personeel is altijd vriendelijk, hulpvaardig en weet van de hoed en de rand, wie je ook treft
Altijd leuke producten, overzichtelijke contracten, correcte facturatie en fijn contact met planning.
Beste Carine, bedankt voor je feedback. We gaan hier zeker iets mee proberen te doen.
Zeer flexibel, prima begeleiding tijdens uitvoering, hard werkende medewerkers.
Zeer klantvriendelijk en prijstechnisch goed gepositioneerd, fijne vriendelijke medewerk(st)ers
Personeel zijn echt doeners, fijne collega's op een evenement. Groot arsenaal aan goed en leuk materiaal. Goede communicatie.
een prachtig bedrijf, mooi assortiment waar ik een paar prachtige springkussens heb kunnen huren. Ben heel blij met het feit dat we in deze dagen toch nog leuke dingen thuis in de tuin kunnen zetten tegen over een laage prijs. Ga dit bedrijf zeker aan bevelen bij mijn vrienden en famillie.
zeer positief, als jullie zo doorgaan net als de laatste 3 jaren komt dit wel in orde. zeker het flexibel zijn is voor mij tijdens het evenement erg belangrijk.
Stoelen/tafels e.d. graag schoon aanleveren, meer letten of zaken volgens paklijst zijn/worden aangeleverd. Deze keer waren de tafels niet schoon, de toegezegde rokken tbv statafel(s) te klein en niet schoon.
Overall contact
wij als VVN Waalwijk hebben al jaren een goede verstandhouding met Moonen attractieverhuur en hopen dat dit ook zo zal blijven
Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Omdat wij als organisatie van Pinksterraces in Oss gratis gebruik mogen maken van hun attracties en hulpmiddelen.
een nadeel we bij het ophalen hebben heel lang moeten wachten niets stond er klaar het was voor het Sint Jansgilde in Soerendonk
Goed meegedacht, gevraagde attractie was minder geschikt en alternatief wat voordeliger was voldeed prima. Goed advies!
Prima adres als je iets wil organiseren
netjes geholpen
Denken en helpen goed ,mee
De communicatie was goed. De betreffende persoon heeft meegedacht en heeft me goed geholpen. Ook stonden de materialen op tijd bij het betreffende ophaalpunt.
Goed verzorgd en ook goed gebruikt!