Snel, vakkundig, kritisch en eerlijk

Prettig en betrouwbaar

We zijn geholpen door Johan. Aangezien we zelf vrijwel geen autokennis hebben was het prettig dat Johan ons adviseerde en alle kritische punten en gebreken concreet maakte. Zodoende konden wij als leken een weloverwogen besluit nemen.

Beste investering voor een goede beslissing.

Het rapport dat ik ontving over de occasion die ik wilde kopen bleek zeer uitgebreid en gaf een uitstekend inzicht in de staat van de auto. Tevens gaf het aanknopingspunten voor toekomstig onderhoud. Natuurlijk krijg je nooit 100% zekerheid, maar ik durf wel te zeggen dat deze aanpak echt het kaf van het koren scheidt. Geen moment spijt gehad. Bij de volgende auto ga ik het wéér doen.

Grondige inspectie, waarna nog dezelfde dag een duidelijk rapport volgde.

Alle denkbare punten zijn gecontroleerd, wat je het vertrouwen geeft dat je wel of niet een goede auto kocht/gaat kopen. Aansluitend een duidelijk gesprek met de autocoach over zijn bevindingen. Het rapport dat wij dezelfde dag nog ontvingen was conform het besprokene, zeer uitgebreid en ook voor een leek prima leesbaar. Kortom; een welbesteed bedrag voor een goede, fijne en snelle service.

Vijf sterren voor de keurmeester

Echt een topper die keurmeester. Vriendelijk, kundig en bereid om alles uit te leggen wat je maar wilt weten. Voortraject ging rommelig. Dat begon al met het aanmelden waarbij bleek dat de keuring van €200 slechts de basiskeuring was. De volledige keuring kost €300. Ook ging de offerte een paar keer niet goed. Het belangrijkste is natuurlijk de keuring zelf, en die werd naar volle tevredenheid uitgevoerd (waarbij overigens de auto werd afgeraden).

Doet wat er beloofd is

Snel, accuraat en naar tevredenheid

niet tevreden

Ik ben erg teleurgesteld dat ik, zelfs na mijn verzoek in email nog steeds het geschreven rapport van de autokeuring niet heb mogen ontvangen.

Goede service, veel kennis van zaken en super vriendelijke gasten!

Voor de aankoop van mijn auto gebeld met mijnautocoach. Ik kreeg van hun zonder problemen informatie en ik werd heel vriendelijk geholpen. Toen na aanschaf er wat problemen met de auto waren hebben ze me heel goed geholpen door advies te geven. Ook hebben ze me geholpen door hun netwerk aan te spreken. Al met al een super goede ervaring en niets dan lof voor met name Bob die echt de tijd heeft genomen, bedankt!

Nice and positive experience

I had good experience with Daan. He understood our requirement very well and help us to find out the correct car.

• Would you recommend us? Yes

Top!!

Vriendelijk Geduldig Professioneel Eerlijk advies Edward en Eric top gedaan. Gr, Darwin

Zeer positief. Kan het iedereen aanraden.

Na een goede proefrit een technische inspectie waarin navoren kwam dat ze 100% schade vrije dealer onderhouden mercedes een slecht onderhouden schadebak was. Door autocoach behoed voor een absolute miskoop.

Service plus!

Uitgebreide informatie en zelf meer dan dat. Goede uitleg over dienstverlening, zeer prettig geholpen.

Wel positief en nog beter opletten met controle auto s

De ervaring vind ik positief en de punten die ik had benoemd dat er voor het laatst een .Onderhoud beurt is geweest van die opel Mariva in 2017 hebben ze niet goed uitgevoerd ? De punten die na hadden moeten .Worden gekeken zijn niet gebeurd en hij was vies van binnen klemmetje gebroken in de raamzuil binnen links bij de handgreep die grome strip was ook afgebroken .??? Dus met andere woorden moet ik nu weer terug voor deze punten .En ik ben niet echt tevreden met jullie onderzoek en de kosten .Dit word voor mij dus de laatste druppel die de emmer heeft over laten lopen ? Afleveringskosten welke van Select auto de boel in de maling nemen dat doen ze bah .Maar ga er morgen heen want ben het zat dat is nog maar een klein ding .Of een klacht indienen bij mijn advocaat ???

Vriendelijk en behulpzaam

Gewerkt met Daan. Daan denkt met je mee en geeft ook zijn advies. Laat je over dingen nadenken en geeft zeker aan wanneer hij zijn twijfels heeft. De afhandeling was goed. Tip: Geef klanten een uitleg over hoe mijnautocoach werkt. Niet iedereen is daar precies van op de hoogte dus een stappenplan is wel handig om te weten. Ook om te weten wat je te wachten staat en waar bepaalde momenten liggen om nog eventueel dingen te veranderen.

Kritische blik op alle zaken door een vriendelijke expert

Ik ben erg blij dat dat Marko kritisch heeft gekeken naar de auto. Er zijn bepaalde grote en kleine zaken naar voren gekomen die gerepareerd en vervangen gaan worden voordat ik de auto ga ophalen volgende week. Iets waar ik toch misschien overheen had gekeken. Ook hebben we samen een proefrit gemaakt. Ik heb een goed gevoel overgehouden nadat ik de auto heb aangeschaft. Het afspreken van een exact tijdstip bij de verkoper was wel een uitdaging vanwege de drukte en reistijden dus ik zou aanraden dat je een dagje vrij neemt als je de expert wilt laten komen. Overall een erg positieve ervaring!

Goed en deskundig, prima, problemen aan auto blootgelegd

Top service, zeker aan te raden. Rapport mis ik alleen nog de onderhouds historie.

vlotte service en prettig om iemand met kennis van zaken te kunnen laten meekijken bij onze aankoop

Na eerdere vervelende ervaringen met het kopen van een auto besloten om ons te laten bijstaan door de autocoach. Prettig contact en samen met de autocoach kunnen kiezen voor een prima auto.

Goede snelle service, vriendelijk geholpen.

Een goed bedrijf om je auto of camper te laten keuren Goede service en vriendelijke mensen Ook als je belt

Snel geregeld en prettig contact

Afspraak kon snel gemaakt worden. De terugkoppeling van de gevonden items en het verslag was prima in orde

Enorm goede service

Er wordt duidelijk uitgelegd wat de keuring inhoud. Na de keuring werd er meteen verslag uitgebracht van de uitslag. Tevens wordt er goed onderbouwd advies gegeven.

Plezierig en vakkundig

Ruud strijbos heeft mij super goed geholpen. Leuke vent. Goede kennis. Erg bereidwillig. Perfect.

Dankzij AutoCoach met een gerust gevoel gekocht!

Goede en behulpzame partij die duidelijk expertise hebben en jou als klant geheel ontzorgen. Ik ben zeer te spreken over AutoCoach

Snel, vakkundig, betrouwbaar

Ik heb Mijn Autocoach gebruikt voor de keuring van mijn camper. HEt betrof dus geen aankoopkeuring, maar ik wilde deze gebruiken om potentiele kopers te overtuigen en ook om voor mezelf niet voor verrassingen te komen staan in het verkoopproces. Op deze manier kon ik ook goed mijn verkoopprijs vaststellen. Ik houd niet van verrassingen. Het blijkt dat de kopers inderdaad het erg fijn vonden dat de camper gekeurd was en niet alleen APK, maar het camperdeel. Bij de NKC had ik minder betaald maar er was een wachtlijst van vele weken. Dan had ik er ook naar toe moeten gaan. Ik kon nu bellen en paar daagjes later kwam de monteur. We reden naar een brug in de buurt en dezelfde dag nog het rapport.

Mijn eerste indruk, komt Betrouwbaar over, klantvriendelijk, goede service. Hopelijk is dit ook in

Ik ben geholpen door Edward van der Putten. Zeer vriendelijke coach. Mijn indruk was dat hij het werk naar behoren heeft verricht. Wat de toekomst zal uitwijzen is afwachten. Ik zou andere aanraden om ook naar jullie toe toekomen. Succes

Company details

99 Stationsplein 285