Luchtwand vastzetten, zodat deze niet constant wegschuift. Dan blijven de schaatsen ook langer goed.
De schaatsbaan is altijd een succes. Wij zijn al jarenlang klant (eerder bij Global Green Ice)
Zie boven
Zeer goede afspraken, vriendelijk meedenkend personeel.
goede ervaring, zou een volgende keer weer bij u komen
Het meedenken met de vraag van de klant is zeer positief!
Elk jaar is het weer een verademing om Moonen attracties te hebben. Attracties zijn goed onderhouden, worden op tijd geleverd, er wordt geholpen met de opbouw en het afbreken.
Er wordt erg goed meegedacht door jullie, dat waardeer ik enorm. Jullie denken in het belang van de klant.
Een goede ervaring incl. Eduard die de trein kwam afleveren en besturen.
zeer positieve ervaring en samenwerking
Mooie atractie
Vaker klant geweest en altijd heel erg tevreden! Voor verschillende doeleinden(geloof me, dat waren er heel wat) Attractieverhuur Moonen ingeschakeld en hier elke keer zeer goed in geadviseerd. Attractieverhuur Moonen is haar afspraken altijd netjes nagekomen, de materialen voldeden ruim aan mijn verwachtingen én de prijsverhouding klopt. Zeker wanneer ik naar de concurrentie kijk. Al met al, Attractieverhuur Moonen is zéér betrouwbaar en een bedrijf waar ik in toekomst vaker zal huren!!
snel schakelen toen iemand anders me op het laatste moment liet zitten. TOP
Het is prettig als alles op één adres geregeld kan worden.
Geweldige spelen... en fijn personeel...
Goede samenwerking