Duidelijk, snelheid, geduldig, vriendelijk. Gewoon TOP!
Wij zijn correct en behandeld goed geadviseerd en op de juiste manier is alles afgehandeld
Ik vond het heel snel en vooral accuraat gaan
We zijn heel goed geholpen. Het contact is vriendelijk en ze zijn erg betrokken. Hebben een luisterend oor en niks geen haast. Als iets niet duidelijk vertellen ze het nog een keer net zolang tot iedereen het begrijpt. Je krijgt meer dan genoeg tijd om alles te verwerken en goed na te denken over je afspraken. Scheiden is nooit fijn maar de manier waarop je behandeld wordt is hier meer dan fijn.
Vriendelijk, nette, persoonlijke, deskundige benadering. Geen eigen advocaat in dienst op kantoor.
was altijd bereikbaar belde op tijd terug
alles werd duidelijk uitgelegd en was overzichtelijk
Accuraat, snel, vriendelijk, professioneel, gemoedelijk
Gabi heeft goed meegedacht bij onze (veel wisselende) keuzes
De juiste informatie verstrekken en weten wat wel en niet mogelijk zodat er geen verkeerde informatie wordt gegeven met het gevolg dat dit niet in het convenant is opgenomen met alle gevolgen van dien.
Zeker omdat het niet mijn keuze was ben ik toch goed geholpen.
Zeer fijne communicatie in een nare situatie. Alles word helder uitgelegd en je weet waar je aan toe bent.
Gaby heeft ons met deskundigheid en betrokkengeid geholpen om de scheiding te regelen Plezierige gesprekken en goede adviezen ontvangen
Zeer deskundige adviseur die alles helder uit kan leggen. De procedure is zeer soepel verlopen.
Nadat mijn ex had betaald. Ging het allemaal supersnel. Ik kon wel altijd bellen. En ben vriendelijk behandeld.
Als je met je ex nog kunt communiceren en het samen eens kunt worden over het convenant en de omgangsregeling, is scheiden via easy-echtscheiding erg toegankelijk, goedkoop en snel. Zeer aan te bevelen.
Ik was zeer tevreden met uw service !
Deskundigheid en talent om partijen snel op een lijn te krijgen.
Gaby is erg deskundig en betrokken bij haar advies van de scheiding. Ik heb daarna ook nog telefonisch contact met Gaby gehad en dit verliep erg prettig.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME