• Totaal oordeel
  • Toegevoegde waarde N.v.t.
  • Advies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

enorme bereidheid tot helpen, staan direct klaar of reageren erg snel op sms of telefonische vraag, hartelijk contact, duidelijke antwoorden en goede uitleg. Humorvolle benadering. Betrouwbaarheid zal kunnen blijken bij het rijden met de buscamper, maar maar gevoel zegt dat het goed zit. Heb aangegeven bij de NKC dat ik jullie hulp heb ingeschakeld en heb Autocoach aanbevolen bij de NKC

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Geen!! Alleen dit technische foutje: deze enquete heb ik in mijn spam gevonden Ik ben ook geholpen door Margot, maar kan ik niet invullen. Haar heb ik ook meegenomen in de bovenstaande beoordeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

'aardige man' heeft verstand van auto's, legt dingen rustig en duidelijk uit, zowel aan koper/opdrachtgever als de verkoper.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Ik ben teleurgesteld over het feit dat ik er tijdens de keuring achter kwam dat de inspectie van het campergedeelte zich beperkt tot de vochtmeting. Was zelf in de veronderstelling dat ook de installatie (en dan met name de gasleidingen) zouden worden gecontroleerd. Het beperkte zich tot de controle van het jaartal op de gasslang :( :((. Aangezien de marktplaats advertentie al door de verkoper was verwijderd, heb ik direct na het maken van de afspraak de advertentie in overleg nagestuurd. De inspecteur had deze niet gekregen. Mondeling door mij aan de inspecteur doorgegeven informatie (vraagprijs) is niet correct in de rapportage overgenomen. Ook had ik vooraf een specifieke vraag gesteld over de mogelijke risico's van het type+bouwjaar van de auto, (verstuiverproblemen met risico opblazen motor). Dit was niet bij de inspecteur bekend. Bij maken van de afspraak werd telefonisch toegezegd dat de 'kop van de motor zou worden gedemonteerd' om de verstuivers te beoordelen. Is niet gebeurd. Als ik het eindrapport vergelijk met voorbeeldrapporten die door uw conculega's op hun website worden gepubliceerd, dan constateer ik dat zij vééél meer controleren dus meer waar voor het geld leveren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autocoach Gert Nijkamp ter zake zeer deskundig en precies, legt goed uit waar hij waarom naar kijkt, merkt veel details op, en heeft een strak en compleet rapport afgeleverd. Gebruiksvriendelijke website en efficiënte facturering. Ben zeer tevreden

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Alleen het advies scoort iets lager (maar nog steeds een acht!). Er werd aanvankelijk een, in eerste instantie ogenschijnlijk juist, maar wel negatief advies uitgebracht i.v.m. de hoge kosten van een door Gert gesignaleerde noodzakelijke reparatie op korte termijn. De totale prijs zou dan ruim boven de marktwaarde uitkomen. Maar dat advies hebben we achteraf, na wat ruggespraak, toch herzien, in goed overleg overigens met de autocoach, omdat de auto, ná de reparatie, zich daardoor heel positief onderscheidt t.o.v. andere auto's in die prijsklasse, maar waarvan dit onderdeel (koppeling bij DSG automaat) nog níet is vervangen. Heb ook dit aanvullend overleg ná het uitgebrachte rapport als heel behulpzaam en constructief ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed geholpen! Afspraak mogelijk op korte termijn.. De aankoopkeuring geeft een goed en betrouwbaar gevoel...auto gekocht! Super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niks anders dan lof. Heb er zelf niets aan hoeven doen, nou ja, alleen het regelen van een autocoach natuurlijk. Zelfs dat ging eenvoudig via www.mijnautocoach.nl Dealer waar ik auto kocht was niet bekend met fenomeen autocoach, ook hij was zeer tevreden en leergierig. Gert heeft daar zelfs flyers achtergelaten. Ben ook naar mijn eigen dealer in IJmuiden geweest. Ook daar was men niet bekend met een autocoach. Ik hoop dan ook, dat eigen dealer mensen erop gaat wijzen dat er zoiets als een autocoach bestaat. Autocoach krijgt van mij dan ook een dikke tien. Zelfs als ik dit schrijf krijg ik een voldaan gevoel. Groet, Klaas en Elly Hogeboom

Goed geholpen Goed gevoel aan overgehouden Goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

De technische inventarisatie verliep zeer nauwkeurig en gestructureerd. Ik heb goed contact gehad tijdens de keuring en een duidelijk en (bij de aankoop) bruikbaar technisch rapport na de keuring ontvangen.

• Ik ben geholpen door: Overig / weet ik niet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een duidelijk telefonische informatie heb ik gelijk besloten om met "Autocoach" in zee te gaan vanwege de aankoop van een Fiat 500C. Ik was er zelf niet bij en daarom heeft Ruud alle onderhandelingen gedaan. Ik kreeg thuis via de mail het rapport toegestuurd en na een toelichting hierop door Ruud hebben wij besloten de auto te kopen. Niet geheel onbelangrijk: Ruud heeft ook nog 250 Euro eraf gekregen. Twee dagen later onze dochter de aankoop laten zien (wordt haar auto) en ook zij vindt de auto super. Koopcontract is inmiddels getekend. Er worden nog wat kleine dingetjes gerepareerd welke Ruud heeft opgemerkt en rond de 25e wordt hij afgeleverd. Zo relaxed heb ik nog nooit een auto gekocht! Goed gevoel er ook nog bij. Ruud, nogmaals... BEDANKT. Sake Bosma

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Zou het niet weten, indien nodig aarzel ik geen moment om met Autocoach in zee te gaan.

• Ik ben geholpen door: Overig / weet ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Klantvriendelijke benadering. Deskundigheid technische staat auto, vastgelegd in rapport.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Onderhandeling over prijs. Uitzoeken geschikte auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

niet goedkoop maar wel perfect, efficient en klantvriendelijk geregeld.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: geen alles was prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van mijn auto coach bij de aanschaf van een nieuwe tweedehands auto. En ook dit keer weer snel en zeer deskundig geholpen. Zowel bij het advies, het maken van de afspraak, de keuring van de auto als de onderhandeling. Met een zeer tevreden gevoel ga ik vrijdag mijn nieuwe auto ophalen. Over drie a vier jaar kom ik zeker weer bij jullie terug! Nogmaals dank!

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Je merkt dat jullie het druk hebben. Ondanks dat er de tijd werd genomen voor de keuring en de onderhandeling voelde ik wel een bepaalde druk in de tijd. Heb zelf niet kunnen rijden (ook niet naar gevraagd... dus ook mijn punt van aandacht) en dat vind ik achteraf wel jammer. Al heb ik wel er al een keer in het verleden in gereden. Zorg er voor dat er genoeg tijd tussen de keuringen zit. Zowel voor jullie als voor de klant prettig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De aanpak en de deskundigheid van Ruud was uitermate goed en gedegen. Het oordeel was goed onderbouwd.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: De auto waar Ruud in reed .....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring - het geeft een goed gevoel iemand erbij te hebben die verstand van zaken heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zeer korte termijn geholpen met het kopen en keuren van een Old Timer. Het voortraject zelf gedaan ik wist precies wat ik wilde hebben. Uiteindelijk in heel Nederland een auto gevonden. Binnen een dag was de afspraak voor keuren en aankoop gemaakt. Heb alleen telefonisch contact gehad met Dirk Jan, Dat ging uitstekend. Dirk Jan had in dit specifieke geval veel kennis in huis. Zijn advies was zeer waardevol voor mij. Het technisch rapport wat ik daarna ontving was goed onderlegd. Telefonisch had ik al akkoord gegeven om te onderhandelen over de voorwaarden van koop. Wat perfect is verlopen. Alles telefonisch geregeld met autocoach. Daarbij moet ik aantekenen dat je dat eigenlijk allen moet doen als jezelf ook enige kennis bezit over het onderwerp. Zowel Dirk Jan als ik denken er met plezier aan terug. Het ging in dit geval om een Jaguar XJ-s C 12v.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Het downloaden van bestanden ging wat stroef.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundigheid en betrouwbaarheid kan ik nog weinig over zeggen na 1 dag. Dit zal blijken de komende maanden. Blij dat ik deze onafhankelijke keuring heb gedaan geeft goed gevoel over de aanschaf van de auto

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Zo ver geen goede snelle service en heldere uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima dienst, handig als je niet wil laten afzetten door een vlotte verkoper

Goed gevoel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk geholpen door Dirk-Jan met een goed advies. Grondig onderzoek, leuk om mee te kijken, duidelijke uitleg en voor mij echt een steun in de rug geweest!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gert (en op kantoor geholpen door Daan) is een vriendelijk en ter zake kundig persoon. Al met al zeer goed bevallen. Echt een aanrader als je zelf de techische expertise niet hebt. Het onderzoek van de auto gebeurd echt grondig...gaat zelfs op de brug en al.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Wat wel even wat strakker kan is het administratieve deel er om heen. Daarmee bedoel ik het bevestigen van afspraken en het verkrijgen van het eindrapport. Op zaterdag is de breikbaarheid telefonisch slecht. Ik ben persoonlijk langsgegaan en toen weer netjes en goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben Mijnautocoach gebruikt voor de aanschaf van een andere zuinige auto waar we met het hele gezin in passen. Na de intake werd al gauw een top 3 gegeven. Van deze 3 een auto gekozen. Diezelfde week werd de auto gekeurd en heeft Dirk Jan voor ons onderhandeld. We hebben nu een goede, zuinige auto gekocht voor een scherpe prijs. Ook de inruilauto is betrokken bij de deal. We zijn heel tevreden over de aanschaf en hopen nog veel jaren te kunnen rijden in onze nieuwe auto.

Company details

99 Stationsplein 285