Zijn zeer snel en doortastend.
Erg plezierig contact, al in de aanloop, wat betreft het telefonische gesprek. De afspraak met Gert was snel gemaakt en bij aankomst bij de dealer waar de auto stond, was Gert al bezig. Gert vond behoorlijk wat punten en gaf mee eerst woordelijk en later schriftelijk via het rapport een kundige toelichting. Zijn advies was helder. In principe was het advies van aankoop "nee" tenzij de dealer bereid zou zijn alle gevonden punten naar behoren op te lossen. Gert heeft op mijn verzoek het rapport aan de verkoper toegelicht en na het vertrek van Gert, gaf de verkoper aan alle punten op te lossen om zorg te dragen voor een technisch en optisch goede auto. Ik heb Gert daarover nog teruggekoppeld en hij gaf aan dat dat zeer netjes is en dat ik dan zeker een goede auto zou hebben.
Net rapport en dito telefonische toelichting
Nick heeft mij van begin tot einde zeer goed geholpen. Ik ben niet mee geweest om de beoogde auto te bekijken. Ik heb geen proefrit gemaakt en heb geen onderhandelingen gedaan. Ik heb de auto op internet gezien en heb daarna contact met Nick opgenomen om alles te regelen van keuring (inclusief proefrit) tot aankoop en import etc. Hij is deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. We hadden via Whats app en telefonisch regelmatig contact. Hij was ook steeds goed tel. bereikbaar. Zeker aan te bevelen!
snelle afspraak ik denk wel objectief oordeel.
Erg prettige ervaring. Ook vooraf zeer vriendelijk en behulpzaam. Had een pakket met onderhandelingen maar aangezien de auto al zo scherp geprijsd was en onderhandelingen dus overbodig bleken is dit ook niet berekend wat ik heel netjes vond. Zeer zeker een aanrader!
Super snelle afhandeling, zowel door de telefoniste als door degene die de keuring heeft gedaan. Prettig contact.
Ik ben een man met een beperkt budget en was op zoek naar een basis auto die me van A naar B brengt tegen minimale kosten. Hoewel ik een zeer ervaren chauffeur ben, is mijn kennis van autotechniek minimaal/nihiel. In het verleden heb ik meerdere occasions gehad die achteraf tegenvielen of waar gebreken aan zaten. Daarom heb ik deze keer een expert ingehuurd die namens mij de auto keurde en de onderhandelingen deed. Met name een probleem met de airco, die werd niet koud. Dat kan een kwestie van simpel bijvullen zijn, maar voor hetzelfde geld is het een kostbare zaak als het vervangen van de pomp en/of condensor. De coach heeft bedongen dat de auto met werkende airco opgeleverd word, alleen daarmee heeft hij zichzelf terug verdiend. Ik ben ervan overtuigd dat de autocoach meer oplevert dan wat hij kost en kan hem daarom iedereen aanbevelen.
Goed en vakkundig geholpen door Ruud. Aangezien de auto was ingevoerd in 2017, en al bijna 9 jaar oud is. Miste ik gegevens zoals: schade en of killometerstand. Daarom deze uitgebreide aankoopkeuring laten doen.
vriendelijk, ter zake kundig en effectief
Eric nam uitgebreid de tijd om samen met mij de hele auto ba te lopen. Ook heeft hij de auto uitvoerig rijdend getest. Dankzij Eric heb ik de auto met een goed gevoel aangeschaft.
Prima coach!
Vanwege de feestdagen was de factuur niet tijdig binnen, betaling kon achteraf
Een aanrader!
Zeer grondig en deskundig. Precies wat ik nodig had om tot een afgewogen beslissing tot aankoop te komen.
In eerste instantie snel contact .
Gert was ruim op tijd aanwezig, gaf ons een duidelijke uitleg waar hij de auto op inspecteerde. Liet ons overal mee kijken en gaf waar nodig uitleg. Hij was eerlijk en schetste een reëel beeld van de auto.
Er wordt zeer goed naar de auto gekeken en zo voorkom je verassingen achteraf
Aangezien ik een auto op het oog had in Nederland, maar in Frankrijk woon heb ik 'Mijn Autocoach' ingeschakeld voor de aankoopkeuring. s'Morgens gebeld en nog dezelfde middag vond de keuring plaats en ontving ik enkele uren later het uitgebreide rapport + een telefoontje van Eric met toelichtingen en een positief koopadvies, op voorwaarde dat enkele kleine mankementen nog verholpen zouden worden. Eric had dit ook met de dealer besproken waarop deze heeft toegezegd dat dit in orde zou worden gebracht. Inmiddels is dit ook gebeurd. Kortom, ik ben meer dan tevreden, het is de investering dubbel en dwars waard geweest. Ik kan iedereen die overweegt een tweedehands auto aan te schaffen aanraden om 'Mijn Autocoach' in te schakelen alvorens over te gaan tot aankoop.
Gelijk voor de volgende dag al een afspraak kunnen maken. Erg prettig om iemand aan 'mijn' kant te hebben met verstand van zaken. Zo weet ik dat ik een goede auto koop voor een goede prijs. Fijne communicatie en afstemming met Ruud.
Een absolute must voor een auto leek zoals ik. Vriendelijk, deskundig en met veel kennis geholpen door Ruud. Het is niet alleen gemak maar geeft ook veel gemoedsrust, en dat is wat waard! Een aanrader.
Ik kon met Mijn Autocoach snel tot een afspraak komen. Voor mij was het ideaal dat de aankoopkeuring op zaterdag kon plaats vinden. Ruud is zeer deskundig en nam voldoende tijd om mij mee te nemen in het hoe, wat en waarom van de punten die bekeken werden. Het was voor mij erg leerzaam om mee te kunnen kijken en zo mijn 'nieuwe' auto wat beter te leren kennen. Ruud gaf ook aan wat mogelijk op termijn aan vervanging toe zal zijn, zodat ook dat geen verrassing voor me is.