duidelijk en helder
super goed contact gehad en alles is snel en vlekkenloos verholpen
Helaas was dit voor mij totaal niet positief want ik wilde helemaal niet scheiden. Mijn ex-man had echter een andere vrouw verkozen en restte mij niets anders als meewerken aan de scheiding. Het ging allemaal heel snel, dus mijn ex-man zal zeker heel positief reageren.
Alles vlot en snel en duidelijk verlopen
Goede keurige nette behandeling en afhandeling!
We zijn super geholpen als we vragen hadden zijn die netjes beantwoord dus kan niet anders zeggen top was het voor ons ondanks dat een scheiding niet leuk is
Discreet en snelle hulp
Het proces is in goed overleg verlopen, de communicatie was duidelijk, de uitleg heel helder. Er werd de tijd genomen voor ons en het is merkbaar dat er goed naar ons is geluisterd. En dat voor die prijs..
Alles is vlotjes verlopen eerlijk advies ook telefonisch goede contact.
Kundig advies, windt er geen doekjes om, to the point.
Ik ben blij met het hele proces. Het ging heel makkelijk en fijn dat we maar 1x op kantoor moesten komen.
Slecht te bereiken. Zij doen niet wat ze beloven, ze zijn er niet voor je maar voor de portemonnee. Kies een advocaat, die is goedkoper.
Bereikbaarheid positief en komen afspraken na.
vriendelijk geholpen in een ontspannen sfeer!
Bij ons heeft mijn ex dingen geroepen die hij mij kwijt zou schelden en dat is dus niet genoteerd. Ik heb dus geen bewijs, alleen onze adviseur heeft het gehoord. Na afloop kon/wil ze niks meer doen dus ik kan fluiten naar mijn 1659,00 die mijn ex zou kwijtschelden zoals hij daar heeft geroepen. Had op zijn minst van easy echtscheiding verwacht dat jullie hier mijn ex op zouden aanschrijven/ spreken . Heel erg jammer. Getekend js getekend en thats it.
Snelle afhandeling
Het contact met Remi was erg goed en stelde mij om mijn gemak. Hij heeft het voor mij erg goed geregeld
Snel, probleemloos en betaalbaar. Alle beloftes waar gemaakt. Een pijnlijke beslissing, pijnloos afgehandeld!
Snel, adequaat en klantvriendelijk!
Martijn heeft met ons beide goed meegedacht en ons steeds alle kanten van de mogelijkheden die we hadden goed laten zien. Ook vond ik het zeer prettig dat Martijn regelmatig ook aandacht had voor de niet-zakelijke kant van een scheiding en de besluiten die genomen moeten worden.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME