Behandelaar was met vakantie waardoor de stukken niet konden worden doorgestuurd vanuit Amsterdam. Liep aantal weken vertraging op. Verder prima bevallen.
Vriendelijke en deskundig geholpen in toch een verveelde zaak.
Wanneer je in een scheiding zit komt er veel op je af. Het is dan superfijn als er iemand is die precies weet welke wegen je moet bewandelen, alle regelzaken voor je op de rit zet, met je mee denkt en zijn uiterste best doet het voor beide partijen zo goed mogelijk te regelen.
Een nog efficiƫnter scheidingsproces kan niet, volgens mij!
In een erg ontspannen sfeer de zaken profesioneel en deskundig geregeld.
Goed concept, heldere informatie. Er wordt met zorg gedacht over benadering van de klant. Neutrale opstelling maar wel klantgericht en vriendelijk.
Meedenken en super En hoe goed ik jullie ook vind, hoop toch nooit meer met jullie in contact te komen
We zijn snel terzake gekomen in een situatie die heel gecompliceerd had kunnen worden. Martijn heeft de zakelijke lijn goed vastgehouden en de emotie ontweken.
In ons geval een prettige aanvulling op hetgeen wij al wisten. Goed advies waar nodig.
Remi stelde mij meteen op mijn gemak. Hij stelde voor elkaar bij de voornaam te noemen, vond ik erg prettig, gaf het gevoel van geen afstand. Het gesprek verliep goed en hij toonde alle begrip voor mijn voorstellen. Ook de latere telefoongesprekken verliepen vlot.
Geen
Prijs/kwaliteit verhouding is in orde. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en ook teruggebeld.
goed contact ook in voor traject. Afhandeling begon met Brus maar toen met Doeland maar beiden prettig in de omgang
Voldoende tijd en integer
Alles is professioneel en snel afgehandeld.
Als het inderdaad een makkelijke scheiding is dan is Easy Echtscheiding een goed alternatief voor dure advocaten en/of mediators. Het gaat snel en makkelijk, je hoeft er niet veel aan te doen behalve je papieren inleveren en 1x op gesprek komen om het convenant door te nemen. Wij hadden hier een positieve ervaring.
Onbekende informatie werd aangevuld, aandachtspunten voor afspraken benoemd, verder kort en bondig, resultaatgericht. Voor een 'easy' echtscheiding ben je snel en makkelijk klaar.
Prima te woord gestaan en verder goed georganiseerd.
Geen gedoe
Hoewel het bij ons een eenvoudige echtscheiding betrof is de gehele procedure snel, professioneel, discreet en plezierig door Easy Echtscheiding uitgevoerd.
Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME