zeer positief! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede complete attracties
Erg goed bevallen, duidelijke communicatie, altijd bereikbaar, zeer compleet bedrijf. DIKKE PLUIM.
leuke attracties, goed meegedacht, vriendelijk personeel
Advisering, snelle levering bij onverwachte situatie
Zoals verwacht
Ronald op de sales afdeling en de mannen van de loods erg prettig mee zaken gedaan. Het drinken, glaasje water, werd ff geregeld op deze warme dag en de spullen werden ook nog eens ingeladen en uitgeladen door ze. Het is dan wel jammer dat je op de adiministratie ineens het gevoel krijgt van een zakelijke transactie ipv een vrienden gevoel van het ff oppikken van de spullen. De werkwijze en het gevoel dat we kregen van de mannen in de loods en Ronald heft ertoe geleid dat we de zaken die we toch niet meenamen, oa pompwagen, en de zaken die niet helemaal compleet waren, 1 van de 3 tenten bijvoorbeeld, voor lief namen en gewoon betaald hebben. Service mag best wat kosten vonden wij!
Beste Martin, zojuist heb ik getracht u telefonisch te bereiken omdat ik graag meer informatie wil omtrent uw beoordeling. Wellicht kunt u me nog even terugbellen.
Goede en duidelijke services in de gehele afhandeling
Beste Marcel, vervelend dat de werking u niet geheel duidelijk was. Wij proberen hier juist nadrukkelijk aandacht aan te besteden, door middel van de handleidingen welke wij meegeven.
Netjes geholpen en zeer vriendelijk personeel
Goede service, afspraken worden nagekomen. Opbouw en afbouw goed geregeld
Men is erg meedenkend en flexibel. binnen het onderwijs is dit erg prettig om afspraken te maken.
Steeds een zeer verzorgde service al die jaren. Doe zo voort.
Fantastisch bedrijf, denkt mee, werkt mee, en altijd beschikbaar. Ook als het lastig is komt Moonen met een oplossing. Ook met prijs/kwaliteit zit het helemaal goed
De spullen zijn op tijd geleverd en wij hebben hierover een goede uitleg over ontvangen.
Met Jasper Cloo prima samen gewerkt.
nette afhandeling door personeel
Keurig op tijd alles.
Jullie denken in oplossingen
Beste Jos, bedankt voor de feedback. Wellicht zou u even contact met ons op willen nemen. Ik herken uw verbeterpunt niet helemaal en zou hier heel graag meer informatie over willen, zodat we hier voor de toekomst iets mee kunnen doen. Met vriendelijke groet, Jeroen