toch betrokken en vriendelijk , deed ook erg haar best om een oplossing te vinden toen er problemen met het internet waren en we anders nogmaals terug moesten komen . kortom zeer tevreden .
Alle communicatie omtrent onze scheiding was erg duidelijk en helder. Vond het ook leuk om te zien dat jullie zo mee gaan met het digitale tijdperk ( telefonische intake en skypen met de advocaat ) zodat de hele procedure nog sneller kan verlopen
Heeft ons goed bijgestaan
Prettig contact, efficiƫnte manier van werken. Even wat onduidelijkheid over bedragen maar snel rechtgezet en kunnen verduidelijken.
Zover als een echtscheiding Easy kan zijn, was de begeleiding en het emphatisch vermogen an Shabnam geweldig. Zonder haar advies zou ik financieel in de problemen zitten. Ik was erg onzeker naa 44 jaar huwelijk, maar ze nam altijd de tijd, hoe vaak ik ook belde.
Prima behandeling en adviezen gekregen. Uitstekende afhandeling.
Snel en vakkundig geholpen. Goede adviezen in een prettige sfeer.
ik ben altijd angstig voor het proces van en echtscheiding en de zakken omheen en ik wil graag Remi bedanken voor alles wat hij heeft voor mij gedaan Ik ben hem erg dankbaar
Snelheid in verwerking
122 Lichtenauerlaan