Dit is goed keuren!

Hele fijne samenwerking met dit bedrijf. Handelen heel snel en komen hun afspraken na. Er word gedegen gekeurd, een goed overzichtelijk rapport opgemaakt en ze bellen keurig na. Dit was voor mij de 2e keer dat ik zaken deed met Autocoach en ik kom daar zeker weer bij terug. Klasse!

Heel goed

Erg proffesioneel en zeer deskundig en Heel erg duidelijk in de uitleg over het rapport wat je krijgt.

Blij dat ik de keuring heb laten doen

Het contact met autocoach verliep zeer plezierig en deskundig. De keuring kon al heel snel plaatsvinden. Van campers heb ik geen verstand dus ik was blij met de mogelijkheid van een aankoopkeuring door autocoach. Een klein misverstand werd naar wederzijdse tevredenheid prima opgelost. Het keuringsrapport was helder en overzichtelijk.

De keuring heeft Niet tot een aankoop geleidt.

De SAAB is gedurende het advies van de reparateur dat enkele dagen duurde verkocht. Ik heb een keuring uit laten voeren aan een auto die niet mijn eigendom heeft mogen worden, hetgeen ik erg van baal en gisterenavond tamelijk door ontdaan was. Ik werd gisteren na het eten letterlijk misselijk na mijn korte gesprek met de verkoper die3 meedeelde dat de auto enkele dagen geleden verkocht was. Ik ga na deze tegenvaller voorlopig geen andere auto-aankopen doen en blijf met mijn 22 jaar oude Volvo doorrijden. Best betreurenswaardig, na al de inspanningen die door vrienden en mij geleverd zijn, omdat ik geen hoog inkomen heb en daarom zekerheid zocht met deze keuring. De snelle service kon ik heel erg waarderen en is ook bij de vrienden die mij geholpen hebben Niet ongemerkt voorbij gegaan. Ik ben echter 299 Eu armer en blijf Zonder aankoop achter.

Sta op het punt een inport auto te kopen. Ik twijfelde over het eventuele schade verleden en de betaalde pbm/invoerkosten. Ze hebben mij hier prima bij geadviseerd! Ik ben een blij mens. Hun advies en extra informatie wordt erg door mij gewaardeerd! Dáárom deze review. TOP!

snel geregeld en prima uitgebreid verslag

de keuringsafspraak snel geregeld ( volgende dag al), daarna gelijk een telefoontje met uitgebreide info over keuring en per mail , verslag met foto`s en advies. al met al een prima bedrijf met een goede en snelle service.. ik ben super tevreden. een mooi auto gekocht zonder zelf te gaan kijken en afgegaan op hun "keuring en advies"

Fijn telefoongesprek en snel geregeld.

Fijn telefoongesprek en snel geregeld.

Geweldig! Heeft mij behoed voor een miskoop en daarna een goede koop opgeleverd!

Ik ben zeer prettig te woord gestaan en goed geholpen. Er is goed meegedacht in ingespeeld op mijn situatie. Goed advies gekregen en goed onderhandeld met het autobedrijf waar ik uiteindelijk geslaagd ben.

Geweldige service, als ik weer een auto ga kopen zal ik weer gebruik maken van Mijn Autocoach.

Een jaar of twee geleden heb ik voor het eerst gehoord van Mijn Autocoach. Ik had nu een ruime, comfortabele en zuinige auto nodig. Mijn Autocoach leverde een aantal mooie alternatieven die voldeden aan mijn eisen waar ik uit kon kiezen. En de auto die ik had wilde ik inruilen, dat is ook geregeld. Ging allemaal heel soepel en netjes. Nieuwe auto werd voor mijn deur gebracht en de oude auto werd meegenomen. Geweldig, ik hoefde bijna niets te doen, daar hou ik van.

Korte lijntjes, gedegen onderzoek camper, goed georganiseerd bedrijf

Snelle reactie na aanvraag complete camperkeuring. Door mij aangegeven punt mbt vocht controle nav (verholpen) lekkage samen met Bob doorgenomen. Dag eerder dan gepland de keuring al op locatie bij camperbedrijf. Werd na een paar uur gebeld door keurmeester Eric die het rapport met me doornam. Na overmaken van de keuringskosten snel het rapport per mail ontvangen. Zeer uitgebreid en voorzien van foto’s en aankoopadvies. Met de verkoper daarna de laatste puntjes op de i gezet. Was even slikken vwb de kosten maar weet nu hoe de camper er aan toe is.

Zeer snelle en vakkundige hulp.

De coach speurde een flink aantal gebreken op bij mijn auto en gebruikte deze in de onderhandelingen met de dealer. Alle gebreken zijn gerepareerd en de prijs is marktconform. Mede dankzij de coach ben ik nu de tevreden eigenaar van een mooie auto.

Persies wat ik had verwacht

Een gedegen rapport met alles er op en er aan en ik ben blij dat ik mijn autocoach heb ingeschakeld omdat er toch nog 5 problemen te voorschijn kwamen die we niet voorzien hadden. Die worden nu ook zonder problemen verholpen door het bedrijf waar ik de camper koop. Ben blij dat ik ze heb ingehuurd omdat ik nu weet wat ik koop.

Goed en snel geholpen

Bijna top, alleen de coach begreep niet dat ik ook een waardebepaling nodig had en dus voor het duurste pakket moest gaan.

Deskundig

Goede keuring. Keuringsmeester gaf een goed deskundig en betrouwbaar advies. Raport heeft mij 500 euro gekost maar vele duizenden euro's bespaart. Top!

Super service!

Twee keer kentekencheck voor verschillende auto's gedaan en uiteindelijk ook auto nav uitkomst hiervan een auto gekocht. Fijne, duidelijke en laagdrempelige service en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Er wordt echt de tijd voor je genomen, vragen rustig beantwoordt, meegedacht en dat was erg fijn voor een auto-leek als ik :-).

Uitstekend.

Na zaterdag een afspraak te hebben gemaakt, is dinsdag de camper getest en lag om 12.25 uur het technisch rapport in de mailbox. Nog even een telefoontje om er wat woorden aan te geven en het was klaar. Perfect.

Uitstekend geholpen door Jeffrey

Gekozen op basis van advies van Jeffrey en Bob

Goed concept met goede en vriendelijke ondersteuning

Goed concept. Hebben me behoed voor misstappen. Heb ze aanbevolen bij familie en vrienden. En nu dus in ruimer verband. Zal zeker de volgende keer weer van hun diensten gebruik maken

Komt betrouwbaar over en neemt een stuk onzekerheid weg

Na op internet contact te hebben gezocht werd er al snel teruggebeld. Er was vervolgens een prettig gesprek die mij al gelijk een goede indruk gaf over de betrouwbaarheid en deskundigheid van deze onderneming. Vervolgens kon ik alles uit handen geven om mijn aanstaande aankoop te laten keuren wat ook uitgebreid is gebeurd volgens de garage houder. Een uitgebreid onderzoeksrapport volgde waarop werkelijk alles in vermeld stond. Voor het bedrag wat hiervoor gevraagd wordt zeker aan te bevelen zodat er een stuk onzekerheid weggenomen wordt.

snelle en goede keuring

Kon zeer snel (3 uur naar bellen), plezierig om daarna telefonisch de uitslag met toelichting te horen en duidelijke rapport kwam s avonds

Positief.

Vlot geholpen, en met vertrouwen. Niet gericht op de centen, maar gericht op het zo goed mogelijk helpen van de klant, zelfs in het eerste gesprek terwijl ik nog niets had besteld.

Alles ging zeer vlot en professioneel

Ik werd prima geholpen en heb nu een erg fraaie auto

Geeft vertrouwen bij aankoop camper

Bij aankoop VW bus camper door particulier (mij, Amsterdam) van andere particulier (Overijssel). Keuringsafspraak was snel geregeld, en mooi gedetaïlleerde rapport in pdf was klaar dezelfde dag. Keurmeester had reeds afspraak gemaakt bij plaatselijke garage voor gebruik van brug. Enkele zorgpuntjes gevonden die de verkoper meteen naar tevredenheid kon uitleggen ofwel in orde maken. Keurmeester was toegankelijk dezelfde dag om telefonisch uitleg te geven van enkele zaken. Ik heb maar één kanttekening: het aantal zitplaatsen (4) op kenteken (RDW, autopasje) was niet correct aangegeven (2) in het rapport. Ben zeer tevreden!

Eigenlijk dom om geen gebruik van te maken

Ik had een idee van de (soort) auto die ik wilde binnen mijn beschikbare budget, maar dankzij de tips van Autocoach rijd ik nu in een prachtige auto waarvan ik dacht me die niet te kunnen veroorloven, zowel wat merk als wat bouwjaar betreft. Top dus gewoon!

Zeer tevreden, uitgebreide rapportage

Zelf niet aanwezig bij keuring. Controleur alle punten nagekeken en gerapporteerd.

Company details

99 Stationsplein 285