Huren al jaren diverse activiteiten bij Moonen naar goede tevredenheid. Dit jaar echter schorde er het een en ander aan, na dit gemeld te hebben is dit keurig opgelost. Dus dikke duim.
Ik had 3 kabelhaspels besteld van 50m. In plaats daarvan kreeg ik er 3 van 25m, waarvan er 1 stuk was. De service bij aflevering was matig. Zie zelf maar dat je het kussen op de goede plek krijgt. Bij ophalen lag het kussen op de afgesproken plek en werd ik alsnog gebeld dat het kussen niet op de goede plak zou liggen.
We hadden negatieve ervaring door dat we jaren al in het weekend spullen kwamen afhalen en terug brengen. Het is dan zo'n chaos dat iedereen lange tenen heeft. Nu zijn we op donderdag geweest om af te halen, dan is er alle tijd en zijn mensen vriendelijk.
Prima communicatie. Erg goed dienstverlenend Snel in afspraak maken.
netje opgezet, vriendelijke mensen en geen gezeur.
Een goede en nette service en geen gezeur en als er maar iets is je hoeft maar te bellen en het wordt binnen een kwartier alles opgelost
Klantgericht geholpen, meegedacht over het gebruik van de gehuurde attractie. Daarnaast flexibel in het terugbrengen van de attractie. Echt top! Helaas een minder positieve ervaring bij het afhandelen van huurovereenkomst. Ter plekke betalen, op factuur waren extra kosten aan verbonden. Medewerker Annie kon hierin niet meedenken. Verder was Annie heel stellig over het terugbrengen van de activiteit op 2e Pinksterdag. Ik liet merken dat voor 11 uur niet uitkwam en gaf hier geen geluid aan. Gelukkig kreeg ik maandag 10 juni Richard aan de telefoon en mocht de activiteit de volgende dag inleveren. Dankjewel Richard!
De reparatie van de schade die was ontstaan aan onze opblaasbare Pannekoekenbakker was zeer snel en goed uitgevoerd. Zeer tevreden over de service bij aanschaf en reparatie.
Komen afspraken na.
Ontzettend vriendelijk personeel. Ik wil mijn ervaring alleen delen met jullie niet op internet.
Afspraak=afspraak en Klant is koning! Bij een volgend evenement ga ik zejer weer terug naar Moonen.
Beetje onduidelijk na reserveren en betalen wat de afspraak is voor retour brengen artikelen. Echter na 1 telefoontje goed opgelost.
Super leuke attractie, betaalbaar en zeer behulpzaam en flexibel
Het is een erg mooie dag geworden. Zeer content met de samenwerking.
De poffertjes- en suikerspinkraam waren super! Super hoe vriendelijk jullie collega's waren. De kinderen hebben weer genoten.
Echt weer top geregeld! Koningsdag 2019 was weer een groot succes. Tot de volgende keer.
Super tevreden.
prima geregeld , al jaren prettige samenwerking