4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettige ervaring met coach Ruud, die goed navroeg wat het doel was van onze aankoop. Daarna uitleg gaf bij zijn onderzoek en wat hij tegen kwam. Fijn dat hij ook meedacht over het vervolg van de keuring en behulpzaam was om dit met de verkoper te bespreken.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Ruud had gezegd dat hij het rapport 's avonds al zou sturen. De volgende dag had ik nog niets ontvangen maar wel de factuur. Ik had niet de mededeling gezien (want die mail niet geopend) dat met de betaling ik meteen het rapport kon downloaden. Ik was dus door Ruud op het verkeerde been gezet, was gaan mailen en kreeg daar geen reactie op. Onnodige verwarring dus. Maar dat was ook het enige kritiekpunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het totaalpakket afgenomen. Dit begint bij het zoeken naar een top 3 van auto's die bij mijn wensen passen. De top 3 bevat een heldere uitleg van de auto's en waarom deze geselecteerd zijn. Onderdeel van deze onderbouwing is de prijs t.o.v de gemiddelde prijs van de auto/uitvoering/kmstand. De auto's bleken zeer aantrekkelijk geprijsd aangezien mijn keuze tot twee keer toe verkocht was, nog voordat de keuring kon plaatsvinden. Uiteindelijk bij de derde auto wel kunnen keuren. De keuring verliep zeer netjes. Ruud nam voldoende tijd om mij uit te leggen hoe hij de keuring uitvoerde. Na de keuring op de brug en een proefrit besloten om direct over te gaan tot aankoop. Ruud zat ook bij de onderhandelingen. Ik merkte dat dit invloed had op de houding van de verkoper omdat hij wist dat hij niet met vage smoesjes kon komen. Daarom een zeer nette deal gekregen en ga binnenkort mijn Fiësta ophalen. :)

• Welk pakket heeft u afgenomen? Mijn Autocoach Totaalpakket
  • Verbeterpunten: Contact over de top 3 verliep niet vloeiend. Ik had weinig zicht op de acties die wel of niet werden uitgevoerd. Uiteindelijk na een belletje bleek dat MijnAutocoach wel bezig was, maar dit was voor mij niet zichtbaar. Het zou helpen als jullie meer updates via de email geven. En dit kan heel kort zoals : "ik ga ermee aan de slag" als reactie op het doorgeven van mijn keuze op de top 3. Nu hoorde ik soms een paar dagen niets, terwijl mijn contactpersoon aangaf dat we snel moesten handelen. Vervolgens bleek bij nabellen dat de afspraak al was ingepland.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de keuring kreeg ik een beter beeld of ik de auto wel of niet moest nemen. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om de auto niet te nemen i.v.m. te veel minpunten

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Geen, Gert ga vooral zo door. En de goede uitleg achter af vond ik geweldig. Ik hoop dat we wel samen een geschikte zuinige auto kunnen vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden. Twee keer een keuring uit laten voeren: eerste auto had ik waarschijnlijk gekocht als ik geen keuring had laten doen, bleken veel motorstoringen in te zitten. Advies om niet te kopen gevolgd, hiermee waarschijnlijk veel geld aan reparaties bespaard. Goed dat je foto's krijgt ter bewijs vd geconstateerde punten. Tweede keuring leverde paar punten op, in onderhandeling geregeld dat deze opgelost worden (zwart op wit) en korting bedongen bij groothandelaar. Duidelijke communicatie door Gert met doornemen vd geconstateerde punten en onderhandelingsstrategie. Top.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring + onderhandelingen
  • Verbeterpunten: Bij verzoek tot technische keuring en onderhandelingen ook even informeren wat het budget is/op welke prijs klant uit zou willen komen. Maar verder top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend geholpen door Nick, alleen maar complimenten...Advies, deskundigheid en service het was allemaal perfect.

• Ik ben geholpen door: Nick
  • Verbeterpunten: -

Goed, snel en duidelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

doelgericht, grondig en systematisch te werk gaand, blijk van ervaring en vakkennis. Vervolgens in staat tot duidelijke conclusies en goede afweging over evt. aanschaf. Ook over het onderhandelen was ik zeer tevreden. Het geld zeker waard

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen keuring door een toegewijd persoon.

• Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn geholpen door Ruud. Zijn advies was eerlijk; "de auto is in redelijk goede staat" behalve dan overgespoten an linkerzijde en rem- en koelvloeistof dienen nog vervangen en doorgespoeld te worden. Als je dit kunt uit onderhandelen met de autodealer - dan heb je een goede deal". Dit gedaan na zijn advies en de dealer is akkoord gegaan. Al met al kan ik een aankoopkeuring iedereen aanbevelen. Dan wel vóórdat je aanbetaling doet op een auto zoals ik heel erg naief heb gedaan:)). Het fijne aan de autocoach is dat je de keuring op afstand aan hen kan overlaten. Zelf meegan is echter leerzaam en aan te raden.

• Begeleiding N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Autocoach heeft toegezegd de Opeldealer in Duitsland op te bellen en het verleden van de auto na te gaan betreft onderhoud. Zover ik weet is dit niet meer gebeurd. Na betaling moest ik ook zelf eind van de dag opbellen om te controleren of de volgende dag de keuring en tijdstip zou plaatsvinden bij de dealer. Dit is duidelijk een puntje in de communicatie die beter kan. Vooraal mbt de gestelde prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

omdat ik een leek ben op gebied van auto kennis ,ben ik aangenaam verrast ,had meer vertrouwen in een goede afloop ,door keuring ,onder handelen ,goede garage of dealer ,had dit eerder moeten weten van jullie bestaan,zeer aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voorgenomen aankoop auto 1 niet door laten gaan. Gert constateerde gebreken die mij niet waren opgevallen. Auto 2 door mij gevonden op Autotrack. Door omstandigheden was ik zelf niet in de gelegenheid de auto vooraf te bezichtigen. Auto 2 is in mijn afwezigheid door Gert gekeurd en beoordeeld als een goede aankoop. Hij heeft in mijn afwezigheid de prijsonderhandeling naar mijn tevredenheid met goed resultaat gevoerd. Ik heb auto 2 aangekocht.

• Ik ben geholpen door: Eric

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het betrof de keuring van mijn eerste camper. De keurmeester heeft mij gelijk heel veel tips gegeven waar ik op moet letten.

• Verbeterpunten: Blijf zo doorgaan prima sevice

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat onze nieuwe auto gekeurd is voordat de koop definitief was. Nu Wervik zeker dat het goed is.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Kon zaterdag telefonisch geen contact krijgen met het kantoor. Gelukkig kreeg ik via de garage het telefoonnummer van de monteur. Dirk-jan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dirk jan komt over als een zeer betrouwbare expert. Luistert goed naar mijn wensen. Ik vond het zeer prettig om samen met hem deze auto te kopen.

• Verbeterpunten: Geen

• Ik ben geholpen door: Overig / weet ik niet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundige bevestiging van mijn eigen vermoedens. Koop met een gerust gesloten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens het eerste telefonisch contact werden al onze vragen vakkundig en geduldig beantwoord. De informatie was heel uitgebreid zonder dat we nog maar iets waren overeengekomen. Besloten om een aankoop keuring te doen en Dirk Jan zouden we treffen bij de dealer. Hij heeft ons de hele keuring uitgelegd en gewezen op de belangrijke punten. Samen proef gereden en bij de dealer heeft hij met de verkoper nog allerlei dingen doorgesproken. Zeer vriendelijk en wederom vakkundig geholpen en Dirk Jan heeft ons het vertrouwen gegeven met deze auto een goede aankoop te doen. We zijn er heel erg blij mee en door de aankoop keuring en de bevindingen van Dirk Jan hebben wij een goed gevoel en geen twijfels over eventuele gebreken of km stand. We zitten met een fijn gevoel in onze nieuwe auto. Dank jullie wel, Mijn Autocoach, dank je wel Dirk Jan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zelf ben ik leek op autogebied; dus ik was blij met onafhankelijk advies / rapport en ben op basis daarvan niet tot koop overgegaan

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: misschien kunnen de verwachte herstelkosten toegevoegd worden, van de geconstateerde gebreken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keuring verliep vlot, afspraak werd op korte tijd ingepland en conform verzoek. Goed rapport ontvangen, helemaal top, ik koop met een gerust gevoel de auto

• Ik ben geholpen door: Overig / weet ik niet
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: je zit best inspanning ofdat er bijzonderheden zijn, alvast een telefoontje direct na de keuring zou wel leuk zijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dirk Jan was erg kundig en vriendelijk. Zeer goed oog voor detail en heeft verstand van zaken. Heb nu met een zeer goed gevoel de auto gekocht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen wat ze zeggen, auto volledig doorgelopen, goede adviezen gegeven en geholpen bij de onderhandeling. Tevreden en met goedgevoel de auto gekochrt.

• Ik ben geholpen door: Eric

Alles perfect geregeld!

• Ik ben geholpen door: Nick
  • Welk pakket heeft u afgenomen? Auto importeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service. Geeft zekerheid over de aankoop, en het oordeel op papier helpt bij de onderhandelingen. Open communicatie in bijzijn van de verkoper helpt goed. Het advies heeft zichzelf dik terugverdiend in verbeterpunten die de dealer meeneemt in de aankoop. Had interssante info beschikbaar, zoals inkoopprijs (handelsprijs) auto voor garages.

• Welk pakket heeft u afgenomen? Aankoopkeuring
  • Verbeterpunten: Mijn auto had een lijst met opties, het zou handig zijn als gechecked wordt of alle opties inderdaad op de auto zitten zoals in de advertentie gemeld.

Company details

99 Stationsplein 285