Het ging om een aankoopkeuring. Keurmeester (Eric) was op tijd aanwezig, heeft de auto zorgvuldig onderzocht, daar volgens afspraak ook 1,5 uur aan besteed en goed met de opdrachtgever gecommuniceerd. Ik zou hem het cijfer 9 (uit 10) hebben gegeven, ware het niet dat de eisen die de verzekering aan het alarm van de auto stelt over het hoofd zijn gezien.
Ik ben ontzettend goed geholpen door Ruud,ik ben blij met zijn beoordeling en advies doe Ruud de groeten van mij.
Zeer attente begeleiding en vlot telefonisch contact.
Prima goed voorgelicht Was er niet bij aanwezig , maar aan het rapport te zien deskundig nagekeken. En prima koop advies zeer tevreden onze dank, Jan Zandberg
Vriendelijk, goede communicatie, deskundig, behulpzaam.
Ik heb twee auto's laten keuren. De eerste keer heeft Eric mij behoedt voor het aankopen van een auto waar forse kosten aan te verwachten waren. De tweede keer is het na zijn keuring en onderhandeling wel gelukt. Ik ben blij met het resultaat en de extra zekerheid die dit mij geeft.
vlotte afhandeling. Gen poespas, recht voor z'n raap advies. Verborgen gebreken opgespoord.
Het kost wel wat, maar je krijgt topservice terug. Men neemt de tijd voor je en ze weten waar ze het over hebben.
Very good overall
Zeer uitgebreid rapport, zeer belangrijk voor een aankoop van een auto, tegenwoordig kan je niet meer zonder een aankoopkeuring.
Goede ervaring, zeer te vreden, beter dan verwacht.
Info vooraf telefonisch prima. Telefonisch verslag technisch rapport na de keuring goed met 1 minpunt, zie onder.
Het vinden van de auto van onze wensen. Het contact met Daan verliep telefonisch meestal goed. Het had wat netter gekund qua nakomen afspraken (niet terugbellen of dag te laat de top 3 sturen).
Het gehele proces verliep vlot. De medewerkers (José, Daan en Marco) waren vriendelijk, vrolijk en deskundig. Ze hebben me een goede auto en een goede deal bezorgd. De kosten van MijnAutocoach waren zo alweer flink gecompenseerd.
Waanzinnig goed geholpen door Daan Hensbergen. Heel erg informatief al voordat je besluit over te gaan tot uw dienstverlening. Ik zou zeggen opslag voor Daan. Niks veranderen en zo doorgaan.
Praktische keuring met goede suggesties voor (prijs)onderhandeling. Voelde me gesteund in het oordeel dat ik zelf had en dat is fijn bij een forse investering. Geeft vertrouwen en rust
Ik heb Ruud telefonisch gesproken, omdat hij maar twee uur nodig had om mijn buscamper te beoordelen. Hij kwam zeer betrouwbaar en deskundig over. Ook de verkoper klonk erg positief. Een prettige medewerker. Erg fijn om te weten wat je koopt.
snel en met kennis van zaken afgehandeld
Edward was snel ter plekken en heeft helder verwoord wat de staat van de auto is. en ook handige onderhoudtips. Hiermee had ik een beter gevoel bij de aanschaf
Er werd veel tijd genomen, bij het eerste telefoontje al en ook bij de terugkoppeling van het resultaat Zelfs de LAKDIKTE werd gemeten. Dat had ik nooit zelf kunnen doen! Ik heb eerder bij een dealer een keuring uit laten voeren maar dat was eigenlijk op de brug en kijken, dit ging veel verder. Ik belde de ene dag, de keuring was direct de dag erna. Volledig ontzorgd, heerlijk. En nu weet ik ook echt zeker dat er niks aan de auto te ontdekken viel. Er kan altijd nog wat gebeuren, maar dan was dat iig van tevoren niet te constateren.
Contact met de medewerkers was prima
Net en vriendelijk geholpen. Geloof ook kundige monteur / beoordelaar.
Keurmeester (Marco) was ter zake kundig, benaderbaar en klantgericht.