4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, alles werd vlot opgepakt en inmiddels rij ik met een gerust hart, rond in m'n 'nieuwe' auto.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Betere overdracht van intake. Want ondanks een goed intake gesprek, was de volgende dag de coach die de auto ging bekijken nog niet op de hoogte en kon het gesprek opnieuw. (Alleen was ik daar op dat moment niet op voorbereid, immers ook zelf aan het werk). Daar waar ik bij de intake een lijstje met vragen klaar had liggen thuis, had ik die de dag erna op m'n werk niet bij. (De vragen had ik immers al gesteld).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo, Gijs heeft ons ontzetten goed geïnformeerd oven wat er aan de hand was met deze Camper. Kees

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb geen verstand van auto's. Voor de aankoop van mijn nieuwe auto zocht ik naar onafhankelijke expertise en ondersteuning. MijnAutoCoach begeleidt voor een vaste prijs het hele proces. Van autoselectie tot aankoopkeuring en onderhandeling. Ik heb met veel genoegen gebruik gemaakt van de aankoopkeuring en onderhandeling (Pakket 3). De auto had ik al gevonden. Het gaf mij de zekerheid dat ik in ieder geval geen risico's zou lopen bij de aanschaf. Topservice!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Ik werd niet direct teruggebeld nadat ik had aangegeven interesse te hebben. Dit heb ik ook telefonisch besproken. Maar dat doet verder niets af aan de overige dienstverlening.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zaterdag een auto bekeken en gebeld dat we interesse hadden. Dinsdag is de auto gekeurd en 's middags hebben we de auto gekocht. Woensdagmiddag al opgehaald. De verkoper Michel Been van Autobedrijf Been in Aalsmeerderbrug was ook een vriendelijke en behulpzame man. We zijn dus erg blij met de snelle afhandeling want we zaten te springen om een auto. We zijn zeer tevreden met name ook over de personen die ons geholpen hebben. Deze waren heel vriendelijk en gaven goede uitleg.

• Verbeterpunten: Geen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, vriendelijk, kundig. Aanrader voor iedereen die zakelijk een 15 jaar oude auto wil rijden maar kaf van koren wil scheiden en dat zelf niet kan!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Binnen 24 uur een vergelijking tussen 3 auto's blijkt niet altijd haalbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aanvang wist ik nog niet welke auto het ging worden. Daan heeft goed geluisterd en 'probeerauto's' voor me opgespoord die binnen mijn criteria vielen. Hij wist ook veel over de auto's te vertellen. Uiteindelijk ben ik via een verkoper toch op een ander merk en type terechtgekomen, waarvoor ik wel mijn budget naar boven heb bijgesteld. Logisch dat deze auto niet bij de eerste selectie zat. Toch weer fijn om met een autocoach te kunnen overleggen. De auto die ik zelf al op internet had opgespoord zat bij de top 3, mét argumentatie. Goed dat ik die nog bij een andere goede aanbiedingen kon vergelijken. De autocoach ter plekke heeft de tijd genomen om de auto heel goed te bekijken op de brug, allebei proef te rijden en de werkelijke koop te sluiten onder conditie van een aantal kleine onderhoudswerkzaamheden, APK en anti-bacteriële behandeling van de airco. Dit verliep echt prettig. Het was fijn om deze auto zoektocht niet op mijn eentje te doen. De inspectie en proefrit gezamenlijk was ook technisch van grote waarde.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Standaardisering van eerste intake. Waarom laten jullie klant niet een formulier invullen over wat ie wel/niet belangrijk vindt en en in welke mate. In mijn geval was de informatie die ik bij eerste telefonische contact had gegeven slechts fragmentarisch terecht gekomen bij Daan (de coach bij eerste selectie), terwijl ik het ook nog op schrift had gemaild. Ook waren de eerste afspraken over de planning niet goed door gekomen en heb ik voor niks een dag op informatie zitten wachten. Gelukkig heeft de service van Daan dit wel weer goed gemaakt. - Duidelijker aan geven op welk tijdstip er nieuwe informatie valt te verwachten, zodat de klant ook kan plannen. Persoonlijk hou ik ervan om door te pakken als ik me helemaal in iets verdiep. Lastig dan als mailtjes 's avond komen als er geen directe actie of overleg meer mogelijk is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb voor de 2e keer een aankoopkeuring laten doen deze keer na aankoop. Zeer goed en uitgebreid te woord gestaan door uw medewerker in het 1e telefoontje waarbij ik om advies en mogelijkheden vroeg. Goede en snelle afhandeling na definitieve opdracht, heeft toch de twijfel en vragen weggehaald waardoor ikonbezorgd van m'n nieuwe auto kan genieten.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Het enige wat me een beetje verbaasde was dat het in de telefonische rapportage vrijwel alles als 'prima', 'goed' en 'uitstekend' werd benoemd terwijl op het keurings-papier op 1 ding na alles als 'voldoende' werd benoemd, niet eens 'goed'. Vreemd dat mondelinge en schriftelijke beoordeling niet overeen komt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zelf heb ik niet genoeg verstand van auto's om écht alles te zien en in te schatten wat voor werkzaamheden nog nodig zijn in de nabije toekomst. Vanaf het eerste contact ben ik erg goed en ook flexibel geholpen. Niet alleen heeft de keuring zichzelf terugverdiend, omdat de garagehouder alle technische mankementen gaat verhelpen, maar zal ik nu meer ontspannen kunnen rijden omdat ik weet dat de auto goed is. Afhandeling en rapportage zijn zeer professioneel.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Op de url ; http://www.mijnautocoach.nl/15_aankoopkeuring staat een tijdelijke actie van €175. Later merkte ik pas op dat het in combinatie met Independer was. Wellicht al goed omdat ook daar aan te geven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt super service, snel geregeld en heel vriendelijk! Hier heb ik wat aan! En ook nog lekker dichtbij. Zal het zeker aanbevelen.

• Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijne mensen om mee te werken. vakkundige begeleiding. snelle service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Daar, tussen het andere mooie glimmende "speelgoed" stond mijn "droomauto" in de showroom. Een prachtig stralende zwarte BMW Z 4 . Als nieuw dacht ik zo. Door het prijskaartje dat er aan hing , en vooral de onduidelijkheid over het aantal gereden kilometers (ingevoerde auto) riepen twee engeltjes op mijn schouder, een links, een rechts, "TOCH MAAR EVEN LATEN KEUREN". Gehoorzaam als ik was heb ik dat ook laten doen. Gelukkig maar!!! Ik nam contact op met MIJNAUTOCOACH, want daar had ik veel goeds over gelezen en vernomen. Via een zeer vriendelijke Daan van Hensbergen heb ik meteen een keuring geregeld. De andere dag stond mijn "droomauto" al snel op de brug van de betreffende autoshowroom. Door de zeer vakkundige AUTOCOACH - keurmeester Ruud Strijbos werd de BMW aan een zware keuring onderworpen. Ik mocht over zijn schouder meekijken, ik stond er met mijn neus bovenop. Alles, maar dan ook alles werd gecontroleerd. Met een speciale lamp liet hij me zien dat de auto compleet was overgespoten. ( had ikzelf nooit ontdekt ) Ook andere behoorlijke minpunten kwamen aan het licht. Het onderhoudsboekje klopte voor geen cent. Elektrische ramen en elektrisch bedienbare buitenspiegels functioneerden niet of nauwelijks. ( etc. etc. ) Na ongeveer anderhalf uur (en een kopje koffie) heb ik afscheid genomen van deze sympathieke VAKKUNDIGE Ruud Strijbos. "Mijn redder" !!! Hij heeft mij weten te behoeden voor een behoorlijke miskoop want ik wist, zag en vernam genoeg. Het werd dus niet mijn "droomauto" dankzij Ruud Srijbos en mijn twee engeltjes . :-) Ik ontving de dag erna een uitvoerig keuringsrapport. Dat bewaar ik als aandenken aan dit hachelijk avontuur. O ja, de kosten van deze keuring had ik er ruimschoots voor over. Mijn goede raad aan iedereen: LAAT UW "DROOMAUTO" DOOR MIJNAUTOCHOACH KEUREN en voorkom een miskoop!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg service gericht, vakkundig, pro actief en meedenkend, klantvriendelijk, betrouwbaar en zeer geduldig. Mijn ervaring met autocoach is mij zeker bevallen en ik kom zeker weer terug mocht ik in de toekomst weer opzoek moeten naar een tweedehands auto. Bedankt Autocoach!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De coach was deskundig en kon een gedegen aankoop advies geven. Hij nam de tijd en zag alle kleine mankementen. Fijn ook dat het op een zelf gekozen locatie kon.

Super goed geholpen bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

autocoach heeft een mooie nette auto voor mij geregeld. ik had geen tijd ,en niet de kennis om een auto uitgebreid te bekijken. dit hebben zij voor mij gedaan, super!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: ik dacht dat de auto hand geschakeld was,maar het blijkt een automaat te zijn,kan ook zelf schakelen. maar moet zeggen dat het zeer goed bevalt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

- snel - prettig en goed telefonisch contact - heldere uitleg en meedenken

• Verbeterpunten: geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zelf bij de keuring aanwezig geweest. Ik heb heel veel vragen kunnen stellen en die zijn deskundig beantwoord. Ik kreeg ook adviezen over de manier hoe je zelf reparaties kunt uitvoeren en welke materialen je daarvoor kunt gebruiken. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Mijn Autocoach en de auto technicus Ruud Strijbos.

• Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

In verband met werk hadden we een auto nodig, waar we ongeveer 30.000 kilometer per jaar mee zouden gaan rijden. Dan wil je wel iets hebben waar je even mee vooruit kunt. Het is leuk om te zien hoe grondig de autocoach te werk gaat. Alles wordt bekeken, elk knopje wordt ingedrukt en de auto wordt volledig van onder bekeken. Maar ook tijdens de proefrit was hij druk bezig met testen. Koppeling, sturen, schakelen, remmen etc. Absoluut de moeite waard!

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: De coach kan misschien vooraf even kort uitleggen welke stappen er genomen worden. Wat gaat er gebeuren? Wie gaat er eerst rijden? etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

echt een complete dienstverlening, van beginadvies tot aankoop super begeleid en tot twee keer toe behoed voor een absolute miskoop. In de tussentijd steeds keurig op de hoogte gehouden. Kortom, een enorm tevreden klant!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Medewerker had zelf een autobedrijf gehad en was zeer deskundig. Dankzij autocoach is een nieuwe uitlaat gemonteerd.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 3
  • Verbeterpunten: Inzage in rapport voortaan voordat de koop gesloten wordt. Onderhandeling voor inruil is feitelijk niet gebeurd. Dit is later tot tevredenheid opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is fijn om als leek (vrouw zonder kennis van auto's) toch een 2e hands auto te kunnen gaan bekijken met een deskundige van autocoach. Ik werd vriendelijk ontvangen door de garage en goed begeleid tijdens het proefrijden en de afronding!

• Verbeterpunten: geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer bereidwillige medewerkers die meedenken. Prettig contact - goed overleg met keurmeester.

• Welk pakket heeft u afgenomen? pakket 2
  • Verbeterpunten: Goed luisteren naar wensen en verwachtingen van een klant.

Company details

99 Stationsplein 285