veel tijd bespaard

de autocoach heeft op zeer korte termijn een aankoopkeuring uitgevoerd bij een auto die er op het eerste gezicht in de advertentie goed uitzag . helaas bleek deze niet zo goed te zijn als ik had gehoopt. door het degelijke advies van autocoach heb ik van de aankoop afgezien en een lange rit naar de verkoper uitgespaard

snel en professioneel

Mijn aanvraag voor een aankoopkeuring deed ik op zondagavond, op maandagochtend werd i.o.m. mij de afspraak ingeregeld en dinsdagmiddag had ik een volledig rapport plus de mondelinge toelichting. Dus alles zeer vlot geregeld, professioneel aangepakt, resulterend in een uitgebreid rapport en een helder advies.

Door aanschaf van een auto uit het hogere segment en hun zeer goede beoordelingen Autocoach in de arm genomen. Gekozen voor het pakket Screenen en Onderhandelen tot aan Transactie en Bezorging. Vanaf begin tot eind bijgestaan door voornamelijk Lars en Bas. Namen rustig de tijd om te sparren gedurende de afhandeling van het gehele pakket. Alles werd steeds snel doorgepakt. De taxatie van de in te ruilen auto verliep vlot. In de ochtend gebeld in de middag de taxatie. Ook de Aankoopkeuring was top. Het rapport was zeer uitgebreid met aandacht voor de punten waar zich mogelijke mankementen konden voordoen. Inclusief aankoopadvies. Alles met de nodige foto 's onderbouwd. Het afleveren en ophalen verliep geheel volgens planning. Nieuwe auto geleverd, Oude opgehaald. En als afronding van het geheel een evaluatie. Al met al Top Service van Autocoach. Iedereen die heeft bijgedragen: Bedankt!!

Ontzorgt met het kopen van een 2e hands auto.

Fijn en snel contact over en weer. Duidelijke communicatie, en alle stappen in het proces zijn helder weergegeven. Alles digitaal en telefonisch, snel en goed geregeld.

handige dienst

Vriendelijke mensen die je uitgebreid te woord staan Ik heb mijn auto alleen laten keuren. Er blijkt een ongeschreven regel te zijn dat de auto niet verkocht wordt tijdens het proces. In mijn geval werd de auto om 9.00u gekeurd maar moest ik om 14.00u zelf nog achter het rapport aan. Ondertussen was de auto bijna verkocht aan iemand anders. Rapport zelf is zeer uitgebreid en wordt telefonisch goed toegelicht. Jammer dat een barst in het raam niet is opgemerkt, daar ben ik zelf telaat achter gekomen.

Ik heb Autocoach als superfijn ervaren. totale ontzorging op een hele fijne manier. Zeer klantvriendelijk en beleefd. Ze hebben verstand van auto's, luisteren goed naar je wensen en komen zo tot een goed voorstel. Ze schakelen snel en doen wat ze beloven. Ik heb zelf geen verstand van auto's en ik had geen tijd om naar een nieuwe auto te zoeken. Wat ben ik blij met Autocoach. Binnen een paar weken stond een nieuwe auto die helemaal aan mijn wensen voldoet, voor de deur. Mijn oude auto weg en alles geregeld. Full service op zijn best.

Regelt alles voor je

Doen wat je verwacht, regelen alles van a tot z. Ik ben tevreden :)

Ver boven verwachting goed en professioneel

Een vriend van mij had mij Autocoach aanbevolen. Na de aanvraag stonden ze de volgende dag al bij de autoverkoper. Het rapport zeer professioneel opgezet met ALLE details die je maar kan bedenken. Ook koude start test, en ze bekijken de auto 365graden. Veel foto's om bepaalde zaken aan te tonen en een goede conclusie waar ik als technisch leek iets mee kan. Je word ook nog gebeld door de persoon van Autocoach die de inspectie heeft verricht voor nadere uitleg. Een aanrader voor iedereen. ik geef het cijfer 10 (5 sterren) omdat ik geen negatieve of mindere punten op te merken heb.

Top Service

Na vriendelijk te woord gestaan hebben zij de afspraak gemaakt met autobedrijf. Achteraf netjes gebeld en alles te horen gekregen. Zijn nergens achter gekomen waar ik zelf nog niet achter was, maar dat is alleen maar mooi. Zou zeker nog een keer autocoach inschakelen

Top Service

Gewoon helemaal super.

Ja ik ben dus een vrouw die helemaal geen verstand heeft van auto's en wat er allemaal bij komt kijken om er een aan te kopen. En de mannen van autocoach hebben me overal bij geholpen. Zonder pusherig te zijn of misbruik te maken van mijn onkunde, helder over hun prijzen, geen addertjes onder het gras. Ze hebben hun tijd genomen voor, tijdens het hele proces, goed geluisterd naar mijn wensen, en me goed geadviseerd. Ik heb nu de auto waar ik zelf nooit aan gedacht had, maar het beste bij mij past. Ik ben er zoooo blij mee, en helemaal leuk ze zaten 2.000 onder mijn budget!!! En de nazorg ook helemaal geweldig.

Een geweldige steun in de rug!

Deze supervriendelijke mensen hebben me enorm goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Niks is te veel gevraagd. Ik had veel gesprekken waarin ze met veel geduld al mijn vragen beantwoordden en veel betrouwbare technische informatie gaven. Alle expertise die je zelf mist. Geen haastige contacten, wat een zeldzaamheid is tegenwoordig. Ik kon met een gerust gevoel de aankoop doen en ben heel heel erg tevreden met mijn prachtige automobiel. Ze verdienen absoluut een bloemetje. Mocht u twijfelen, ik zeg: doen! Het is het geld waard!

Kundig en snel

Twee keer in korte periode aankoopkeuring laten uitvoeren op een youngtimer Range Rover Sport. Beide keren snel een afspraak bij de verkopende partij en hoefde er zelf niet aanwezig te zijn. Zeer uitgebreid rapport per mail ontvangen direct na de keuring en telefonisch gebeld door de betreffende keurmeester die alle aspecten nog een keer heeft toegelicht inclusief het advies. Eerste auto laten heb ik op advies van de keurmeester niet gekocht.m en met het ontvangen advies opzoek gegaan naar de juiste auto. De tweede auto gekocht met voorwaarde dat de benoemde negatieve punten in het rapport van autocoach werden opgelost.

Kan niet beter!

Best denkbare expert die alles tot en met het kleinste detail gecheckt heeft. Super relaxed en behulpzaam. Meteen een spoedcursus kennis van de auto erbij gekregen. Een echte vakman die veel vol overgave alles heeft controleerd. Meteen de kosten al terug verdiend door constatering dat de airco niet goed werkte (zelf niet echt gemerkt anders). Heeft afgedongen bij de garage dat dit gemaakt zou worden plus een ander klein mankementje. Ik zal nooit meer een auto kopen zonder deze keuring te laten doen. Absoluut elke cent waard. Super bedankt!

Heel tevreden met de service en snelheid

Uitgebreid rapport met foto's van de meeste belangrijke onderdelen zo compleet had ik het niet verwacht. Dus zeer tevreden evenals Lars van de klantenservice top !!!

Bijna alles word uit handen genomen tot de inspectie aan toe. en de auto word netje bij je voor de deur afgeleverd

Snel goed geholpen

Ik heb geen verstand van auto's, en dat is echt heel onhandig als je een auto moet kopen. Aan de hand van mijn wensenlijst kwamen we uit op het type auto uit dat ik wilde. Van dit type is toen de beste gezocht en heb ik die na een keuring gekocht. Echt fijn. Dank!

Prima geholpen, klantvriendelijk en efficiënt

Een beetje decadent voelt het wel om achter je computer en met de telefoon aan je oor een auto te kopen. En toch hele goede ervaring. De begeleiding is prima, mooie Toyota gekocht!

Gedegen, deskundig advies, heel snel.

Ik heb de laatste maanden drie auto's laten beoordelen voor een aankoopkeuring, waarvan ik er twee gekocht heb. Er zijn altijd de gebruikelijke mitsen en maren bij een aankoop en ik ben soms te enthousiast om voldoende kritisch te zijn. Autocoach heeft ze gedegen onderzocht, objectief beoordeeld, mij gedwongen tot een pas op de plaats, en kwam met een doorwrocht advies. Een keer behoed voor een miskoop. Alle drie keren binnen 2 dagen rapport een keer zelfs binnen 24 uur. Prima hulp bij aankoop, kan niet anders zeggen. Volgende keer zal ik ze weer gebruiken.

Nooit eerder zo'n goede begeleiding gehad bij de aankoop van een gebruikte auto!

Mijn teleurstelling was bijzonder groot! Vanwege een in 2008 compleet in één klap verloren gegaan pensioen wist ik, dat ik na mijn pensioen zou moeten doorwerken. Gelukkig bood een vriend mij aan om voor hem koeriersdiensten te kunnen gaan rijden. Zo zou ik mijn niet eens volledige AOW kunnen aanvullen om het hoofd financieel boven water te kunnen houden. Na een paar jaren heeft hij die mogelijkheid volledig aan mij overgedragen en voer ik dat werk volledig uit als ZZP-er. Ik rijd met computeronderdelen van ASML en onderdelen voor medische apparatuur van Philips. Altijd spoedzendingen, meestal bestaande uit slechts één klein doosje. Maar wel met altijd verre spoedbestemmingen. Steden als Stockholm, Warschau, Boedapest, Boekarest, Rome, Madrid en Marseille zijn mij niet vreemd. Omdat ik echter van beroep econoom ben en van techniek beslist niets afweet, vroeg ik mijn garage, waar ik al meer dan 40 jaar klant bent om advies. Ik moest met mijn geringe budget kiezen voor een betrouwbare occasion. Zij adviseerden mij te kiezen voor een Ford Mondeo 2.0 TDCi van model tot en met 2006 met 116 PK. Hiervan heb ik er 5 gehad. En wat is gebleken? Het waren de meest betrouwbare werkpaarden die je je kunt voorstellen! Zomer en winter, in de meest bizarre omstandigheden, hebben ze me nooit in de steek gelaten! De eerste 4 heb ik weer ingeruild met méér dan 500.000 km op te teller! En tussen de servicebeurten nooit 'n druppel olie moeten bijvullen! Maar ik heb het, afgezien van mijn waardering op hun betrouwbaarheid, nooit mooie auto's gevonden. En daarom zocht ik een alternatief voor mijn laatste Mondeo. Dat kwam, omdat ik last kreeg van de doorgezeten zitting. Ik moest op 31-12-2021 naar Avezzano in Italië. Dat ligt ca. 100 km voorbij Rome. Toen ik weer terug was, had ik vanwege die zitting een open wond aan mijn rug en toen besloot ik te gaan zoeken naar een andere auto. Maar! Omdat ik al 74 jaren jong ben, dacht ik: Dat zou ook weleens de laatste auto kunnen zijn, die ik koop.

Persoonlijke communicatie, zeer uitgebreide aankoopkeuring

Uiterst tevreden over AutoCoach. Vriendelijk te woord gestaan bij eerste contact en uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en procedure bij een aankoopkeuring. Bij het daadwerkelijk aanvragen van de keuring wederom zeer vriendelijk en volledig geholpen. Nog dezelfde dag werd de keuring ingepland. Goede communicatie en bevestiging van alle afspraken, factuur en uiteindelijke rapport na keuring via e-mail. Uiterst complete keuring die veel vertrouwen wekt bij ons als klant van AutoCoach. Veel dank!

Really good service

It was the second time i have asked for autocoach's help and they exceeded my expectations once again. This time the inspection didn't go well but at least they helped and kept me away from a damaged car. Thank you.

Omdat ik geen verstand van auto’s heb, heb ik bij Autocauch de full service gebruikt om een Porsche Boxter te zoeken die in technisch goede staat is voor een niet te hoge prijs. Ze hebben er 1 gevonden bij een Porsche specialist die na aankoop keuring in een heel goede technische staat bleek, en ook nog binnen mijn budget wat niet echt hoog was. Tijdens dit hele proces hebben mij continu op de hoogte gebracht via de mail en telefonisch . Ze regelen echt alles en hij wordt zelfs thuis gebracht! De eerste keer dat ik ze inschakelde was voor een Mercedes diesel, ik had de auto al gekocht op voorwaarde dat hij door de aankoop keuring kwam. Al voor de daadwerkelijke keuring hadden ze in de diverse databanken al ontdekt dat hij veel meer km gelopen had op de teller stond Ze hadden mij toen voor een miskoop behoed en niets in rekening gebracht!

Top!

Binnen één dag een auto gekocht die ik niet heb gezien :). Mijn ouder auto ingeruild. Helemaal ontzorgd. Bij elke stap werd ik zorgvuldig op de hoogte gehouden en voorzien van adequate informatie om beslissingen te nemen. Kundige mensen en afspraak betrouwbaar. Het zal wel weer even duren voor ik een volgende auto koop, maar ik weet nu al wie daarbij gaat helpen. Dikke duimen omhoog voor Autocoach!!!!!!

Professional service!

As they advertise, our report was completed within 24 hours. Professional, and thorough check was made on the car! Highly recommended!

Company details

99 Stationsplein 285