Snel en accuraat

Na mijn telefoontje werd snel een afspraak gemaakt op locatie, vervolgens werd ik mondeling geïnformeerd en voorzien van een helder en uitgebreid rapport.

Goed geholpen, van eerste contact tot aanschaf van de auto

Na een tip van een vriend gebeld met mijnAutoCoach. Duidelijke uitleg gekregen over het proces. Het hele traject bestaat uit een aantal stappen (zoeken/top 3, keuring, onderhandeling). Na elke stap was er overleg en de keuze om de volgende stap te zetten, of te stoppen. Dat gaf me een goed gevoel. Uiteindelijk alle stappen doorlopen, met veel contact met de coaches. Snelle reacties via e-mail en telefoon. Duidelijk verhaal na de keuring en uitleg over bevindingen. Coach heeft nog overlegd met de verkoper om zo de beste deal te krijgen. Ook in de dagen daarna was de coach nog telefonisch bereikbaar bij vragen. Top!

Super ervaring met goed hulp altijd fijn

Hoi Team Auto Coach, Wij zijn erg tevreden met de aankoop van onze Nissan QashQai. Nog vele dank aan Ruud dat hij ons hierbij geholpen heeft. Wij zijn erg tevreden met de werkzaamheden en het duidelijke verslag van de auto die jullie gemaakt hebben. En Thanks voor de goede coaching Ruud aangezien het al een scherpe prijs was voor de auto heb ik er toch nog wat van af weten te krijgen Haha Met Vriendelijke Groet Yordy Annemiek en Kids.

Het geld waard

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, we konden geen datum vinden dat we samen bij de verkoper langs zouden gaan dus is de expert vast op bezoek gegaan. Direct na de keuring een telefoontje met toelichting, en een paar uur later een keuringsrapport van 7! paginas in de mail. Verkopende partij was ook heel tevreden en gaf aan dat de autocoach zeer grondig te werk was gegaan!

Goeie ervaring👍

Goeie ruggesteun voor een leek!!

Professioneel en grondig

Zowel de mensen op kantoor als de 'autocoach' was erg duidelijk en behulpzaam. Dankzij de keuring hebben we nog iets voor elkaar weten te krijgen met de prijs en gaan we tot aankoop over.

Ervaren persoon die een goed advies kan geven

Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt was er een goede terugkoppeling. Op de afgesproken plek op locatie was geen brug aanwezig maar mijn autocoach heeft bij een garage in de buurt een brug kunnen regelen om de auto goed te kunnen onderzoeken. Goede uitleg en een goed rapport gekregen waar ik zelf kan bepalen of ik een goede aankoop doe of niet. Een echte aanrader om alvorens de koop zo’n keuring te doen.

Snel, goed en degelijk

Snelle service en duidelijke communicatie. Medewerkers denken met je mee en de expert heeft alle kennis in huis voor een goede beoordeling. Duidelijke toelichting ook bij het rapport. Wij zijn op alle vlakken zeer tevreden.

Excellent report

I have used their service to inspect a car for purchase. They are very reliable in planning and they deliver a detailed report and they are friendly in explaining what I could not understand. My only note is that when I put an order online I have to call by phone for someone to see it. There is no way to track the order or make sure if someone saw it and when will he contact me.

• Would you recommend us? Yes

Geweldige professionele service

Vandaag een keuring laten doen door een zeer deskundige vakman. De auto wordt van top tot teen nagekeken en er wordt meteen een objectief beeld gegeven van de pluspunten en verbeterpunten van de auto. De autocoach neemt uitvoerig de tijd voor een proefrit en al je vragen (zeer handig als je zelf bij de keuring aanwezig kunt zijn). Daarnaast heeft de onderhandelservice zich DIK terugbetaald en wordt hierdoor de auto helemaal opgelapt op kosten van de verkopende partij. Dit heeft absoluut de doorslag gegeven waardoor ik de auto zonder twijfels heb gekocht. De heen en terugreis van meer dan 4 uren waren het dankzij de coach en de fijne service bij het autobedrijf dik waard.

Erg goed en onderbouwd advies.

Erg goede ervaring met Mijn Autocoach. Hoewel de auto erg slecht bleek te zijn, zijn we erg blij dat de autocoaxh (Marco in ons geval) ons hier op wees. Hij bleef objectief en liet ons zelf eerst een mening vormen, maar na ons verzoek gaf hij een eerlijk en duidelijk advies. Mijn tip is ook om bij de keuring zelf aanwezig te zijn, zo leer je veel over de keuring en techniek/technische staat van het voertuig.

Grotendeels goed

Ik ben goed geholpen. Ik nam contact op over een auto die ik had gezien en we namen alle informatie eerst even door. De eerste auto waarvoor ik contact opnam viel af vanwege geen goede ervaringen bij een vorig bezoek door de autocoach en een verdacht lage vraagprijs. Bij de tweede auto zag alles er wel goed uit en kon de volgende dag al een keuring worden ingepland. De keurmeester nam netjes contact op om de constateringen met me door te nemen. Wel jammer dat ze me niet hebben kunnen helpen met onderhandelen, omdat de verkoper de inruil auto eerst wilde zien (die was niet ter plaatse en de aangeleverde info en foto's waren in eerste instantie niet voldoende). Toen de autocoach keurmeester weg was kon ik uiteindelijk zelf wel "op afstand" in onderhandeling met de verkoper en is de deal alsnog gesloten.

Uitgebreid rapport. Enige maar: had als aandachtspunt de roetfilter opgegeven. Deze was door de keurmeester wel beoordeeld - blijkens zijn mondeling telefonisch toelichting - maar niet genoteerd in het eindrapport.

Super Service

Hele fijne gast en heeft verstand van zaken die Marco.

Snelle en heldere service

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Snelle en heldere info over het proces. Een snelle check vooraf (telefonisch) is ook geen probleem. Het maken van een afspraak ging vlot. De keurmeester was helder en toegankelijk voor vragen. Prima dienst en het helpt om een betere beslissing te maken voor een aankoop. Na de door Mijnautocoach aanbevolen grote beurt zijn door mijn eigen garage dezelfde observaties en adviezen gedaan. Dat voelt natuurlijk heel goed.

Mijn vertrouwen is zo groot dat ik de auto ongezien gekocht heb

Zie de auto pas 24 maart 2020 dus wet dan pas echt of het goed is gegaan.

Super service!

Hartstikke fijne mensen die ons écht geholpen hebben. Goede adviezen, redelijke prijzen en nu hebben weten we in ieder geval zeker dat we een goede auto gekocht hebben!

Goede keuring door ter zake deskundig persoon

Ik ben aanwezig geweest bij de keuring. Ik vond de manier waarop de camper werd bekeken en gekeurd erg prettig. Ik werd betrokken bij de keuring, zodat ik ook zicht heb gekregen op de kwaliteit van de camper.

Vakkundig advies

Zelf geen kennis van zaken. Mijnautocoach.nl heeft mij uitstekend van advies voorzien. De auto is op alle fronten gecheckt en tezamen met de verbeterpunten in een overzichtelijk technisch rapport gezet. Dit gaf mij een goed inzicht in de staat van de auto. Bij een volgende koop ga ik er zeker weer gebruik van maken!

Zeer uitgebreide keuring.

Mijn ervaring met Autocoach is zeer positief. De medewerker die ik sprak bij het maken van een afspraak nam de tijd voor mij en de keuring kon al snel plaats vinden. Het is ook mogelijk om er zelf niet bij aanwezig te zijn als de auto bijvoorbeeld ver weg staat zoals bij mij het geval was. Na de keuring heeft de keurmeester mij uitgebreid telefonisch de staat van de auto gemeld en ik kreeg een uitgebreid keuringsrapport per mail.

Duidelijk in uitleg.

Mijn ervaring was in het begin vrij positief. Naderhand ben ik achter dingen gekomen die ze makkelijk hadden kunnen zien. Van de 4 banden was er 1 van een ander merk. Boven op het dak zat een vlek wat ik eerst dacht dat het vogelpoep was, maar later een lakbeschadiging bleek te zijn. De hoedenplank was deels kapot, en had gerepareerd moeten worden. Ik heb deze dingen gemeld aan hun via de mail maar heb geen reactie hierop gekregen. Juist voor dingen waar je zelf overheen kijkt neem je hun in de armen. volgende keer misschien maar een ander bedrijf vragen.

Positief maar met een verassing

Vlotte reactie op mijn aanvraag voor een keuring. Duidelijk mijn verhaal gedaan. Rekening werd in eerste instantie onduidelijk verhoogd. Na telefonisch contact werd duidelijk waarom. Keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Duidelijk rapport ontvangen.

Afspraken nagekomen en een mooi keuringsrapport ontvangen

Netjes via internet een afspraak gemaakt. Op de afgesproken datum is de auto gekeurd en naderhand een mooi keuringsrapport gekregen. Geen spijt gehad van de aankoopkeuring!

Ouwe jongens krentebrood.

De coach is ter zake kundig. Dat kan ook niet anders want we zijn bijna van de zelfde collega-lichting en in dezelfde streek werkzaam geweest. Dus de vele collega's c.q. vrienden passeerden de revue met de nodige ervaringen en anekdote's. Ook daardoor kwam de coach zeer goed door de ballotage i.v.m. het sociale aspect. De verkoper vond de autocoach erg goed.

Supergoed geholpen en alles klopt van begin tot en met het einde.

Ik ben vriendelijk en proffesioneel geholpen. Ik heb een aankoopkeuring laten doen voordat ik de auto zou kopen. De collega van autocoach was vriendelijk, kundig en heel duidelijk in alles wat hij kon vinden en de staat van de auto. Achteraf krijg je een duidelijk rapport met alle informatie en voor vragen kun je altijd terecht. Ik ben zeker tevreden en zal in de toekomst zeker nog vaker gebruik gaan maken van autocoach.

Company details

99 Stationsplein 285