Vriendelijke te word gestaan zoals keurmeester en personeel kantoor
Het bereikte resultaat had ik waarschijnlijk niet zonder Eric kunnen behalen; zijn inhoudelijke deskundigheid en professionele afstand hebben in hoge mate daaraan bijgedragen.
Ruur komt zeer bekwaam over en neemt je mee tijdens de keuring. Geeft duidelijk uileg waarnaar hij kijkt en de reden daarvan.
Ik heb technisch geen verstand van auto’s. De aankoopkeuring gaf mij het vertrouwen en de gemoedsrust dat ik een goede keuze gemaakt had.
Inhoudelijk kundig, goede en duidelijke controle van de auto en rapportage hierover.
Ik koop niet elke dag een auto en ik mis de kennis om de technische staat van een auto te kunnen inschatten. Eric van Autocoach heeft me in het koopproces heel goed, deskundig en prettig geholpen. Hij heeft me een eerlijk en deskundig oordeel over de staat van de auto gegeven en goeie suggesties voor de onderhandeling gedaan en daarmee een mooie deal voor me geregeld.
Eric was een competente keurmeester, erg aardig in de omgang. Grondige keuring en duidelijk advies.
zeer veel ervaring bij keurmeester
Beste Thijs, Hartelijk bedankt voor je feedback. Je hebt het rapport inderdaad nog niet ontvangen. Dit komt omdat de keuring nog niet betaald is. Wij hebben voor het gemak, de factuur zojuist nogmaals verstuurd. Zodra deze betaald is, ontvang je het verslag van ons. Alvast hartelijk bedankt! Vriendelijke groet, Robert van Mijn Autocoach
Duidelijkheid. Betrouwbaar
Beste Lars, Hartelijk bedankt voor je feedback. Wanneer er niets te onderhandelen valt, wordt dit ook niet in rekening gebracht. In dit geval heeft Ruud onderhandeld over de reparatiepunten die uit de keuring naar voren kwamen. De kosten hiervoor waren anders beduidend hoger geweest. Veel plezier gewenst met de nieuwe auto! Vriendelijke groet, Robert van Mijn Autocoach
Prima! Snel antwoord en informatie. Op tijd op de afspraak.
Ruud kwam deskundig over, weet het telefonisch heel goed over te brengen en dat is zeker een toegevoegde waarde tov alleen een rapport toesturen. Duidelijk rapport, punten goed opgesomd. Foto's zijn heel fijn om te hebben!
Snelle service, prima afhandeling per telefoon. Keurmeester belde direct terug na de keuring, niet lang daarna het rapport in de mail.
Mijn Autocoach gebeld voor een aankoopkeuring voor een auto die ik op het oog had. De afspraak was snel gemaakt en de volgende dag had ik een bevestigings mail. De keuring werd gedaan door Ruud en hij kwam bij mij goed over en lijkt goede kennis van zaken (auto's) te hebben. Er kwamen toch wat punten uit (wat met gewone slijtage te doen had) welke door de betreffende dealer voor aflevering verholpen gaan worden, De verkoper kwam eigenlijk al meteen met een goed bod en ben ik tot aankoop van de betreffende auto overgegaan.Ik vraag me af of dit ook gedaan was als Ruud er niet bij was geweest.
Deskundig en objectief is naar de auto gekeken. Blij met deze aankoopkeuring. Persoonlijk gebeld na de aankoopkeuring en uitvoerig deze nabesproken.
Ik ben blij dat ik een aankoopkeuring bij mijn Autocoach, omdat ik zelf dit niet had kunnen doen. En keurmeester Ruud, een zeer uitgebreid rapport heeft opgemaakt. En het autobedrijf, waar ik de auto heb gekocht, de punten die Ruud genoemd heeft, keurig gemaakt.
Gert zeer deskundig
Deskundig, meedenkend
Gert Nijhuis heeft mij zeer plezierig geholpen en hij kon op al mijn vragen een bevredigend antwoord geven.
Na lange tijd zoeken naar mijn geschikte droomauto trof ik op internet de auto die ik op het oog had daarna ben ik ga surfen op de site vande anwb die mij vervolgens tot de link van mijnautocoach verwees.De type auto die ik wilde kopen worden zo snel verkocht ik moest snel handelen dus belde ik met een vriendelijke dame van de klantenservice die communicatief heel duidelijk was dezelfde de dag werd er een afpraak met de auto dealer gemaakt voor het afspreken van de keuring en de onderhandelingen op de auto meer hoef ik je niet te vertellen ik heb een betrouwbaar rappport en een positief telefonisch advies van Mijn autocoach gekregen. Mijn Autocoach nog bedankt ik heb de auto binnen een week in mijn bezit en het rijdt fantastisch Ook nog bedankt voor het onderhandelen over de inruil waarde van mijn oude auto.ha.ha.ha het in te ruilen bedrag was hoger dan verwacht mijn auto was 21 jaar oud ,de deuren gingen niet meer open ,achterbak, portieren,ruitenwissers bleven klem zitten tussen de motorkap,de motorkap willde alleen open als de motor warm is,de sleutels om de portieren te openen zijn versleten er zatten geen groeven in, Kort samengevat de dealer zei dat de onderhandelingen over mijn oude auto die hij nog niet gezien had heel goed zijn geweest want hij stuurt het meteen naar de sloop. En daarom vind ik Mijn autocoach een fantastisch betrouwbaar bedrijf.De kosten zijn redelijk u biedt kwaliteit beschermd en dat heb ik gevonden.
heldere en duidelijke conclusies , autocoach heeft mij behoed voor een miskoop
Prima verslag, wed ook nog eens 2 keer telefonisch toegelicht waarbij onze vragen duidelijk beantwoord werden.
Erg positieve ervaring gehad met het importeren van een Audi uit Duitsland. Alle zorgen uit handen en alleen de auto op te hoeven halen aan het einde van de rit; helemaal super! Nick, nogmaals ontzettend bedankt!!!
Korte lijnen,snel een afspraak kunnen maken met de medewerkers op kantoor. Zeer vriendelijk en behulpzaam, klant staat echt oprecht centraal. Ruud Strijbos heeft de auto gekeurd. Je merkt aan de communicatie dat hij echt deskundig is, check maar even op google. Geeft oprecht een eerlijk advies, ookal is dat in mijn geval niet het nieuws en advies dat ik wilde horen. In ons geval kwam Ruud iets tegen wat hij erg vreemd vond, door zijn vastberadenheid is hij verder op onderzoek gegaan en kwamen zaken aan licht die anders mogelijk hadden kunnen leiden tot een behoorlijke miskoop. Kortom dankzij mijnautocoach geen kat in de zak gekocht.