Tot volgende keer..top.
Na telefonisch contact binnen 24uur op locatie om te keuren, zijn wat dingen tegen gekomen die de verkoper keurig heeft verholpen.
Zeer goede telefonische begeleiding vooraf. Hoewel niet echt nodig volgens telefonisch advies toch keuring laten uitvoeren. Werd gedaan door zeer ervaren monteur (meer dan 30 jaar ervaring bij diverse merkgarages). KON NIET BETER. Zo weet ik zeker dat ik iets goeds heb gekocht. HELEMAAL BLIJ!
Goed telefonisch bijgestaan en bezichtiging voorbereid. Keuring zelf ook goed en uitgebreid toegelicht. Zeer tevreden.
Voor mijn gemak en de zekerheid heb ik de hulp ingeschakeld van mijnautocoach. Ik wilde snel een goede tweedehandsauto zonder uit al die te koop staande auto’s een goede deal te moeten. Met hulp is er binnen een paar dagen een auto gekocht. Geheel naar wens en binnen budget. Top
De inspecteur heeft gekeken naar zaken waar ik, als leek, geen kennis over heb. En hij heeft kleine gebreken ontdekt die ik niet gezien heb. De garage heeft deze kleine gebreken voor aflevering van de auto hersteld. Zou anders niet gebeurd zijn.
Goed contact, behulpzaam, duidelijk
Zowel de medewerker (Daan) die me geholpen heeft met een aantal suggesties voor auto's die in aanmerking zouden kunnen komen, als de keurmeester (Eric), namen ruim de tijd om me te adviseren, waren zeer vriendelijk en betrokken en gaven deskundig advies. De auto die geselecteerd was, bleek vervolgens een goede keus, voor een goede prijs. Al met al zeer tevreden.
Beste Ernst, Hartelijk dank voor de mooie review en namens Daan en Eric ook graag gedaan. We hopen dat je veel plezier gaat hebben van de nieuwe auto en en wensen je veel veilige kilometers toe. Hopelijk tot over een aantal jaar! Met vriendelijke groet, Het team van Mijn Autocoach
Zeer snelle en adequate service; direct na aankoopkeuring rapport beschikbaar en telefonische toelichting hierop met toegevoegde waarde. Vriendelijk en professioneel !
Super dat dit bestaat, het kopen van een occasions doe je dan toch met meer kennis Bedankt!
Eerst telefonisch contact gehad over een andere auto. Doordat het een importauto was, konden ze geen info over de auto gegeven. Wel over het bedrijf. Kwam er interne bij Mijn Autoscout er goed vanaf. Auto helaas niet gekocht, omdat er tijdens de proefrit (door mijzelf) wat mankementen waren en een onderkant van een deur met heel veel roest. 3 dagen later bij een schitterende auto gaan kijken. Daar ook een aankoopkeuring op laten doen. Binnen 24 uur was de keurmeester aanwezig. Netjes gebeld na de keuring. Kwam 1 puntje uit bij het motormanagement. De zelfde dag nog het complete rapport per mail ontvangen, inclusief foto van de onderkant van de auto, toen deze op de brug stond. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Bij de volgende auto schakel ik jullie weer in!!
Goedemiddag Xander, Dank voor je mooie beoordeling en waardevolle toevoeging. We hebben dankzij jouw toevoeging het systeem inmiddels wat aangepast zodat dit hopelijk duidelijker is. We wensen je veel plezier met de auto en hopelijk tot over een aantal jaar! Met vriendelijke groet, Het team van Mijn Autocoach
Het rapport dat volgde op de aankoopkeuring was duidelijk en heeft me geholpen met het aankopen van onze nieuwe auto.
Zowel Daan als Ruud waren alleraardigst en hulpvaardig in hun communicatie.
Goedemiddag Patrick, Dank voor je mooie review en we wensen je natuurlijk veel plezier met de auto. Hopelijk tot over een aantal jaar! Met vriendelijke groet, Daan & Ruud en natuurlijk de rest van ons team :)
Als leek kun je moeilijk beoordelen wat de kwaliteit van een gebruikte auto is. Dan is het fijn dat een onafhankelijk en deskundig adviseur de essentiële onderdelen beoordeelt. Ook fijn dat dit snel en bij de verkopende dealer kon plaatsvinden. In combinatie met BOVAG-garantie van de verkoper geeft dit veel vertrouwen in de aankoop.
Goede ervaring, Ruud is zeer deskundig en geeft goede tips.
Blij met de top 3 die ik ontving. Erg fijn om met iemand bij de verkoper aan te komen en in mijn belang naar de auto te kijken.
Als vrouw zijnde wist ik niet waar ik het moest zoeken tussen de auto's, en weet je al helemaal niet of je de juiste keuze maakt mocht je er 1 op het oog hebben. Gelukkig met deze hulp er uit gekomen! Het kost wel wat en dat moet je er echt voor over hebben. Bij de 1e auto (die ik zelf had uitgekozen) is mij ook echt aangeraden om de auto niet aan te schaffen (met onderbouwing). Bij de 2e auto werd mij verteld dat hij zo keurig was dat er eigenlijk niets op viel af te dingen, nou prima! De heren hebben erg veel geduld tov hun clienten, ik heb mij nooit opgelaten gevoeld, fijne begeleiding. Maarja, er hangt wel een prijskaartje aan..
Goed advies, serieus geholpen, nam de tijd voor mijn vragen
Ruud heeft onze auto vakkundig beoordeeld en ook het technisch verslag dat we een dag later in de mailbox kregen was uitgebreid en goed samengevat! Als je zelf geen verstand hebt van auto's kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.
Deskundigheid, veel mogelijkheid tot overleg.
Snel. Deskundig oordeel.
Telefoninsch kontakt met medewerkers was prettig en informeel. Rapport autoverleden en de technokeuring gaven mij een goede steun in de rug om de uitgekozen occasion te kopen.
Alles naar wens
Zeer snel geholpen. Goed eerste contact en later met begeleider