Een fantastisch platform waar kopers zonder én met verstand van auto's gebruik van kunnen maken. Zeer geïnteresseerd in de wensen van de klant en bieden op alle fronten hulp in het aankooptraject. Fijn dat er keuze is in de verschillende pakketten en het is zelfs mogelijk om garantie via Mijnautocoach te regelen. Een relaxede ongedwongen ovjectieve sfeer. Het zijn mensen die liefde hebben voor de automobiel en ze willen dat de klant de juiste auto kiest en koopt.
Het is fijn om een deskundig iemand erbij te hebben zoals Autocoach Erik Biemans. De auto ( Honda Accord Tourer uit 2008) is goed bekeken en hierna hebben we een goede prijs hiervoor kunnen onderhandelen.
Dat iemand mee gaat om samen met jou naar een auto te kijken is fijn omdat ik zelf niet zoveel kennis heb geeft het een fijn gevoel. Het is een lastige keuze vooral als je wil dat de auto lang mee gaat. we zijn tevreden met hoe alles is verlopen.
Absoluut waar voor je geld. Mooie dienst die past bij deze tijd en ze maken absoluut hun beloftes waar (in ieder geval in de ervaring die ik met ze heb). De autocoach zijn gang laten gaan en na telefonisch overleg de onderhandelingen laten voeren. Volgende dag de dealer gebeld om de deal rond te maken en zelfs die was onder de indruk (mooie service, ik kende het niet, hij is twee uur bezig geweest, ik heb even op zijn website gekeken).
I'm an expat and hence always apprehensive in buying a car in a foreign country. The service of MijnAutoCoach was very handy! I did the search on my own and asked for free and very good advice on phone based on which we checked cars. The first car, even though I thought was good, when MAC saw it, they found out defects in it! The next car was good and I bought it.
Vooral de snelle reaktie van Daan tijdens de chatsessie: diezelfde middag nog kon de auto bekeken en getest worden en ook (in mijn geval dan) gekocht.
Ik ben netjes en goed ontvangen aldaar. Ik hoefde zowat geen woord te doen. Ik merkte vanaf het begin van het gesprek dat mijn coach zijn uiterste best voor mij deed. Hij was dus daar voor mij en niet andersom. Ik kreeg de gelegenheid om hem het een en ander te kunnen vragen en hij ging heel professioneel daarop in. Ik had dit niet beter dan hem kunnen regelen die dag. Ik raad nu zeer zeker een ieder aan om Mijn Autocoach eerst te benaderen en te raadplegen vóór hij of zij een auto gaat kopen.
Gewoon tevreden.
Ik vond het ontzettend fijn om niet meer als ver-van-auto-kenner met een zeker gevoel een auto te kopen. In plaats van een beetje om een auto rond te lopen en dan een gok te wagen bij een autoverkoper die ruikt dat ik er geen verstand van heb, nu een kenner aan je zij. De auto is uitgebreid bekeken en tijdens een proefrit getest. Na een uitgebreide beoordeling een advies én hulp bij de onderhandelingen. Ik was mét de autocoachkosten nog voordeliger uit dan mijn budget waarvan uit is gegaan. Ik ben erg tevreden en ik hoop dat mijn kleine autootje nog jaren rijdt!
Sociaal sterk, verstand van zaken, geeft vertrouwen
Voordat ik ben ingegaan op een advies van u,ben ik reeds geslaagd met de aankoop van een gewenste auto.
Onderhandelen gaat beter als je na een technische inspectie van de wagen eventuele mankementen op tafel kunt leggen, ook al koop je je wagen bij een grote erkende dealer die doorgaans een reputatie heeft hoog te houden. Met een autocoach ga je sterker het onderhandelingsproces in.
Er werd goed naar de auto gekeken. Ben er erg blij mee geweest omdat mijn 1e auto een miskoop was, en dit meer vertrouwen heeft gegeven. Ik zou het zeker aanbevelen!
Eric Biemans was voor mij de persoon die ik erbij moest hebben voor de technische details en later voor de koop van de auto,
Zeer tevreden over Mijn Autocoach. Ik had zelf een aantal occassions gezien bij verschillende dealers. Dit betroffen import auto's. Na contact met Mijn Autocoach heeft de medewerker de gegevens bekeken en aangegeven waar ik op moest letten. Verder kreeg ik direct via de mail nog wat tips doorgestuurd. De auto waar ik uiteindelijk interesse in had is daarna op zeer korte termijn geïnspecteerd. Direct na de inspectie werden de bevindingen doorgebeld en kreeg kort daarna ook het verslag per mail. Daarna werd mij gevraagd waar ze mij nog mee van dienst konden zijn en of ik tevreden was. Verder kreeg ik nog tips en werd er hulp geboden bij de verkoop/ inruil van mijn huidige auto. Zeer goede service, nette medewerkers en een goede prijs!
Ik heb het zo positief ervaren dat ik mijn omgeving ook aanbeveel om via mijn autocoach een auto te kopen, als er niemand in de buurt is die verstand heeft van auto's, de service is snel en uitstekend. Toppie!
Uitermate professioneel geholpen om tot een goede keuze te komen. Met recht een advies op maat.
Het chatcontact op de website was heel vriendelijk, helder en adequaat. Dat was op maandagmiddag. Dinsdagochtend stonden we bij de verkoper. Auto beoordeeld op de brug en tijdens proefrit. Heel helder oordeel: goede prijs-prestatie verhouding. Ik heb zelf nog 7% van de prijs afgedongen. Daarmee heb ik met een goed gevoel een prima auto gekocht en de prijs van Mijn Autocoach meer dan terug verdiend.
Snel en flexibel. 's Ochtends gebeld en de auto werd 's middags al gekeurd. Er werd ruimschoots de tijd genomen de bevindingen terug te koppelen en ook te kijken hoe ik de auto wil gaan gebruiken. Op basis van de staat van de auto en het beoogde gebruik werd een duidelijk advies gegeven.
Vriendelijke medewerkers
Contact opgenomen met meneer Statema. Verstrekken van de korting berust helaas op misverstand, wordt altijd aan het einde van de maand verrekend en meneer dacht dat dit direct gebeurde. Defecten aan de auto na onze inspectie zijn vervelend, aangegeven dat meneer altijd mag bellen om vragen/opmerkingen met ons door te nemen. Onze intentie is om altijd mee te denken en te helpen met onze klanten. Meneer blij dat we even gebeld hebben en geeft aan dat Mijn Autocoach toch wel gaat aanbevelen bij bekenden en vrienden. Met vriendelijke groet, Mijn Autocoach B.V.
Omdat ik op werk zat en beschikbaar moest blijven ging ik eerst even chatten met mijn autocoach. Dit was geen probleem en werd snel en zeer goed geholpen. Tijdens het bekijken van de auto was mijn coach erg vriendelijk en behulpzaam met het begeleiden en advies. Alles werd goed doorgenomen en iemand die verstand van zaken heeft geeft zoveel meer zekerheid bij zo'n grote aankoop. Ook het bemiddelen ging goed en dit heeft me wat bespaard waardoor ik het geld anders en beter kan inzetten. Ik zou dit iedereen aanraden die een auto wil gaan kopen.
Zeer vriendelijke en prettige manier van communiceren van de medewerkers, zowel via telefoon als e-mail. Luisteren goed naar de wensen van de klant en geven daarbij gevraagd en ongevraagd goede adviezen. Ze nemen een stukje onzekerheid weg om de juiste keuze te maken van het kopen van een auto, niet alleen hoe deze eruit ziet, maar ook de technische staat. Ik ben dus zeer tevreden over "Mijn Autocoach" en heb nu prachtige Volvo XC70 in bezit.
Snelle en correcte behandeling van zowel de klant als de wensen van de klant! Gister voor het eerst contact gehad, vandaag de auto aangeschaft. Dat zelfs zonder de auto zelf te hebben gezien! Mijn autocoach is wezen kijken en heeft per telefoon zo'n goed advies gegeven, dat ik de auto ook meteen heb aangeschaft! Dat scheelde me ook nog een rit van 1,5 u. heen en 1,5u. terug voor een bezichtiging. En de kosten? Die hebben ze zelfs van de vraagprijs af weten te praten! Fijn bedrijf! Bij de volgende auto vraag ik ze weer!
Het was erg prettig om samen met mijnautocoach een auto te kopen. Eric was erg kundig waardoor je veel steviger in je schoenen staat. Hij heeft de onderhandelingen, steeds in overleg, tot een prima einde gebracht. Uiteindelijk met een goed gevoel en de auto die ik wilde naar huis, het is het geld zeker waard!