verwachting overtroffen

Zo fijn zoals die mensen meedenken en wat we huurden voldeed precies...

• Advies

Prima service, Inc opzetten en afbreken

Fijne attracties

Super fijn bedrijf goede communicatie. En komt zijn afspraken na. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Echte aanrader.

• Advies

De producten waren een succes.

Wij hadden een springkussen en een rodeo stier gehuurd. Deze waren in perfecte staat. Maar het opzetten van een rodeo stier zonder handleiding is een hele puzzel. Wij hadden de attracties zelf opgehaald om ze zelf in elkaar te zetten. Dit kunnen jullie wel makkelijker maken met een handleiding. Met het springkussen wijst het zichzelf. De attracties waren een groot succes op de dag zelf en werkte naar behoren.

• Communicatie N.v.t.
  • Houding personeel N.v.t.
  • Kwaliteit attracties N.v.t.
  • Advies N.v.t.

Goed contact, goede afspraken en top attracties

Vooraf alles goed doorgesproken, bekend terrein. middag vooraf aan evenemet alles opgebouwd en getest. Goede afspraken gemaakt. Tijdens evenement viel er een generator uit die snel weer hersteld werd door het kundig team. En natuurlijk top attracties! Tot volgend jaar.

Gewoon goed

Eenvoudigweg een goede ervaring. Een Sarahpop gehuurd voor een dag tegen een aantrekkelijke prijs. Pop een dag van te voren op te halen en een dag nadien in te leveren. Bedrijf is goed bereikbaar, vriendelijke contacten en goed advies op vragen. Aanrader.

• Advies

Attractie geslaagd, ondanks kleine tekortkoming

I.v.m. de 50e verjaardag van een vriend, heb ik een opblaasbare Abraham gehuurd. Op de bijgevoegde beschrijving en instructie waren wat onderdelen weggestreept, een update van het document oog professioneler dan wegstrepen. Beschrijving en instructie waren verder wel helder en het opzetten/opblazen van de Abraham verliep goed. Op de borst van de Abraham was klittenband geplakt. Ik ga ervanuit dat hier het cijfer 50 met klittenband opgeplakt kan worden. Het cijfer 50 was echter niet meegeleverd, jammer.

Helemaal top!

Wij hebben voor een voetbal evenement een panna veld / boarding besteld. Alles is keurig netjes op tijd geleverd geheel zoals beloofd. Absolute aanrader!

Geweldige service

Last minute nog gebeld voor een springkussen. Ik werd telefonisch erg fijn geholpen. Aan alles werd mee gedacht zoals vervoer en ruime ophaal en weg breng tijden.

• Advies

Super geregeld! Goede communicatie, service en kwaliteit attracties!

Erg fijn bedrijf. Goede communicatie vooraf, heldere instructies van vriendelijk personeel en hoge kwaliteit multiplay springkussen.

Flexibele dienstverlening

Vanwege Corona vaak moeten verzetten en wijzigen, hier gingen zowel personeel op kantoor als tijdens ons evenement erg fijn mee om. Dankjewel voor jullie medewerking!

• Advies

Prachtige stormbaan met goede service en juiste prijs kwaliteit verhouding

Meehelpen en meedenken met wat we nodig hebben. Stormbaan blijft nog steeds geweldig voor de kinderen.

fijn opgelost

De communicatie verliep in het begin moeizaam. Het geleverde materiaal was niet helemaal wat er was beloofd. Gelukkig hebben wij daar tijdens de Koningsspelen geen last van gehad en konden we alles oplossen. Het bedrijf heeft dit alles prima opgepakt en opgelost.

• Afspraak nakomen N.v.t.

Amazing

Super gezellig

Leuk springkussen

Op tijd , enthousiast en met een goede uitleg bezorgd.

Prijs valt achteraf mee.

Prettig bedrijf komen hun afspraken keurig na.

• Advies

We zijn superieur verrast door de goede medewerking van allen.

Daags voor de 50e verjaardag, laat in de middag pas gebeld... En alles kon gewoon geregeld worden... Helemaal top

Zeer klantgericht

Goede informatie Goede producten Perfecte service (bezorging en opzetten op locatie) Komen afspraken na.

jullie zijn toppers!!!

Voor onze huwelijksdag zijn de spullen tijdig geleverd en netjes opgesteld. Goede materialen voor een nette prijs.

Top service

fijne samenwerking gehad. Ze bellen netjes om te checken wanneer en hoelaat het gehaald kan worden. En ze leveren het af op de plek waar je het springkussen wil hebben.

• Advies N.v.t.

Geslaagde dag met leuke luchtkussens

Leuke luchtkussens gehuurd. Jammer dat de megarun best vaak was uitgevallen, een keer of 5 viel ineens (een deel van) het luchtkussen uit. Mevrouw die kwam meehelpen opzetten was zeer behulpzaam en zeer vriendelijk! Complimenten! Gehuurde (kinder) sumoworstelpakken vielen te klein uit. Binnen een half uur werden er grotere pakken gebracht! Al met al een geslaagde dag! Veel blije kindergezichten gezien

• Advies

Keurig op tijd geleverd en opgehaald! Uitstekende service.

Zeer tevreden, komen hier een volgend keer zeker terug.

Prachtige watertrampoline

Met een groep kinderen van rond 7 jaar een heerlijk verjaardagsfeest gevierd op de Loosdrechtse plassen. De drijvende watertrampoline van Moonen was echt geweldig!

Heel goed en netjes

Heel netjes en ze denken mee naar ook om dat er andere omstandigheden voor deden bij ons Dede ze beten een belofte die ze niet hoefde te doen maar vind het wel netjes van hun alvast bedankt

Snelle service

Meerdere offertes gevraagd en gehad en goed klant contact gehad Er wordt goed meegedacht om zo tot de beste optie te komen Complimenten voor de gehele afwikkeling Het was wel heel jammer dat er 3x het bezorgadres is doorgegeven en de chauffeur alsnog op het verkeerde adres stond Na telefonisch contact is de chauffeur gelijk naar het juiste adres gereden

Company details

24 Prof Asserweg