Keuring is professioneel maar na afloop wordt er niet meer gecommuniceerd en gereageerd op vragen.

Na afloop had ik nog vragen. Geen reactie meer ontvangen. Zelfs op klachtenformulier wordt niet meer gereageerd.

uitstekend

aan te raden bij elke auto aankoop

uitstekend!

Top! Komen op locatie, zijn erg betrokken. Denken met je mee!

Superfijn geholpen

Aan de telefoon al heel veel informatie gekregen. Echt super fijn. Na zelf een proefrit gemaakt te hebben meteen gebeld om een afspraak te maken voor een technische keuring. Er kon toevallig meteen die middag al iemand langskomen, lucky me. Monteur had een paar opmerkingen en daarvan dingen mee onderhandeld in de aankoopprijs! Aan het einde van de dag was de koopovereenkomst getekend!

Dubbelcheck

Na veel zoeken vond ik het ultieme model van de Passat Variant GTE. De auto stond op een afstandje, dus het zou me heel wat tijd schelen als een expert eerst een check zou doen op de auto. Na een telefoontje met Autocoach besloten we voor een pakket met volledige technische keuring. Na de keuring werd ik gebeld en de auto werd doorgenomen. Volgens de expert was het een mooie auto en helemaal in orde. Ik had eigenlijk niet anders verwacht van een 4 jaar oude leaseauto maar better safe than sorry. Na de koop bleek dat er geen thuislader bij dit plug-in hybride model zat (de advertentie vermeldde dit overigens ook niet) maar omdat het de eerste keer was dat ik zo'n auto kocht wist ik niet dat ik daar op moest letten. Is wel vierhonderd euro. Het zou mooi geweest zijn als de expert hierop had kunnen letten, of het in ieder geval benoemen. Maar het valt uiteraard niet onder de huidige technische staat. Die is prima beoordeeld. Zonder aarzelen kan ik deze dienst aanbevelen voor de aankoop van een tweedehands auto.

Snel, vriendelijk & vakkundig

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Mijn Autocoach. De occasionkeuring was heel snel geregeld. De communicatie was duidelijk. Tijdens de keuring werd mij duidelijk uitgelegd hoe en wat, ik kreeg goede adviezen. Een zeer prettige ervaring en ik zou het meteen weer op deze manier doen.

Prima dienstverlening

Ik moet het gevoel t.a.v. de beoordeling even onderscheiden van het geluk gevoel bij de uitslag van de keuring, opdat die mijn beoordeling t.a.v. de keuring en dienstverlening zelf, niet beinvloedt. Maar ondanks de hele positieve beoordeling van de auto was ik enorm tevreden met de juistheid en correctheid en het geduld van de uitleg van de monteur over zijn keuring, zijn bevindingen en het rapport. Snelle service, dag 1 gebeld, dag 2 al terecht. en zoals gezegd binnen 1 uur lag het rapport op de (email)mat. Nog voor het daadwerkelijk boeken telefonisch al ongevraagd wat advies gekregen, heel fijn, Tip: geef een legenda mee van de 'voldoendes' en de 'werkt naar behorens' opdat ik kan inschatten wat de schaal is en waarbinnen ik de score moet plaatsen.

kundige expertise

Zal zeker bij mijn volgende auto deze man weer bestellen. Met vriendelijke groeten, Pieter Pepping White Whale Jachthaven de Wilgenhoek Groenlandsekade 9-13 3645 BA Vinkeveen Tel. +31 (0) 208460509 Mob +31 (0) 653345219 [email protected]

Alsof je handige oom je helpt een auto te zoeken en keuren - ideaal

Zeer snel en goed bereikbaar. Denken goed mee, weten echt veel van auto's en zijn vriendelijk. Moest even wennen aan het feit dat ze me een andere auto aanraadden dan ik in mijn hoofd had - omwille van het feit dat er veel kwalen met occasions van mijn ideale type bekend waren, iets dat ik natuurlijk zelf niet wist-. Het keuren en onderhandelen verliep ook supersnel allemaal.

Uitkomst voor leken

Een tweedehands auto kopen is voor leken zoals ik vaak een soort Russisch roulette, je weet nooit of er verborgen gebreken zijn en autohandelaren zijn nu eenmaal handelaren. Mijn Autocoach is echt een uitkomst. Iemand die 100% aan jouw kant staat. Netjes geholpen, mooi op tijd en een goed onderbouwd advies waardoor je echt een weloverwogen keuzen maakt. Geld meer dan waard.

Prima!

De autokeuring kon op hele korte termijn worden ingepland. Na de keuring kreeg ik een telefoontje van de keuringsmeester voor een korte toelichting. Keuringsrapport toen ook al in de mail. Duidelijke rapportage. Ook nog de mogelijkheid om naar aanleiding van het rapport vragen te stellen. Heel klantvriendelijk allemaal. Zeer tevreden.

snel en uitstekende communicatie

Inspectie werd snel uitgevoerd na mijn verzoek, inspecteur belde om een samenvatting te geven en het rapport kwam dezelfde dag. Inspectie was belangrijk voor de koop.

Prettig contact. Adequate afhandeling. Het rapport kon ik niet downloaden, kreeg het opnieuw. Ik moet het nog wel een keer lezen, kon niet alles meteen volgen. Misschien zou de info vooraf wat duidelijker kunnen. Vooraf had ik de indruk, dat er inhoudelijker gecontroleerd kon worden. In het rapport lijkt er alleen vooral uiterlijk dingen geconstateerd te kunnen worden. En ik heb net meer info gevraagd over jullie hulp bij een nieuwe zoekactie en wat dat inhoudt.

Geweldig!

Mijn ervaring tijdens de aankoopkeuring was perfect. Hele lieve aankoopmeester die alles goed heeft na gecheckt! Heeft alle vragen beantwoord en een rapport doorgestuurd per mail. Keurig! Ik heb meteen de auto gekocht!

Als zeer prettig en vertrouwd ervaren!

Afgelopen week een Golf 6 GTI laten keuren. Dit is snel opgepakt en kon hierdoor snel informatie inwinnen over de auto. Die bleek na de zeer uitgebreide test in zeer goede staat te zijn. Het rapport netjes via de mail ontvangen. Ook heb ik de keurmeester nog gebeld met 2 vraagjes. Dat is fijn om het nog even van de keurmeester bevestigd te krijgen dat het om een erg goede auto gaat. Inmiddels de auto gekocht en kan met een gerust hart genieten van de GTI

Superservice!

We hebben gekozen voor het pakket van inspectie en onderhandeling door Autocoach. Het eerste contact, telefonisch, verliep al soepel, en maakte duidelijk dat de auto van onze keuze wel haalbaar zou moeten zijn, maar verkoop van onze eigen auto wellicht lastig ivm leeftijd en kilometerstand. Bij onze (verlate) aankomst bij de garage was de mecanicien al begonnen, en ging de auto net de brug op. Daar heeft hij de auto geïnspecteerd, en met ons doorgenomen van het hoe en wat. Zijn opmerkingen waren helder en eerlijk, en ook naar de verkoper toe was hij duidelijk. De prijs van de auto was voor ons wat hoog, en na een proefrit heeft de autocoach ons een prijs gegeven voor wat hij dacht dat die waard was, en waarvoor hij dacht dat we de auto mee konden krijgen. Na nog een kort rondje onderhandelen hebben we de auto meegekregen voor de door de autocoach geadviseerde prijs. Bij onze eigen garage bleek dat er inderdaad alleen maar gedaan hoefde te worden wat de coach ook had gevonden, dus dat was een opluchting. Als absolute leken op het gebied van auto's is deze service voor ons helemaal zijn geld waard, ook omdat ze nog meedenken over het verkopen van onze vorige auto. Ze hebben hun geld zeker opgeleverd, en we zullen volgende keer ook weer voor ze kiezen.

Goede uitleg over de staat van de auto , nauwkeurig nagekeken , erg tevreden

Professioneel en deskundig.

De begeleiding vooraf was prima. De aankoopkeuring van de camper kon op zeer korte termijn gerealiseerd worden en werd deskundig uitgevoerd.

Prima en behulpzaam

Moest 2 clio's hebben voor mijn zoons. Diverse keren contact gehad en prima geholpen. Bij de 2e clio bezichtiging was deze niet aanwezig ivm clearing (misverstand binnen autobedrijf), zijn ze gelijk de volgende dag weer terug gegaan voor de bezichtiging. We hebben na controle van de beide clio's deze aangeschaft. Bedankt autocoach bv

Zeer kort voor veel geld

Ik vond het een zeer simpele en korte keuring zeker voor het hoge bedrag dat het kost.

Zeer teleurstellend

Bij Autocoach mijn auto laten keuren voor aankoop. Was hier niet bij aanwezig ivm afstand. Uit keuring kwamen geen bijzonderheden. Auto aangekocht. Op weg naar huis kreeg ik een melding van druk verlies in de bandenspanning. Bleek een band met lekkende prop te zijn. Zo kwam ik via mijn garage achter dat de remblokken zo goed als versleten zijn. Dit voorgelegd aan autocoach. Deze gaven te kennen dat de remblokken zeker tot de volgende beurt mee zouden moeten gaan ongeveer 15.000 km. Zoals de staat nu is gaat dat zeker niet lukken. Autocoach gaf aan dit netjes te gaan oplossen en of ik het op de mail wilde zetten. Nadat ik dit gedaan had hoorde ik niets meer. Na vele moeizame telefoontjes, met veel gedraai, komt het er dus op neer dat ze hun fout niet willen herstellen. Ze liegen, komen eerder gemaakte afspraken niet na, verdraaien de gesprekken met ons en onze eigen garage en willen niet naar de auto komen kijken, zodat ze het met eigen ogen kunnen zien. Ik heb de auto laten keuren om dit voor te zijn, maar waarschijnlijk hebben ze alleen gekeken of er lampjes branden en dat voor €300,- Nu dit gebrek is aangetoond, geeft autocoach niet thuis en liegen en bedriegen. Ze hebben zelfs gesuggereerd dat ik met de wagen op het cirque zou hebben gereden. Hoe bedoel je professioneel!!!!!!. We laten het ook zeker niet zitten bij een slecht review.

In eerste instantie blij, maar de nazorg is onvoldoende

Ik heb toelichting gevraagd op een aantal zaken in het rapport (na betaling) maar heb die tot op heden niet ontvangen. Tevens verwijst mijn Autocoach naar de persoon die het rapport geschreven heeft voor antwoorden en neemt hierbij niet de regie.

Goede start maar het einde moet nog steeds komen.

Goed rapport. Maar er was een meningsverschil over de banden van de auto tussen de garage en de keurmeester. Keurmeester diverse keren gesproken. Hij zou nog contact opnemen omdat hij na moest denken. En niets meer gehoord. Auto inmiddels opgehaald.

Professionele keuring

Camper werd grondig geïnspecteerd. Veel bruikbare tips gehad.

heel goed

x