Betrouwbare partner die open en eerlijk rapporteert.

Na een eerdere miskoop heb ik besloten om toch een aankoopkeuring te doen voor de aanschaf van onze nieuwe auto. Een compleet overzicht gevat in een duidelijke rapportage. Een mondelinge toelichting op het rapport en altijd bereid om nadere vragen te beantwoorden.

De aankoopkeuring en de uitbesteedde onderhandeling is prima bevallen

Aangezien wij geen verstand hebben van auto's en onderhandelen daarover ook lastig is hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de complete aankoopkeuring en de onderhandeling. Positief was dat er vrijwel niets mankeerde aan de auto, wat geruststellend is. Als enige kwam de accu naar boven en het ontbreken van een mattenset. De accu wordt vervangen en de mattenset nog toegevoegd. Daarnaast is er ook nog iets van de prijs afgegaan. Al met al zeer tevreden over Mijn Autocoach en zeker aan te raden als je zelf niet veel verstand hebt van auto's.

Uitgebreide keuring en goed advies

Zeer vriendelijke coaches en prettig in omgang. Tijdens de proefrit worden er zaken opgemerkt die ik zelf nog niet had gevonden. Op de brug, in en om de auto een gestructureerde checklist afgewerkt. Je hoort aan alles de ervaring met auto’s en de autobranche. Uiteindelijk het advies van André opgevolgd om de auto te kopen. En ik ben er zeer tevreden mee.

Goede service, heldere communicatie

Prima partij, maar 1 kleine opmerking: de lopende terugroep actie van Volvo was niet genoemd.

Heeft mij behoed voor een miskoop.

Op het eerste gezicht een prima auto gezien bij een garage. Voor de zekerheid autocoach ingeschakeld. Bleek dat er van alles aan de hand was, met name aan de onderzijde van de auto. Aankoop werd afgeraden. Gelukkig heeft autocoach mij behoed voor een absolute miskoop van €3000,- nogmaals dank.

Ze hebben me met advies en een aankoopkeuring uitstekend geholpen de juiste auto te vinden

Heel fijn!

Hele fijne keuring gehad, snel kunnen regelen en keurder kwam ter plaatse. Top service! Enig puntje was dat ik had gevraagd de keuring voor 11 uur plaats te laten vinden omdat ik de auto meteen mee wilde nemen indien deze zou bevallen. Dit was genoteerd maar toen ik de volgende dag belde bleek dat er om 12u afspraak gemaakt was terwijl we al onderweg waren waardoor we 2,5 uur moesten wachten.

Save time, save money, excellent service.

I used the "Alles Geregeld Service" and am very satisfied with it. The whole process was smooth and took only a couple of days. They checked the car thoroughly and discussed it with me over the phone. They really listen to my needs and help to negotiate for the best deal. Even after their fee, I still get the car I want with a nice discount. All in all, their service has saved me time and money!

Super service

Waarom wel een aankoopmakelaar of een bouwkundige keuring laten doen bij de aankoop van een huis, maar niet bij een auto? Mijn Autocoach is een erg goede keuze bij de aankoop van een auto! Ze nemen op voorhand de auto op papier samen met je door en bespreken opvallendheden. Vervolgens sturen ze vaak binnen 24u een keurder langs en krijg je na 1.5u het keuringsrapport (bestaande uit 16 blz!) in je mailbox en een telefoontje om deze door te nemen inc hun advies. Ik heb nog nooit zoveel info over mijn eigen auto gehad! Mocht je dit willen kunnen ze ook nog voor je onderhandelen. Erg prettig om mijn autocoach in te schakelen, zo sta je toch net even wat sterker in je schoenen. Ik zou iedereen (met wat minder auto kennis) adviseren om hun in te schakelen, ondanks dat het een flink bedrag is, vind ik het zeker de investering waard. Een miskoop van de maand zal alleen maar duurder uitvallen!

Snelle deskundige dienstverlening

Binnen 5 uur keuring geregeld voor een occasion. Goed geregeld met zowel de verkopende garage als met mij als klant. Net uitgebreid rapport ontvangen.

Verrassingen voorkomen

De keuring heeft ervoor gezorgd dat ik de auto heb gekocht, maar wel diverse reparaties worden uitgevoerd voor aflevering. Ik ben dus erg tevreden omdat ik niet al deze punten zelf had ontdekt. Dit heeft wat verrassingen voorkomen

Snel en betrouwbaar

Omdat we zelf weinig verstand hebben van auto's en niet veel tijd wilden steken in een zoektocht naar een nieuwe occasion, schakelden we Mijn Autocoach in. Ze hebben voor ons het hele proces uit handen genomen. De service was top en we zijn superblij met onze nieuwe auto die zelfs thuis werd afgeleverd.

verrassend energiek, gemotiveerd en ter zaken doende

snel, to the point en vriendelijk

Snel geregeld en een uitgebreide keuring

Wij zijn blij dat we de camper aankoop keuring hebben laten uitvoeren. Het is een investering die zich direct heeft terugbetaald. Een absolute aanrader bij het aanschaffen van een gebruikte camper. Er zaten een paar "schoonheidsfoutjes" in het rapport, maar die werden snel gecorrigeerd.

Goede ervaring, aanrader

Prima communicatie, prettig om al het geregel door een ervaren team te laten doen. 700 euro was een koopje.

Netjes en duidelijk

Na de eerste kennismaking per telefoon is mijn zoekopdracht netjes verwerkt. Er was wel qua prijs een miscommunicatie dat is misschien een aandachtspunt om beter te doen. Na de eerste foto's ontvangen te hebben is dit vakkundig en duidelijk uitgelegd. Na technische controle van de auto hebben wij akkoord gegeven om verder te gaan. Auto is prima afgeleverd. Na een week bleek de accu slecht te zijn deze is onder garantie prima verholpen bij onze eigen garage. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.

Snelle en goede service

Ik heb gebruik gemaakt van de kenteken check en aankoopkeuring. Er wordt de tijd genomen voor al je vragen en ze reageren snel op de aanvraag. Prima service en advies!

Netjes, beleefd en met resultaat

Wij hadden gedonder met een autobedrijf. Mijn Autocoach is voor ons blijven knokken. Dit hebben we enorm gewaardeerd.

Een echte autokenner die voor je staat

Een tweedehands auto kopen is spannend. Verborgen gebreken, onderhoudskosten en kilometerstand. Klopt het allemaal wel? En natuurlijk HET advies. In mijn geval een goede deal en heeft de garage ook een paar reparaties laten beloven in het koopcontract. Echt super, helemaal ontzorgd en met een goed gevoel het contract ondertekend. Super!

Heel erg rustgevend

Na de bijna-deal slaat onzekerheid toe over hoe betrouwbaar het bedrijf is? en of de auto wel goed staat verkeerd? De Autocoach was er om deze zorgen weg te nemen. Binnen 1 dag was er contact en de afspraak werd gepland voor de aankoopkeuring. Je hoeft er niet eens bij te zijn. Het rapport spreekt voor zich en geeft een goed beeld over de staat van de auto. Als ik dit eerder had geweten, dan was had het totaalpakket genomen. Van zoeken tot aanschaf.

Wat een top bedrijf is dit. Aardige, kundige mensen, het geld zeker waard!

Wat een top bedrijf is dit. Ik zou iedereen aanraden om via hen een zoekopdracht uit te voeren. Ze hebben veel kennis over het actuele aanbod en ze leggen je een aantal top keuzes voor. Het scheelde ons enorm veel tijd om niet zelf op zoek te moeten. Aardige, kundige mensen, het geld zeker waard!

Camper zeer volledig gekeurd en vlot!

Binnen 2 dagen een aankoopkeuring bij de dealer geregeld via autocoach. Vervolgens paar uur na uitgebreide keuring een zeer volledig rapport incl foto’s en adviezen. Heel fijn!

Transparante service. Heldere en duidelijke communicatie.

Snelle reactie, goed overleg, aan te raden!

Snel en komen afspraken na

Ik twijfelde of ik een occasion eerst zou laten keuren of niet. Eigenlijk denk ik dat ik het ook niet goed durfde te vragen aan de dealer. Via Autocoach eerst een kenteken check gedaan die al goed hielp, en volgende dag een keuring. Auto was in orde. Paar dingen die moeten worden aangepakt worden nu gratis/voor een klein bedrag gerepareerd door de dealer dankzij Autocoach. Ik ben er heel blij mee, want ik weet nu wat ik koop.

Medewerker werkt nauwkeurig en legt uit wat hij doet en waar hij op let Goede voorlichting en een goede samenwerking tussen de keurmeester en het Camperbedrijf De werkwijze van de keurmeester geeft vertrouwen Compliment!

Company details

99 Stationsplein 285