perfect geregeld

afspraak gemaakt ,een dag later de auto al gekeurd , na de keuring goeie uitleg door keurmeester wat er alle maal is gekeurd is en wat er is gevonden , en twee uur later het hele keuring's rapport op de mail dus in een woord PERFECT geregeld. aansluitend de verkoper gebeld alles door gesproken en wordt gerepareerd, dus heren dank u voor de service ,ga jullie zeker aan bevelen mvrgr John Clement

Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de keuring en ik kreeg goede tips

Tevreden. Het enige verbeterpunt is dat ik niet op de afgesproken dag werd gebeld over dag en tijd van de keuring. Maar alle telefoongesprekken verliepen heel prettig en de keuring ook. Duidelijk rapport.

Persoonlijke, deskundige service

Erg goed geholpen, zeer deskundig. Kreeg goede begeleiding in welke auto's voor mij interessant waren en welke alternatieven er ook zijn. Ik kreeg er zelf ook plezier in omdat ik leerde hoe je occasions kunt inschatten! Volgende keer weer!

erg prettig contact. goed luisterend oor. deskundig en vakkundig advies

ik heb gebruik gemaakt van de diensten van een autocoach bij het achterhalen van nuttige informatie betreffende een auto bedrijf en de auto die dit bedrijf aanbood. door een gerichte keuring op punten iom de autocoach, is de auto goed bevonden en ben ik over gegaan tot aankoop. het betreft een VW Golf 1.4 TSI, bouwjaar 2009, ingevoerd in NL in 2016 met km. stand 172.000.

Goeie service

Vooral de keuring en onderhandelingen zijn super, je verkleint de kans op een kat in de zak door gladde, goedgetrainde autoverkopers significant. Zeker het geld waard.

Echt alles prima en volgens afspraak geregeld

Duidelijk accuraat vriendelijk en keurig optijd

Het was een korte ervaring maar wel een goede. Was keurig optijd, kreeg een vriendelijke nette man aan de telefoon die al mijn vragen netjes deed beantwoorden. Zeker aan te bevelen.

Excellent

I used mijnautocouch to find a car, check it and proceed with buying it. They were very friendly and arranged everything for me. Definitely worth

Gedegen advies en meedenkend!

In verband met mogelijke aankoop van een VW Golf contact gehad met Jeffrey. Voorafgaand aan mijn bezoek aan het autobedrijf telefonisch contact gehad waarbij hij uitgebreid de tijd voor mij nam om mijn vragen te beantwoorden en tips gaf voor de proefrit en de mogelijke onderhandeling. Helaas heb ik de betreffende auto niet gekocht en daardoor ook geen gebruik kunnen maken van de volledige dienstverlening van Mijn Autocoach. Gezien de zeer prettige ervaring raad ik deze dienst wel van harte aan!

Auto ankoopkeuring

Alles netjes uitgelegt!!ik heb echt tevereden!!

Klasse

Een auto kopen is niet alleen de looks Er worden foto's gemaakt onderkant Metingen schade geen wok melding zeg niks je kant het laten doen door iemand Diagnose storingen er wordt onderhandeld enz eind Advies krijgt U U kunt alles uit handen geven Mij gaf dat een goed gevoel hierbij en dat telt ( natuurlijk is dit een moment opname ) maar een kat in de zak kopen doe je ook in een moment -geen vrije dag nemen -daar wachten -geen techneut meenemen -onderhandelen -technisch bekwaam bekeken door ervaren iemand autocoach is een vriendelijke company prijzen zijn goed paar honderd euro tot €399,-

Vriendelijk, dienstverlenend, snel en accuraat

Zoektocht van Sophie was snel en goed! Zonder coach Marko had ik niet zo’n goede deal kunnen sluiten. Erg fijn om “een ouwe rot” in het autovak naast me te hebben. Nog nooit in luttele minuten zo’n goede deal gesloten. Marko is welkom bij mij in Zuid-Limburg als hij zijn gedroomde Citroën DS aan de praat heeft gekregen ;) In die tussentijd cruise ik in mijn Golf Cabrio door het Heuvelland ...

Top. Objectief, Duidelijk en Vakkundig

Autocoach heeft mij behoed voor het kopen van een barrel.

Prima!

In één dag alles geregeld. 's Ochtends werd ik gebeld en diezelfde middag stond de auto coach al op locatie, top! Het rapport bevat veel informatie waar een leek zoals ik zelf niet aan zou denken. Prima dienstverlening en zeer vriendelijk.

Tevreden

Daan heeft mij een aantal jaar geleden super goed geholpen aan een fijne auto. Daarom heb ik weer contact opgenomen met mijn autocoach. Ook nu pakte hij dit weer goed op.

Goed!

Plezierige ervaring, deskundig, ontlastend!

Hele goede en snelle service!

Heel goed geholpen! En het keuringsrapport heel uitgebreid!

Alhoewel van "mijn" auto geen spaan over bleef (en ik teleurgesteld ben in het mooie verkoopplaatje) ben ik wel zeer tevreden. Autocoach heeft mij behoed voor de spreekwoordelijke kat in de zak, en een veel grotere (ook financiële) teleurstelling voorkomen.

Een aankoopkeuring van Mijn Autocoach levert zijn geld dubbel en dwars op.

Jammer vond ik het wel dat een onderdeel van de keuring - de cruise control - per ongeluk vergeten was. Dat was echter net voor mij een cruciaal onderdeel. De rest was echter super goed gedaan en zag er picobello uit!

Heel prettig dat dit kan het geeft vertrouwwen

Ik had deze tip van mijn zoon.. en dat was een goeie.

Prima, supersnel en gewoon goed

Na telefonisch consult een hele snelle afspraak met garage gemaakt, binnen 16 uur. Auto getest en gekeurd volgens afspraak. Aansluitend weer telefoon om keuring te bespreken. Heel fijn gesprek. Aansluitend de rapportage, keurig verzorgd. Kortom goede service, weten waar ze mee bezig zijn, klantgericht, echt top

Zou ik gehoopt had!

een hele goede dienstverlening, die ik iedereen kan aanraden. Ik belde met het verzoek de volgende dag een aankoopkeuring te doen. Nogal kort dag, maar auto-coach heeft hun agenda zo aangepast dat het toch lukte! Een professionele keur-specialist was de volgende dag (ruim voor de afgesproken tijd), aanwezig. Voor een serieuze check van de auto was een brug nodig (de verkoper deed moeilijk over een brug). Maar de specialist had een brug geregeld 300 meter verderop! samen een proefrit gemaakt, alles werd gechecked. Hij had zelfs ruime ervaring met Hybride. En uitleg gekregen. Deze aankoopkeuring was/is zijn geld waard. Een geruststelling voor de aankoop! En niet te vergeten de telefonische helpdesk; wat een meedenkend team!

Goed, duidelijk en realistisch

De auto werd door Eric goed nagekeken. Eric nam de tijd om duidelijke uit te leggen wat hij bekeek en wat zijn bevindingen waren. Ook gaf hij aan wat het te verwachtten onderhoud zou zijn. Het rapport was vervolgens een goede omschrijving van de reeds besproken keuringsresultaten. De keuring is een aanrader, zeker bij een aankoop van een particulier.

heeft de auto vooralsnog goed nagekeken en hoop dat er verder niks bijzonders naar voren komt in gebruik vd auto

Uitstekend geholpen en zelfs een lesje onderhoud gekregen.

Zeker een aanrader

Company details