Geen moment spijt gehad!!

Voor het eerst een aankoopkeuring laten uitvoeren. Gekozen voor mijnautocoach en wat ben ik blij met deze keuze. Allereerst, de expert Arjen… wat een gezellige en geweldige man is dat. De keuring duurde 2 uur, maar door zijn mooie verhalen over oldtimers en de informatie over het proces van de keuring, had ik het gevoel dat we maar een uur bezig waren. Geen vraag was vreemd en Arjen geeft advies en legt letterlijk alles uit. Ik heb veel geleerd over mijn auto en de koop is dan ook geslaagd. Arjen, ontzettend bedankt. Het zijn mensen zoals jij die het visitekaartje zijn van een bedrijf. Het rapport direct ontvangen, helemaal compleet en alles op papier zoals uitgevoerd.

keuring was goed ,de rest er om heen niet professioneel

ik zal met het goede beginnen ,de technische keuring en bevindingen,niets over te klagen ,ruim voldoende,vrij snel het rapport gekregen en gebeld door de keuringsmonteur en zijn bevindingen doorgesproken, aangezien autohandelaren bijna nooit eerlijk zijn over het verleden ,eventuele gebreken,storingen en achterstallig onderhoud is een technische keuring altijd aan te raden , grote tegenvaller is wel dat, a) 1 aangeboden auto een schadeauto betrof dus hoe serieus en aandachtig word gezocht naar auto's ,lol b) de volgende auto zou te koop staan bij een goed bekend staande autohandelaar ,echter zijn goede beoordelingen op Marktplaats bestonden niet uit zijn autohandel maar puur en enkel uit particuliere verkopen zoals magnetrons en ander huishoudelijke artikelen verder op geen enkele site goede beoordelingen gevonden,bleek achteraf ook een handelaar te zijn in voornamelijk export auto's en dat bleek ook wel uit de keuring ,accu en remblokken zou vervangen moeten worden een aantal storingen ,smoezelig interieur ,allemaal zaken dus die je van te voren kunt verwachten bij dit niveau van handelaren c) vooraf afgesproken dat we het pakket zouden nemen van 299,00 plus 100,00 voor de onderhandelingen ,toen de monteur belde met zijn bevindingen zei deze echter dat hij zich niet ging bemoeien met de onderhandelingen dat zou ik zelf maar moeten doen ???? dus toen maar afgezien van het hele proces en 299,00 weggegooid algemene conclusie ,de inspectie was zorgvuldig en correct ,uit alles daaromheen blijkt dat ze klanten niet erg serieus nemen ,ik vind 399,00 een fors bedrag en had wel meer professionaliteit verwacht, nu hoef ik die 100,00 onderhandelingskosten niet te betalen maar ook 299,00 is veel te veel voor het gebodene ,volgende keer doe ik weer een autokeuring maar wel via een ander bedrijf

Super!

Volledig en onafhankelijk rapport gekregen. Prettige bejegening en een eerlijk advies. Met een gerust hart mn cabriootje kunnen kopen. Echt een aanrader bij het kopen van een occasion!

iets te kritisch

Ondanks negatief advies van Autocoach hebben we toch de Toyota gekocht voor de vraagprijs. In onze optiek was de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. In het advies werd gesuggereerd dat een gaver exemplaar makkelijk te vinden zou zijn voor dezelfde prijs, maar wij zetten daar vraagtekens bij. Misschien zit jullie garantie bij een positief advies in de weg voor een afgewogen oordeel ?

Tevreden

Goed, vriendelijk en deskundig geholpen, daarvoor complimenten. Alleen miste ik wel een bevestiging van mijn aanvraag. Verder geen klachten.

Communicatie matig

Degene die de test heeft afgenomen belde mij om de test door te nemen en kwam niet echt vriendelijk/hulpvaardig over. Gaf aan dat er een test niet afgenomen kon worden omdat de motor warm was. Daar had ik natuurlijk weinig aan. Wellicht vooraf de garage aangeven. Ik heb hier toch bij 300 eur voor betaald en dat is niet niks.

Top communicatie, ontzorgd en accuraat

Totaal pakket hebben we genomen. Ik heb contact gehad met 4 mannen van autocoach en telkens wisten ze wat ik met de vorige had besproken. Essentieel wat mij betreft. Alle afspraken nagekomen, duidelijk gedocumenteerd. Er waren wat leermomentjes waar we keurig uit zijn gekomen. Auto nu 2 maanden in bezit en heel erg tevreden. Deze hadden we zelf nooit gevonden en ook niet voor deze prijs. Inclusief onderhandeling en inruil hebben we de kosten van Autocoach er goed uitgehaald. Daarnaast zelf al die zoekstress niet gehad. Bedankt. Ik beveel ze aan zoals ik dat ook in mijn kring al doe. groeten Arthur

Snel en gedocumenteerd advies van een onafhankelijk expert

Stel: zelf ben je na een goede proefrit al overtuigd dat je deze zou willen hebben. Maar als een onafhankelijk expert er ook eens naar kijkt; op de brug en met zijn meetapparatuur, dan geeft dat een nog beter gevoel, en zeker ook een goede positie om de adviespunten in de onderhandelingen mee te nemen. In mijn geval was hij de volgende dag op locatie en kreeg ik in de middag het rapport en zijn telefonische uitleg. Een aanrader.

Prettige en goede samenwerking

Ik ben zeer content met de communicatie, ondanks een klein misverstand.

Prima geholpen!

Wij hebben via mijn autocoach een bestelbus gekocht. We zijn prima geholpen door Gijs, fijn hoe hij ons te woord stond en meedacht. Onderhandeling via autocoach en een professionele test. Toen nadat we de bus gekocht hadden er toch iets over het hoofd was gezien, was eigenaar Bas van Mijn Autocoach heel professioneel en hielp ons met de geschikte oplossing te vinden. Ook het bedrijf waar we de bus kochten hielp ons daarmee zodat we uiteindelijk allemaal blij waren. Wat een fijne ervaring, wij kunnen het van harte aanbevelen, zeker als je zoals wij niet dermate goed verstand hebt van het aankopen van bestelbussen. Judith en Gerard Jan.

Snel en klantgericht

Goed advies.

Transparant en accuraat

Helder intake gehad, opvolging ging vlot waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. De inspecteur ter plaatse geeft duidelijk aan wat de staat van de auto is, waar op te letten en wat te bespreken voor de aankoop. Uiteindelijk worden er nog dingen opgelost voor de aankoop waarmee de investering alweer is terugverdiend. Auto is inmiddels aangekocht.

Super service. Goed en overzichtelijk rapport. Alles wordt super geregeld. Ik had zelf geen tijd om bij de keuring te zijn maar dat is geen enkel probleem.

Investering meer dan waard!

Ik had een youngtimer BMW op het oog. Dat vereist specifieke technische kennis. Ook waardebepaling is dan lastig. Mijn coach heeft zeer goede en duidelijke informatie verschaft en uiteindelijk een heel mooie aankoop voor mij kunnen doen. Dank coach Edward!

Uitstekende service

Gebruik gemaakt van autocoach. Dat ging prima. Afspraak en keuring waren snel geregeld

Boven verwachting goed

Van begin afspraak tot einde keuring alles gegaan zoals afgesproken . Na keuring goede uitleg (van Gert) via telefoon en een duidelijk rapport . Volgende aankoop word Autocoach weer ingeschakeld . Dikke pluim voor Gert die onze camper gekeurd heeft.

Fijne communicatie, goed gevoel

Vanaf het eerste telefonisch contact is alles verlopen zoals ik hoopte. Snel de keuring gedaan, gedetailleerd verslag en vriendelijke mensen. Zou er zeker weet gebruik van maken!

Duidelijke en snelle service

Duidelijke omschrijving en advies.

Uitstekende service. Meedenkend, eerlijk en kritisch.

Zowel de informatievoorziening van de medewerker(s) op kantoor alsmede de monteurs in het veld zijn erg gedetailleerd. Heb er nu 2 auto's laten keuren. Eentje daadwerkelijk aangekocht, de ander op basis van de keuring vanaf gezien.

Fantastich

Ben zeer tevreden over de hulpverlening. Zonder de autokeuring was ik een aardig bedrag kwijt geweest aan het herstel van het voertuig. Verder was het contact zeer vriendelijk en behulpzaam Met vr groet W. Spaltman Almelo

De autocoach heeft mij behoed van een miskoop van € 24.000,-!!

Hoewel de keuring een negatief resultaat had wil ik jullie enorm bedanken. Het bleek een geïmporteerde schadeauto te zijn, lekkende remvloeistofleiding, airco deed het niet en bij het 'uitlezen' van de auto bleken er ook diverse oude opgeslagen foutcodes te zien. Ook dat de airbag van het stuur uitgeklapt is geweest. Het was eigenlijk ook te mooi om waar te zijn; een Kia Niro Executive (2019) met 6500 km op de teller voor € 24.000,-. Ik heb nu een auto via een Kia dealer gekocht en ben er heel blij mee. De autocoach Ruud Strijbos heeft mij behoed van een enorme miskoop! Nogmaals dank.

Snelle reactie en een goede terugkoppeling.

Het is mij goed bevallen.

Duidelijk, betrouwbaar en snel

Prima vakmensen bij Mijn Auto Coach. Ik werd snel en duidelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Ook de monteur Ruud die de aankoop keuring heeft gedaan. Is een vriendelijke man en neemt ook alle tijd voor je. Ik kan iedereen aanraden om Mijn Auto Coach in te schakelen bij de aankoop van je auto.

Pure professionals

Prima lieden met verstand van zaken die zichzelf al uitbetalen in de financiële onderhandeling. Zeer tevreden.

Ook vier jaar eerder gebruik gemaakt van uw diensten en nu weer opnieuw!

Company details

99 Stationsplein 285