Duidelijk, vriendelijk, en snel

Vanaf dag een heb ik een heel goed gevoel gehad met de Autocoach team. Ik heb autocoach benaderd om mij te ondersteunen in de aankoop van mijn eerste auto. Ze hebben mij geholpen bij het vinden van de auto en het verifiëren van alle informatie gezien het een import auto was. De autokeuring die ze voor mij deden was heel erg gedetailleerd, en door deze informatie kon ik snel tot het besluit komen om de auto aanschaffen. Ik zou ze zeker aanbevelen voor mensen die zeker van hun keuze willen zijn en/of die meer informatie over auto’s en de auto-industrie willen.

Fijn gevoel!

We wonen in Frankrijk en konden zelf niet komen kijken of proefrijden. Heel fijn dat we dit konden overlaten aan de deskundige mensen van Autocoach.

Tevreden over de uitgezochte auto, de communicatie kan duidelijker.

De afspraken zijn geregeld door de autocoach maar onduidelijk is of de autocoach deze terugkoppelt naar de garage waar een proefrit is gemaakt. Alle garage's van de proefritten hebben mij benaderd zonder dat zij informatie hadden gekregen van de coach (onduidelijk). Daarnaast is niet duidelijk of de bevindingen/aanbevelingen van de autocoach na zijn onderzoek zijn teruggekoppeld aan de verkopende garage. Hierover doe ik zelf navraag. De telefoongesprekken met de autocoach verliepen enigszins passief, je moet zelf goed aangeven wat je wilt bespreken. Maar in het algemeen zijn we tot heden tevreden over de ondernomen acties tot zoeken van een passende auto. Er zijn er drie en vervolgens nog twee aangeboden om te bekijken. Er is overgegaan tot aankoop van een geschikte auto. En dat waren ook de afspraken. De afspraak over de financiën was helder en zodanig uitgevoerd.

Alles supersnel.

Testrapport heeft mij erg goed geholpen bij mijn keuze om auto van particulier aan te schaffen. Tester was vriendelijk en kundig.

Snelle afspraak, grondige keuring en direct feedback; Prima!

Omdat we een camper van een particulier wilden kopen en het om een fors aankoopbedrag ging hebben we een keuring laten uitvoeren door "Mijn Autocoach". De afspraak kon direct de volgende dag gemaakt worden wat voor mij maar ook voor de verkoper belangrijk was. Omdat ik dezelfde dag de koop wilde afronden kreeg ik direct na de keuring telefonisch verslag. Oordeel, prima Camper, met een paar opmerkingen waarbij ook werd aangegeven wat globaal de te verwachten kosten zouden zijn. De verkoper heeft op grond van de bevindingen de prijs naar beneden bijgesteld. Na betaling ontvingen we het zeer uitgebreide technische verslag. We waren erg blij met deze keuring. En de verkoper zal bij de aanschaf van zijn volgende Camper ook een keuring laten uitvoeren :-)

Geweldige ervaring en absolute aanrader om van de diensten van Mijn Autocoach gebruik te maken

Klantviendelijk, deskundig, behulpzaam, heel goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer professioneel. Enkele steekwoorden die bij mij opkomen die van toepassing zijn op de dienstverlening van Mijn Autocoach. Ze maken waar waar je op hoopt en voorkomen dat je "een kat in de zak koopt". Zeker aan te raden bij iedere voorgenomen aankoop van een tweedehands auto. Een volgende keer weer!

Goed totaalconcept, persoonlijke benadering en uitstekende service

Elke medewerker die ik heb gesproken denkt mee en geeft gericht advies waar mogelijk, zelfs wanneer er nog geen officiële opdracht ligt. Dat geeft vertrouwen en dat vertrouwen wordt ook na de opdracht niet beschaamd. Zeer prettig contact gehad, snelle planning en uitstekende service ervaren dankzij de betrokken autocoaches: Sophie, Bob en Ruud. Bedankt! De bemiddeling leverde helaas geen lagere aankoopprijs op, maar daar betaal je dan ook niet voor. Echt een aanrader!

goede keuring gedaan, reeel advies: negatief en verder zoeken

goede keuring gedaan, reeel advies: negatief en verder zoeken : automatische bak sterke slijtage, onverantwoord. Dus negatief advies naast alle andere haalbare verbeterpunten. Nu maar een ander zoeken ;-)

Snel en grondig uitgevoerd en goed persoonlijk toegelicht.

Audi A4 Allroad, die in consignatie te koop stond en waarop geen garantie gegeven kon worden, laten keuren. Volgende ochtend meteen uitgevoerd, rapport direct daarna per email beschikbaar en vervolgens telefonisch meteen ook nog uitgebreide mondelinge toelichting. Top geregeld.

Uitstekende service

De service is mij zeer goed bevallen. Zeker omdat ik een auto aan de andere kant van het land op het oog had, hebben ze me uitstekend geholpen.

Grondige, snelle en vriendelijke service

Autocoach kan vooraf al veel info geven over de auto, oa het schadeverleden, logische km stand en de richtprijs. Daarna was de afspraak voor een controle snel gemaakt. Duidelijke terugkoppeling op de inspectie en een uitgebreid verslag ontvangen. We hebben zelf de onderhandelingen gedaan met de uitkomsten van het rapport.

Professioneel

Fijne directe actie, zowel in communicatie, flexibele planning, professionele uitvoering en rapportage en prettige mondelinge toelichting. Helaas geen fijne boodschap en wel goed om inzicht te hebben in mogelijke risico’s bij aanschaf.

TOPPY!!!!

Een zeer vriendelijke kennismaking, aansluitend duidelijke afspraken die werden nagekomen. Naar aanleiding van een storing die DAARNA kwam(elektronisch) contact gezocht met de keurmeester die mij daarna op alle mogelijke manieren heeft geholpen zonder ook maar iets te berekenen, TOP!!!!

Uitstekende ervaring, uitkomst voor tweedehands auto aankoop

Zeer klantvriendelijk en flexibel. Na aanvraag met uitgebreide telefonische intake werd meteen de afspraak ingepland met de verkoper. Keurmeester koppelde tijdig en duidelijk terug wat de toestand van de auto was + welke prijsafspraak er te maken viel met de verkoper. Duidelijk zeer ervaren keurmeester, transparant in de communicatie. Heb de kosten van Autocoach bij de aankoop al terugverdiend. Maar het belangrijkste is dat ik mijn risico zo klein mogelijk heb gemaakt met deze objectieve keuring. Daar bij werd mij als leek het onderhandelingsproces uit handen genomen. Kortom voor een boel rust en zekerheid gekocht, die zich ook nog eens terugverdiende.

Geweldig snel en gedegen.

Snelle en vriendelijke service. Mooi uitgebreid rapport wat erg veel zekerheid bood.

Duidelijk vakkundig. Goeie spullen bij zich. Vetrouwenwekkend. Goeie en vriendelijke service.

Was al paar weken op zoek. Steeds is er wat. Zelf geen verstand van auto’s dus ieder verhaal van een verkoper is waar. Eigenlijk ten einde raad, heb gebeld. Dag erop keuring. Electronica uitgelezen, verfdikte getest. Volledig rapport klaar. Koop met gerust hart de auto. Top!

Ik kreeg een zeer goed advies op veel detailpunten. Dit was voor mij echt het geld zeker waard

Prima service!

De test van Mijn Autocoach, dhr. Strijbos gaf de doorslag voor aankoop.

Het maken van een afspraak op korte termijn en de telefonische uitslag Van de test heeft bijgedragen aan een goed overleg met de verkopende partij.

Professioneel, duidelijk en snelle actie, heel tevreden !

Aangezien ik een 'oude' nieuwe auto op het oog heb en er geen verstand van heb, heb ik Autocoach ingeschakeld. Zij zijn de volgende werkdag gelijk naar de betreffende garage gegaan om de auto te keuren en het bleek een kat in de zak te zijn en de aankoop is mij door Autocoach sterk afgeraden, aangezien er o.a. veel achterstallig onderhoud was, auto trok scheef tijdens de proefrit enz. Ondanks dat ik uiteraard nu betaal voor deze keuring en nog steeds geen auto heb, ben ik behoed voor 10x zoveel garagekosten! Bovendien heeft Autocoach mij aangeboden om voor een aangepast tarief een andere auto te zoeken. Dat noem ik nog eens service ! Ik heb trouwens een 16 bladzijden dik verslag gekregen van de auto die ik op het oog had, echt heel professioneel. Wat mij betreft een echte aanrader om dit bedrijf in te schakelen!

Een zeer goede ervaring

Mijn ervaring met autocoach was zeer goed en duidelijk verhaal omtrent wat ze gaan doen en na de keuring een duidelijk rapport en aanbevelingen ook de terugkoppeling was zeer goed en ik kon de dag erna nog een keertje bellen zonder dat dat vervelend is. Dus top en de nazorg ook.

Kennis van zaken super vriendelijk geholpen.

Ruud nam er rustig de tijd voor om alles door te nemen. Heeft kennis van zaken die belangrijk zijn en die van een camper wegen net wat zwaarder. Waardevol persoon en prettig gesprek gehad. Bedankt Top !

Knowledgeble and dedicated team

Autocoach guided and gave me confidence on buying a second hand car. They also advised me from not buying risky cars or from shady dealers.

Toppy

Gewoon goed

Heel prettig als je weinig kennis van auto’s hebt

Goed geholpen aan de telefoon. En ook de keuring verliep erg goed. Vriendelijk en kundig.

Zeer goede service

Erg goed geholpen door beide heren!

Company details

99 Stationsplein 285