Ruud heeft de autokeuring gedaan met een professionele blik en kennis. Ik ben zelf bij de keuring aanwezig geweest en ben met Ruud meegelopen. Buiten de vanzelfsprekende kennis is het ook nog eens een prettig mens die uitleg geeft over het hoe en waarom van een beoordeling. Bij een volgende aankoop zou ik zeker weer de hulp van Autocoach inroepen en als mogelijk de kennis van Ruud nogmaals gebruiken.
Snelle en efficiente afhandeling.
dit is een fantastisch produkt. Een 2de hands auto kopen is absoluut niet gemakkelijk en zeker als je er nauwlijks verstand van heb. ik vond het super goed geregeld en het voelt goed om op deze wijze een auto te kopen. en ook nog wat van de prijs af kunnen krijgen.
Beste Mieke, Goed om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Daar doen wij het natuurlijk voor! Ik zie dat mijn collega Ruud je auto gekeurd heeft. Daan werkt op de binnendienst. Het zou goed kunnen dat je hem voorafgaand aan de keuring gesproken hebt. Veel plezier met de auto gewenst! Vriendelijke groet, Robert van Mijn Autocoach
`Mijn verzoek werd snel opgepakt en uitgevoerd. De auto was bedoeld voor mijn zoon en zijn gezin. Binnen 3 weken een auto, met een keurig technisch rapport en binnen de opgegeven richtprijs.
Deskundig en eerlijk
Beste Monique, Hartelijk bedankt voor je zeer uitgebreide feedback. Daar kunnen we zeker wat mee! Je hebt het technische verslag inderdaad pas laat ontvangen. Wij werken daarom op dit moment hard aan een nieuwe versie. Deze is door de autocoaches sneller af te ronden (zonder in te leveren op kwaliteit). Ik vind het een goed idee om een automatische mail in te stellen voor alle aanvragen. Dat gaan we dan ook zeker overleggen met onze technische partij. Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback. Vriendelijke groet, Robert van Mijn Autocoach
De medewerkers waren heel behulpzaam en snel met het maken van mijn afspraak. Ondanks dat wij last minute mijn afspraak moest wijzigen, waren zij de hele tijd super vriendelijk. Hoewel het wat kost, hoop ik dat deze investering mij veel bespraard op het lange termijn. Ondanks dat ik geen verstand heb van autos, heb ik vol zekerheid een auto kunnen kopen. Fijn om iemand aan 'jouw kant ' te hebben bij z'on grote aankoop.
Vakkundig geholpen door Ger
Autocoach heeft een erg goeie zoekopdracht gedaan, auto's gevonden die ik niet gevonden zou hebben. Ze hebben twee keer uitstekend technisch gekeurd (1 maal met negatief advies, heb ik gevolgd) en ten slotte bij succes keihard onderhandeld over prijs en inruil. Indrukwekkend, was me zelf nooit gelukt zo. Daarnaast is de mobiele service van technisch keuren ideaal.
Na een goed telefoongesprek met Robert alles keurig afgehandeld. Een datum werd zonder mankeren geboekt en zelfs een keurmeester-wisseling gedaan om voor mij de juiste keurmeester in te plannen. Dank daarvoor. De keuring zelf verliep goed. Ruud was ruim op tijd en kwam direct al deskundig over. Met de camper naar de garage gereden en onderwijl kreeg ik al goede adviezen. Eenmaal in de garage werd de camper op, voor mij, deskundige wijze gekeurd. Letterlijk alles werd bekeken, bevoeld, en besnuffeld. Onderwijl kreeg ik ook uitleg wat Ruud aan het doen was. En vooral ook waarom. Bij thuiskomst de vochtmeting en ook daar kreeg ik weer goede adviezen over. Nog even een kop koffie genomen en alles doorgesproken. Kortom ik ben zeer tevreden over de medewerkers, deze keuring en hoe deze is afgehandeld.
Ik beveel eenieder aan om een Autocoach mee te nemen bij het kopen van een tweedehands auto. Ik ben heel prettig begeleid door Dirk Jan van Lingen. Ik kon met vertrouwen deze auto kopen omdat hij mij exact kon vertellen waar de risico's lagen. Dit kon ik meenemen in de onderhandeling. Echt een aanrader om een Autocoach mee te nemen. Dirk Jan is naast professioneel ook ter zake kundig en weet het ijs te breken bij de autohandelaar. Daardoor werd ook wat gegund. Ik weet nu zeker dat ik geen kat in de zak heb gekocht want ik was daarover heel erg aan het twijfelen.
Ben geholpen door Daan. Dit is de eerste keer dat ik een review schrijf en ik moet zeggen dat Autocoach alle verwachtingen heeft overtroffen. Ze hebben voorkomen dat ik een ingevoerde, opgelapte en teruggedraaide auto kocht die er werkelik heel mooi uitzag. Daarna heeft Daan mij begeleid naar de koop van een andere auto. De dealer of verkoper weet meteen dat je niet zomaar een onervaren autokoper bent die van alles aan te smeren is. Ik raad dit aan al mijn kennissen aan en koop nooit meer een auto zonder Autocoach. Bedankt Daan!
snel
Ze bieden precies wat ik nodig heb, begeleiding. Vanaf het eerste telefoontje tot de daadwerkelijke keuring heb ik een goed gevoel overgehouden. Door deze partij heb ik met een gerust hart de auto gekocht en vond het fijn dat dat de coach met de handelaar in gesprek ging over wat hij moest fixen.
Ik ben zeer tevreden over Mijn Autocoach. M.n. omdat ze een aanvankelijke fout erkenden en die vlot naar volle tevredenheid van mij rechtzetten. Ik ben nu zeer tevreden met de auto die ze voor mij gevonden hebben.
Zeer tevreden, zeker het ter plaatse gaan is een pre, je hebt er zelf geen omkijken naar.
Ruud heeft onze nieuwe auto gekeurd. Het rapport en zijn belletje waren uitgebreid, het gaf ons een gerustgesteld gevoel dat de auto grondig is gecheckt.
Prettig dat jullie op locatie komen. Ook was het bezoek laagdrempelig en sociaal, complimenten!
In eerste instantie vond ik de kosten wat hoog. Stel dat je die auto niet koopt, geen auto en best veel geld kwijt. Blij dat ik het wel gedaan heb. De punten die ik niet zou hebben gevonden worden nu gerepareerd en hebben me goed geholpen in de onderhandelingen. Kon ik de auto wel kopen.
Zeer fijn wanneer je zelf weinig verstand van technische zaken hebt!