Goede begeleiding tijdens de gesprekken, maar weinig communicatie daarna over de status en trage opvolging.
geadviseerd door Remi.
Alles is gelopen zoals afgesproken
Ik heb heel goed en correct advies gehad.
Prima. Er is een dienst geleverd en ik heb betaald
Goede hulp bij een lastige situatie
heb een zeer goeie ervaring meegemaakt met jullie de afwikkeling en de professionele advies en service zijn zeer goed ik ben heel tevreden over jullie werk
komen op voor beiden partijen.
Wij zijn goed geholpen en alles was duidelijk en verliep soepel en vlot.
Alles is heel snel gegaan en bij sommige dingen nog wel vragen.niet alles was even duidelijk.
Vriendelijk en netjes. Praat rustig en legt veel goed uit. Alles ook best vlot afgehandeld. Ik heb uiteindelijk wel een gevoel dat ik veel heb “gegeven”. Ik had het fijn gevonden daar iets meer op gewezen te worden. Bepaalde beslissingen worden gemaakt in emotie, waar achteraf van geprofiteerd wordt. En dat had mijn inziens voorkomen kunnen worden door betere begeleiding daarin. Maar al met al voldoende en ben ik tevreden over de vlotte afhandeling. Een stuk vlotter dan ontslag hypotheek!
Ik zou iedereen adviseren
We zijn heel goed en deskundig geholpen door Hilde tijdens dit traject. In het begin nam ze de tijd om alles goed uit te leggen en er was veel begrip en geduld voor onze situatie. Later in het traject heeft ze ons geholpen door goed door te pakken en knopen door te hakken.
We kregen alle hulp die wij nodig hadden. Ze waren vriendelijk duidelijk en begripvol. Rustige goede hulp.
Tevreden zou idereen aanraden
Een hele snelle en heldere organisatie en een vriendelijke mediator met verstand van zaken en ook de tijd nam om dingen uit te leggen en te regelen. Uiteraard hoop ik dat niemand gebruik hoeft te maken van een mediator, maar als dat toch nodig is dan is dit zeker een hele goeie optie voor een betaalbare prijs!
Ik kreeg heldere duidelijke informatie en heb daardoor een weloverwogen keuze kunnen maken.
122 Lichtenauerlaan
Rotterdam 3062ME