Al jaren maken wij als basisschool gebruik van de diensten van Moonen. Elk jaar weer kunnen we rekenen op meedenkend en klantvriendelijk personeel.
Gewoon goed! Alles was al klaargelegd en voorbereid. Niet onnodig wachten. Ook een super actie 1 week huren 1 dag betalen.
Gebruik gemaakt van de springkussen actie en ik wil jullie bedanken voor deze mooie korting. Jullie maken veel kinderen zoals die van mij ontzettend blij.
We hebben een Sara gehuurd voor langere tijd. Na wat kleine probleempjes, super netjes opgelost. Goede service!
Seit 20 Jahren holen wir Spiel und Spaßgeräte von Moonen nach Deutschland. In den letzten 10 Jahren ist die Qualität und der Service viel besser geworden. Wir werden auch die nächsten Jahren mit dem Team von Moonen zusammenarbeiten
De kinderen hebben een hele fijne dag gehad.
Prima informatie vooraf, product volstond en ook bij het inleveren weer prima geholpen.
Wij hadden een grote roetsbaan, springkussen en draaimolen. Een super open dag gehad mede door deze attracties, die ook door jullie geplaatst en opgehaald zijn vlg. afspraak.
Hi Anja, Super om te horen dat de attracties zo in trek waren. Ook altijd leuk om dit weer van jullie terug te horen. Tot de volgende keer en bedankt voor de recensie!
Prima geholpen weer.
Hi Rik, Bedankt voor je recensie en goed om te horen dat alles weer vlot is verlopen. Tot de volgende keer en nog een fijne dag.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, komen afspraken altijd na, denken goed mee en zijn zeer flexibel.
Hi Marc, Bedankt voor je leuke review. Voor ons is het ook een groot plezier om met jullie samen te mogen werken. Tot de volgende keer.
zelfstandig in opbouw/afbouw en goede uitleg gehad
Beste Kees, Bedankt dat u voor ons heeft gekozen en dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Het is goed om te horen dat de op- en afbouw goed is verlopen en u blij bent met de verkregen uitleg. Hopelijk tot snel!
De artikelen lagen klaar bij ophaling en de kwaliteit was top!
Hi Bart, Bedankt voor je enthousiaste review. Altijd leuk om te lezen dat ons werk gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer!
Fijn contact via mail en telefoon.
Hi Roel, Bedankt voor je reactie. Hopelijk tot snel!
Prima ervaring met het huren van de producten!
Hi Wietske, Bedankt voor je positieve review. Erg leuk om te horen dat we je een goede service hebben kunnen bieden. Bedankt voor je beoordeling.
Het springkussen was niet schoon en kruidnoten van een eerder evenement zaten er nog in. Ook de grindzakken waren ronduit vies te noemen. De service van de bezorging was prima.
Beste Arjan, Nogmaals onze excuses voor de kruidnoten en de vieze grindzakken. Het springkussen dat door is gegaan naar jullie evenement had schoongemaakt moeten worden. Echter is dit helaas door de drukte misgegaan. Wij vonden het ook een vervelende situatie en zijn blij dat we het samen op een goede manier hebben kunnen oplossen. Nog een fijne dag en tot de volgende keer.
De kinderverjaardag was helemaal geslaagd door het luchtkussen.
De prijs van Moonen is misschien net iets meer dan bij de andere aanbieders, maar is het geld meer dan waard! 5 Jaar geleden ook al een goede ervaring, nu werd per abuis de verkeerde hindernisbaan geleverd, maar super opgelost.. de goede werd ernaast geplaatst. Onze kids van de zorgboerderij hadden een super dag! dit maakte mede de viering van ons 10-jarig bestaan tot een succes! Bedankt medewerkers van Moonen!
We waren super blij met het luchtkussen krokodil want de kids konden met de miezer nog lekker droog spelen. Service enzo vanuit moonen top ook achteraf
Wij belden op de dag dat we iets nodig hadden naar Attractieverhuur Moonen. Zij konden direct helpen, gaven goed advies en konden snel leveren (dezelfde dag).
Levering volgens afspraak en goed bereikbaar voor vragen.
Niets op aan te merken
Prima samenwerking. Altijd volgens afspraak Net en vriendelijk te woord staan van alle medewerkers en directie.
Fantastische service, en ontzettend leuke attractie (dunk tank) die we voor het goede doel hebben gebruikt. Duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel !!