4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zaterdag snel en adequaat eerste telefonisch contact, niet in de wacht gezet zoals met de verzekering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door de aankoopkeuring is er voorkomen dat ik een schadeauto voor een te hoge prijs zou kopen. Deskundig advies en afhandeling met de verkoper (die zijn auto dus niet verkocht) was prettig.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Wat stugge start van de aankoopkeuring, zou vriendelijker kunnen. Was later zeker wel het geval!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heeft er verstand van, voelt goed

• Ik ben geholpen door: Edward
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: De screening van de auto vooraf was matig, het leek alsof alleen gevraagd had of de auto in nette staat was, that's it.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kreeg gelijk na de keuring een telefoontje met de uitslag. En onderhandeling. Zelf had ik al proefgereden en naast bevestiging van de kleine dingetjes die ik zelf kon zien, kreeg ik nog meer info over de staat van de auto. Zo was de motorkap deels (supernetjes) overgespoten vanwege steenslag. Was de auto vergrendeling rechterporties niet 100%. Kleine dingen, gelukkig geen grote dingen. Dat helpt om de knoop te kunnen doorhakken. Eric heeft er pakweg 1,5 uur aan besteed, er wordt serieus gekeken en gereden. Natuurlijk kun je geen garanties verlangen maar bij dergelijke uitgaven wil ik wel een zo betrouwbaar mogelijke auto. Dank!

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Rapport meteen opsturen (nog steeds niet ontvangen).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg proffesioneel, grondig, geen tijdsdruk, goede apparatuur, volledig en vriendelijk!

• Ik ben geholpen door: Ruud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle reactie via mail. Goede terugkoppeling en overleg na keuring.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Telefonische bereikbaarheid is matig.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkte een ieder maar zo correct!

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Communicatie met aanbieder Independer. Dat men daar van de actieafspraak af weet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daan en Jeffrey stonden mij zeer vriendelijk te woord en het advies hielp mij om tot een overwogen keus te komen. Ze hielden tussendoor voldoende contact. Het haalde de onzekerheid en lichte keuzestress bij me weg.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Gratis advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autocoach gebeld voor een advies mbt de aankoop van een gebruikte auto. Ik had die auto nodig omdat ik mijn baan had opgezegd en als zelfstandig ondernemer een auto nodig had. De eerste auto werd afgekeurd. Niet door Autocoach, maar door mijn vrouw... Vervolgens Autocoach verteld dat ik verder ging zoeken. Netjes hebben ze mij elke keer volgens afspraak teruggebeld, met de vraag of ze mij nog verder konden helpen. Door omstandigheden (nieuwe baan met leaseauto) bleek mijn autocoach uiteindelijk niet verder nodig voor de aankoop van een auto. Maar als ik in de toekomst nog een keer een gebruikte auto wil kopen bel ik ze zeker!

• Welk pakket heeft u afgenomen? Gratis advies
  • Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik voor het eerst een auto zou kopen, zonder enig verstand ervan te hebben, met wel heel veel behoefte aan zekerheid heb ik ervoor gekozen Mijn Autocoach in te schakelen. Ik ben zeer tevreden met de begeleiding en het advies van Eric. Hij heeft de auto grondig bekeken en met me doorgenomen. Vervolgens heeft hij onderhandelt dat het nodige onderhoud nog gedaan wordt inclusief een kleine korting. Ik ben tevreden, want nu weet ik waar ik aan toe ben met mijn tweedehands autootje, en welk onderhoud ik als volgende kan verwachten. Ik kan het alleen maar aanraden, zeker voor mensen als mij. :) Heel erg bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Grondige autokeuring met duidelijke uitleg over hetgeen gerapereerd moest worden, en een hele nauwkeurige taxatie van de reparatiekosten . De autoverkoper zat er 75 euro boven, niet verkeerd. Gert heeft ook de onderhandelingen gevoerd over de prijs inclusief reparatiekosten. Hij wist dit heel dicht bij het vantevoren afgesproken budget te houden. Al in al ben ik zeer tevreden over hoe het gegaan is.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Gert wist niet dat ik het totale pakket had (dus met onderhandeling), dit moest ik hem even vragen. Hij kon er natuurlijk niks aan doen dat ie dit niet wist, dit is waarschijnlijk niet (goed) doorgegeven. Maar dit is slechts een kleinigheidje. De 100 euro extra voor de onderhandelingen vind ik wel wat aan de hoge kant, maar ja zelf zou ik eerlijk gezegd waarschijnlijk een hogere prijsopgave krijgen van de autoverkoper, (Dat is in ieder geval wat ik vermoed.) dus mij hoor je niet klagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte dienst voor iemand zo als ik: >12jaar lease rijder, geen verstand van auto’s aanschaffen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Technologie + communicatie - we zouden een top 3 ontvangen. Deze bleek door een storing niet op de afgesproken dag te komen. Dit werd ook niet pro-actief gemeld. - ook ontving ik niet direct het technische rapport na betaling. Direct is in mijn ogen zodra ik op betalen heb gedrukt. Ook hier heb ik voor moeten bellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben enorm klanvriendelijk te woord gestaan door de mensen van kantoor, alsook de keurmeester Gert Nijhuis. Zij handelen volledig in het belang van de klant, dat kom je tegewoordig maar zelden tegen! Jullie worflow van afspraak maken tot aan ontvange en nabespreken van het rapport zit erg goed in elkaar. Ga zo door!

• Begeleiding N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Het opnemen van de telefoon kan soms lang duren. Je weet niet of je in de wacht staat, regel dat via een telefooncomputer, jullie lopen daardoor klanten mis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto gekocht zonder onderhoudsgeschiedenis maar met een positief “gevoel”. In aankoopovereenkomst laten opnemen dat ik de auto door Mijn AutoCoach mocht laten keuren om vervolgens alle gevonden ‘gebreken’ in de garantie te laten repareren. Afspraak m.b.t. de keuring verliep vlot en kon al heel snel plaatsvinden. Keurmeester Gert heeft mij eerst beknopt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Vervolgens naar garage gereden waar de auto op de brug ging voor inspectie. Ik mocht erbij zijn waardoor Gert mij direct kon laten zien waar hij naar keek, zodat ik meteen op de hoogte was van zijn bevindingen! Gelukkig was het resultaat positief! Thuis nog een aantal zaken doorgenomen en vervolgens meteen het rapport gehad via de mail. Alles verliep erg vlot en soepel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn blij dat de auto is beoordeeld. Advies was om de auto niet te kopen wegens een gerepareerde schade aan de voorkant en chassis. We hebben de auto dus niet gekocht. Gaan nu weer op zoek naar een alternatief en zullen deze ook zeker weer aanmelden voor een aankoopadvies.

• Ik ben geholpen door: Edward

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn contact. Daan en Jeffrey hebben mij goed geholpen. In eerste instantie een totaalopdracht, maar door de goede zoek uitslag toch besloten de aankoopkeuring en onderhandelingen zelf te doen, mede doordat mijn inruilauto eigenlijk niks meer waard was.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs-kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Wij zoeken je auto
  • Verbeterpunten: Reactie op e-mails, bevestiging dat het gelezen is en er iets mee gedaan wordt. Er waren netwerkproblemen, waardoor mails niet binnen kwamen, helaas hier een auto’s oor misgelopen, maar gelukkig bood de zoekopdracht een mooi alternatief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gedegen onderzoek Ook goede referentie van de verkopende partij gekregen

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Als je vaker een keuring laat uitvoeren. Omdat je bij de eerste een negatief advies hebt gekregen dan zou ik het socialer vinden als er iets van een quantum korting komt En binnen 24 uur Is beide keren bijniet gelukt. zat iedere keer minimaal twee dagen extra tussen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goeie.service jammer dat mij werd gezegd dat het geluid van de seat leon wat die.maakte 10000euro spanrollers multiriem.waren iets.kleins blijkt.dus dat het gerammep.en.het gepiep.iets veel.groters is en dan modten ze het gaan.onddrzoeken.dat is.het enigste minpunt want.ik.vertrouwde ze.mvg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eric is deskundig, maar keuring en rapport valt erg tegen. Het is een erg standaard rapport met weinig toegevoegde waarde. OBD slot niet uitgelezen terwijl eigenaar erbij was en sleutels had. Dat had niet gehoeven. Kortom, Eric is oké, maar voor dat geld had ik een zeer uitgebreid rapport verwacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een keurig en zeer snelle service! Ik had niet gedacht dat ze de auto zo compleet zouden nakijken. Aan het eind een volledig rapport ontvangen en er werd contact met mij opgenomen of alles duidelijk was. Het lijkt een hoop geld maar het is het zeker waard! Ik zou mijn Autocoach zeker aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We werden tijdens het hele importproces netjes op de hoogte gehouden en er werd snel en correct op onze vragen geantwoord.

• Ik ben geholpen door: Nick
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Auto importeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je zelf niet veel verstand van auto's heb is het super als er iemand bij is die alles weet

• Verbeterpunten: Ik zou het niet weten

Company details