ik ben heel tevreden goede afhandeling allemaal snel geregeld. Prima zeer tevreden.
Snelle en vakkundige benadering van zaken.
Na het invullen van de vragenlijst konden wij snel een afspraak maken. Professioneel en deskundig werden we geholpen. Met 2 maanden waren we officieel op papier gescheiden.
Onze wensen m.b.t. de scheiding werden goed geformuleerd. De belangrijke punten en concequenties goed en herhaaldelijk uitgelegd zodat we keuzes goed onderbouwd en doordacht konden nemen. Ik dank Shabnan Nadari voor haar vriendelijke, professionele inzet en begeleiding in het gehele proces. Ook de mevrouw van het eerste telefonische contact was vriendelijk, duidelijk.
deskundige begeleiding, rustige en gedegen rol van Remi, zakelijke aanpak, die vertrouwen oproept in lastige periode
fijn contact en communicatie Opmerking: ik weet niet of ik de juiste naam heb ingevuld, dit weet ik niet meer........(bij contact adviseur) dit waren 2 verschillende
Zeer flexibele houding en uiterst klantvriendelijk. Er wordt voldoende tijd genomen om alles door te nemen.
Mijn ex vrouw en ik zijn met ons verzoek bij u gekomen en zijn snel,deskundig en correct geholpen bij onze scheiding
Heel vriendelijk klant gebonden heel behulpzaam
Handelt een vervelende kwestie op een prettige manier af.
Goede ervaring! Rustige,vriendelijke en deskundige benadering.
Prettig, zakelijk, belangen van beide belanghebbenden worden besproken waarbij rechten en plichten de leidraad zijn. Op verzoek van ons persoonlijke wensen kunnen toepassen. Snelle doorlooptijden en altijd contact mogelijk. Ondanks bedenktijden toch vlotte afhandeling
Duidelijke communicatie (soms iets te ingewikkelde termen) en afspraken. Gezegd werd met 4-6 weken scheiding rond en dat klopt ook ! Zelfs met feestdagen (in ons geval kerst en oud en nieuw) ertussen.
KAN NIET BETER
Zeer deskundige afhandeling van mijn scheiding. Zou iedereen aanbevelen om naar jullie toe te gaan.
heel profesioneel en alles was mooi op tijd geregeld
Alles is probleemloos verlopen ze wist waar ze mee bezig was
Netjes ontvangen nemen de tijd voor je.
Super fijn geholpen en.ook heel erg snel
Wij zijn op een duidelijke en goede wijze geholpen
Zeer klantvriendelijk, top service, en heb nog een paar keer om advies gevraagt en dit gekregen. ik raad het zeker aan bij vrienden als dit nodig zou zijn.
prettig en vlot verloop; meedenkend en alternatieven aandragend
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME